- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.293
- 113
- 29
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Ya biraz mantıklı olun. En az 3 ortalamanız olmalı, bu da 80 den aşağı hiç bir not alamayacağınız anlamına gelir. Sabah derse akşam işe gideceksiniz. Ne ara ders çalışacaksınız? Nasıl iyi not alacaksınız? Gecemi gündüzüme katarım diyorsanız, şimdi serbest ve boşken bunu yapmadınız o yoğunluk ve yorgunlukta nasıl yapacaksınız? O kadar ders çalışabilecek olsaydınız zaten şu an hemşireliğe gidiyor olurdunuz. Bu insanlar hepten kendinizi yakmayın diye bunu anlatmaya çalışıyor. Bekleyin bir yıl daha çalışın adam akıllı gidin. Yoksa diğer türlü puanınız yetmeyecek, geri döneceksiniz ve 2 yılınız heba olacak. Çok küçüksünüz bizde bu hataya düşmeyin diye çabalıyoruz ama vurdumduymaz bir tavrınız var.yoo gayette dikkate alıyorum verdiğiniz çözüm çalışıp ödeme ya da ebeliğe git demek başka tavsiye göremiyorum
kıbrısta burslu okusam ?Ya biraz mantıklı olun. En az 3 ortalamanız olmalı, bu da 80 den aşağı hiç bir not alamayacağınız anlamına gelir. Sabah derse akşam işe gideceksiniz. Ne ara ders çalışacaksınız? Nasıl iyi not alacaksınız? Gecemi gündüzüme katarım diyorsanız, şimdi serbest ve boşken bunu yapmadınız o yoğunluk ve yorgunlukta nasıl yapacaksınız? O kadar ders çalışabilecek olsaydınız zaten şu an hemşireliğe gidiyor olurdunuz. Bu insanlar hepten kendinizi yakmayın diye bunu anlatmaya çalışıyor. Bekleyin bir yıl daha çalışın adam akıllı gidin. Yoksa diğer türlü puanınız yetmeyecek, geri döneceksiniz ve 2 yılınız heba olacak. Çok küçüksünüz bizde bu hataya düşmeyin diye çabalıyoruz ama vurdumduymaz bir tavrınız var.
Yurt parası ve yaşam yeme parası vereceksin daha pahalıya gelir.kıbrısta burslu okusam ?
peki sence kıbrısta burslu okusam
Yeğenim kıbrısta %50 burs+eğitimci çocuğu bursuyla okuyor. Yurdu, yemesi, içmesi, harçlığı, gidip gelmesi, sosyalleşmesi minimum 35-40 bin yıllık.peki sence kıbrısta burslu okusam
ebelikten hemşireliğe geçiş yok mu ağlıcamYeğenim kıbrısta %50 burs+eğitimci çocuğu bursuyla okuyor. Yurdu, yemesi, içmesi, harçlığı, gidip gelmesi, sosyalleşmesi minimum 35-40 bin yıllık.
ebelikten hemşireliğe geçiş yok mu ağlıcam
araştırdığım kadarıyla yok acaba diyorum iki yıllık bir bölüm okusam sonra dgs ile hemşireliğe geçiş yapsam bu sefer ailem sıcak bakmıyorBilmiyorum valla o kısmı. Mantıken olması lazım.
bu kadar hırslı (!) olup da hala nasıl mantıksız konuşabiliyorsunuz anlamıyorum. siz özelde bilmem ne kadar burslu okuduğunuzda ne olacağını sanıyorsunuz? sadece kalan kısmı ödeyeceğinizi mi? hiç mi materyal ihtiyacınız, kitap ihtiyacınız olmayacak? karnınız okulda acıkmayacak mı? zengin arkadaşlarınız gezip tozarken onlara ayak uydurmak istemeyecek misiniz?yoo gayette dikkate alıyorum verdiğiniz çözüm çalışıp ödeme ya da ebeliğe git demek başka tavsiye göremiyorum
kıbrısta burslu okusam ?
Ben haberlerde gördüm sanırım artık vakıf üniversitelerinde 75 li burs olmayacak %25 veya 50 olacak diye yanlış hatirliykrda olabilirim bi arastirinhayır sınav değil diyelim ben hemşireliği üç beş binle kaçırdım vakıflda 75 burslu okucam sonra ilk sene ortalamamı yüksek tutup devlete geçicem
çünkü hayallerini gerçekleştirmesi için bir fırsat sunuyorsun hayat hep zaten parası olana güzel param olsaydı zaten bunun sıkıntısıyla yanıp tutuşmazdım ama biri bana bir kerelik öyle yardım yapsa hayatımın seyrine yön verir ona ömrüm boyunca minnettar olurum herkes bir şansı haketmiyor mu ben elimden geleni yapmamış olsaydım bir sene evde boş boş otursaydım tamam der başka bölüme giderdim napayım sonuç bu şimdi de çıkar yol arıyorum kendimce
Ebeliğe puanın yetiyorsa yaz.ilk yıl notlarını yüksek tutup hemşireliğe geçiş yapçünkü hayallerini gerçekleştirmesi için bir fırsat sunuyorsun hayat hep zaten parası olana güzel param olsaydı zaten bunun sıkıntısıyla yanıp tutuşmazdım ama biri bana bir kerelik öyle yardım yapsa hayatımın seyrine yön verir ona ömrüm boyunca minnettar olurum herkes bir şansı haketmiyor mu ben elimden geleni yapmamış olsaydım bir sene evde boş boş otursaydım tamam der başka bölüme giderdim napayım sonuç bu şimdi de çıkar yol arıyorum kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?