- 15 Temmuz 2019
- 547
- 1.716
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Evet ben de o kismi anlayamadimDersaneye giderek babaniza yük olmak istemediniz ama özel üniversiteye gitmeyi düşünüyorsunuz, doğru mu anlamışım?
ya ufDersaneye giderek babaniza yük olmak istemediniz ama özel üniversiteye gitmeyi düşünüyorsunuz, doğru mu anlamışım?
yok malesef her şeye baktım ama yokkEbelikten hemşireliğe geçiş varsa onu araştırın
hayır sınav değil diyelim ben hemşireliği üç beş binle kaçırdım vakıflda 75 burslu okucam sonra ilk sene ortalamamı yüksek tutup devlete geçicemözel ünilere baktım ilk sene okurum sonra devlete geçiş yaparım diyorum ama yüzde 75 burslu bile 13bin 15in arası istiyorlar
nasıl yapılıyor onu yatay geçiş sinava mi giriyorsun?
hayır sınav değil diyelim ben hemşireliği üç beş binle kaçırdım vakıflda 75 burslu okucam sonra ilk sene ortalamamı yüksek tutup devlete geçicem
belki ben o iki kişiden biri olurum ne malum istiyorum çünkü ya nolucak hem sadece bir senelik ödeme olsaBirinci sınıfa başladığımızda 40 kişiydik, herkes ilk sene notları yüksek tutup bir yerlere geçiş yapacaktı. Sonuç, hep birlikte kep attıkOnu yapabilen 2 kişi gördüm bunca yıllık hayatımda.
Birinci sınıfa başladığımızda 40 kişiydik, herkes ilk sene notları yüksek tutup bir yerlere geçiş yapacaktı. Sonuç, hep birlikte kep attıkOnu yapabilen 2 kişi gördüm bunca yıllık hayatımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?