- 6 Haziran 2015
- 554
- 242
- 103
- Konu Sahibi KaraBiberim07
-
Kızlar ,
Adetim 18 eylulde olacak. 7 gun kaldı.
Bense hamıle kalmak ıstıyorum. Calısmaları yaptık
Hamıle mıyım degıl mıyım merak edıyorum. Bekle demeyın cok meraklıyım
Sıze sorum şu olacak : eczaneden test alsam gosterır mı sımdı??
Eger erken yumurtladiysan gosterir gec yumurtladiysan gostermez. Ama soyle bi 3-4 gun bekle derim ben :)
Yumurttlama suresını bılebılır mıyız? Bıraz bılgı verıır mısın ?
Genelde adetin ortasi derler ama kimisi adeti bittigi zaman kimiside adetine bi kac gun kala yumurtlayabiliyor. O yuzden cocuk istiyorsan 2 gunde 1 iliski yasarsan sansin artar. Allah gonlune gore versin :)
bende yaptım aynen 18 inde olacağım ama çıkmadı bilgin olsun :) belkide değilim. o yüzden içine açıp baktım t tarafında da açık pembe vardı çizgi ama 15 dakika sonra kayboldu
Kızlar ,
Adetim 18 eylulde olacak. 7 gun kaldı.
Bense hamıle kalmak ıstıyorum. Calısmaları yaptık
Hamıle mıyım degıl mıyım merak edıyorum. Bekle demeyın cok meraklıyım
Sıze sorum şu olacak : eczaneden test alsam gosterır mı sımdı??
Canım benim 15 eylül idi 6 eylülde test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım o da pozitif çıktı inşallah hamilesindir. .dua edelim birbirimize benimde bebeğimi düşürme tehlikem var Rabbim hepimizin evladını esirgesin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Son adet tarihim 9 agustostu. 2 eylülde testte silik pozitif gördüm. Gittikçe koyulasti testlerim. Bu da regl gününden bir gün önceki hali...Insallah canım ya
Hayırlı bayramlar bu arada
Ya kzlar bise sorcm yumurtlama gunu değişebilir diyosns kimi basinda kimi ortasinda kimi sonunda diye bu adetleri duzensiz olanlar icinmi gecerli acaba yoksa adetleri duzenli olanlarda da olabilirmi benim adetlerim duzenli adetim bittigi gun gun asiri yaptik yumurtlama gunude degerlendirdm ertesi gununude ama 2 gun sonra yapmadik bu arada yapmioz simdi benim aklima takildi yumurtladigimida akintidan anladim acaba olma ihtimali yuksekmi
Bende 3 gün önce doktora gittim yumurtaların çatlamaya başlamış Dedi bende denedim çalışmada umarım benimki de tutar ayın 29nu beklemek şuan çok zor geliyor anlıyorum seni
1 saatmi yok cnm ya 24 saat canli kalio yumurta yani oyle biliyoruz belki senin rahmin tam hazir degildir insallah bidaki ay olur streste etkiliiTam bır paradoks yavrum ya bu işlerBız bu ay her ıkı gunde bır yağptık. Ve ben hamıle degılım.. Yumurtlama falan hıkaye sanırım. Ayda bır an var bır saat. O saat yaptınn yaptın yapamadın olmuyor sanırım
Ya kzlar bise sorcm yumurtlama gunu değişebilir diyosns kimi basinda kimi ortasinda kimi sonunda diye bu adetleri duzensiz olanlar icinmi gecerli acaba yoksa adetleri duzenli olanlarda da olabilirmi benim adetlerim duzenli adetim bittigi gun gun asiri yaptik yumurtlama gunude degerlendirdm ertesi gununude ama 2 gun sonra yapmadik bu arada yapmioz simdi benim aklima takildi yumurtladigimida akintidan anladim acaba olma ihtimali yuksekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?