yardımcı olur musunuz kızlar?

avecedemir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
44
14
40
evde ayaklarınız üşümesin diye ne giyiyorsunuz? ev terliği önerir misiniz? foto da atarsanız sevinirim:) teşekkürler şimdiden:)

not: sadece bir soru sordum fetishlikten girip başka yerlere çekmeye çalışılmış. lütfen nezaket çerçevesinden cevap verelim. ben kimseyi rahatsız etmiyorsam kimse de bana önyargı ile davranmamalı. insanları sorularına ve görünüşlerine göre yargılamayın lütfen. sevgiler.

Son düzenleme:
Aha bi ayak fetisi daha..

bilgecem en bilgili üyem yanlış anlama beni daha önce konularda belirttim bakımlı ayak sevdiğimi fetishmiş oymuş buymuş anlamıyorum cinselliğe indirgemiyorum olayı:) kimseyi rahatsız etmeden soruarıma cevap aramaktan başka amacım yok inanın:)sevgiler.

bilgecem en bilgili üyem yanlış anlama beni daha önce konularda belirttim bakımlı ayak sevdiğimi fetishmiş oymuş buymuş anlamıyorum cinselliğe indirgemiyorum olayı:) kimseyi rahatsız etmeden soruarıma cevap aramaktan başka amacım yok inanın:)sevgiler.
Ne diyosun be? Bilgecem en bilgili uyem ne ya?
Saygili konus.. Ne oldugun belli oldu zaten simdi tam

Ne diyosun be? Bilgecem en bilgili uyem ne ya?
Saygili konus.. Ne oldugun belli oldu zaten simdi tam

Kızmayın o yazdığımda kötü bir anlam veya başka bir şey yok. Ne olduğumu söylerseniz özelden hukuki yollardan halledebileceğimizi sanıyorum.

Örgü patik giyiyorum ben.Ayağımdan terliği de çıkarmam. Daha da üşürsem sıcak su torbası koyarım.

X