Yardımcı olur musunuz? Meraktan çatlayacagım :((

Bunu anlamam ıcın doktora gıttıgımde muayene nasıl yapar ? Bılgınız var mı
Cnm yanlis bilgi vermek istemiyorum ama bende inan hic bilmiyorum hatta adetlerim duzenli oldugu halde yu urtladigimi bile sanmiom akintim fazla olmuo en son 7 ay once kimyasal gebeliktn dolayi gittim u aydir gitmedm bende gicm ve inan senin gibi meraktaym

Bız esımle bazen korunmadan ılıskıye gırer sonra da tum ay beklerdık. . Bu ay hemen her gun korunmadan gırdık. Ve hamıle kalamadım.. Acaba bır sorun mu var dıye dusunmuyor degılım. . .

Bız esımle bazen korunmadan ılıskıye gırer sonra da tum ay beklerdık. . Bu ay hemen her gun korunmadan gırdık. Ve hamıle kalamadım.. Acaba bır sorun mu var dıye dusunmuyor degılım. . .
Senmi benim 7 ay ya 7 ay dile kolay yumurtlamayada dikkat ediom bir ya hergun bir ay gunasiri sogan suyu ne varsa yaptim ama yok yani olmayınca olmuyor

Senmi benim 7 ay ya 7 ay dile kolay yumurtlamayada dikkat ediom bir ya hergun bir ay gunasiri sogan suyu ne varsa yaptim ama yok yani olmayınca olmuyor

Vallahi moralım cok bozuldu.. Hıc doktora gıtmedık.. Bılmıyorum .. Fazla bılgım de yok acıkcası..
Pekı sız gıttınız mı doktora

Kızlar merhaba yeni katılıyorum aranıza ben hastaneye gittgimde regl 5 gün gecikmişti beta 1.20 cıktı sonuç yarım saatte cıkmıyo normalde sonucu yarım saatte verdiler bana suan 11 gün gecikmem var ve regl olcakmısım gibi hiç belirti yok sizce başka hastanede testi tekrarlamam gerekirmi yoksa yarım saatte cıkmasına ragmen testin doğruluk payı kesin varmı

Vallahi moralım cok bozuldu.. Hıc doktora gıtmedık.. Bılmıyorum .. Fazla bılgım de yok acıkcası..
Pekı sız gıttınız mı doktora
Yok cnm bende bu ay olmazsa gitmeyi dusunuom ya bn ilcedeym kadin dogumcu olsa yarin cikar giderim ama malesef bakalm bu ayda olmazsa gidcm memlekete orda bi doktora goruncm 7 ay ya bana cok uzun gelio bi sorun olmasa olurdu cunku herkes kimyasaldn sonra hemen kalio bakalm nasip sende strea yaoma cnm strea cok etkilio

Cnm 11 gun gecikmen varsa kesn cikardi bence ama yinede belli olmaz sen tekrar yap artadabilir cunku

Ozel hastanelerde ve devletin acilinde yarim saatte cikio cnm o zamn olsaydi cikardi ama bayada gecmis istersen testi bir daha tekrarla

inşallah sağ salim kucağına alırsın.

Canim dr lar ilişkiyi 1 gün yap 1 gün dur diyor. Çünkü hergün girilen ilişkide sperm kalitesi ve hareketliliği düşüyor... Ve birlikteliği iş gibi yapmamak lazim akisina birakmali stres en buyuk dusmanimiz...

Enfeksiyonum olmadıgını sölediler enfeksiyona bağlı olsa belki ondan gecikti dicem oda değil ama tekrarlıcam yeniden yarın idrar testiyle baktıgımda varsa cıkar diye düşünüyorum haber veririm sizede teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…