Yardimci olun

Nuleu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
19
0
36
Arkadaşlar okul bittikten sonra hemen olmasada evlilik icin bir adim atmak istiyorum erkek arkadasim yabanci ailem biliyor ve kendisini cok seviyorlar ama evlenmek isteğimi nasil soylicegimi bilemiyorum erken oldugunu dusunucekler cunku ama ben gerçekten evlenmeyi dusunuyorum

Aileniz erkek arkadaşınız olduğunu biliyormuş.İlerisi için hiç soru sormadı mı aileniz?

Aile biliyorsa biz evlenmeyi düşünüyoruz okul bitince diyeceksiniz. anlamadım cekinceniz tam olarak nedir.

Madem ailen erkek arkadasının olmasına bişey demiyor . Yeri gelince evlenme fikrine de bişey diyeceklerini zannetmiyorum. Hiç mı citlatmadn anne/ baba biz ciddi düşünüyoruz diye ?

Aile biliyorsa biz evlenmeyi düşünüyoruz okul bitince diyeceksiniz. anlamadım cekinceniz tam olarak nedir.

Nasil soylicegimi bilmiyorum utaniyorum sadece nedendir bilmem hep boyle bi utanma vardi bende daha once halama demistim yardimci ol diye yasin biraz erken bekle dedi bana

Madem ailen erkek arkadasının olmasına bişey demiyor . Yeri gelince evlenme fikrine de bişey diyeceklerini zannetmiyorum. Hiç mı citlatmadn anne/ baba biz ciddi düşünüyoruz diye ?

Her dediğimde saka ile karisik bir seyler diyor

Direk banana deki baba su pasaport islemleri nasil oluyo cok zamanimimizi alirmi yani okul bittiginde hemen evlendigimde oraya nasil gidip gelicem bu isler zormu diye sor bakalim

Ne gibi şeyler söylüyor mesela ? Ve yaşın kaç ?

21 yasindayim genelde dedigimde havva sus istersen falan gibi gulerekten seyler söylüyor en sonunda dedim annem evde mi kalicam tabi saka ile karisik

21 yasindayim genelde dedigimde havva sus istersen falan gibi gulerekten seyler söylüyor en sonunda dedim annem evde mi kalicam tabi saka ile karisik
Bana kalırsa yaşın genç. Ben 27de evlendim nereye düştüm ben dedim :) evlilik aşırı sorumluluk isteyen bişey. Okulunu bitir iş hayatına atıl bu dönemde sevgilini biraz daha tanı derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…