• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz

zerdecal_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
305
301
53
36
6 aylık evliyim. Evlendiğimizden beri eşim ev kirasını odememis. Halbuki ikimzde çalışıyoruz ve maastan ortak masrafları ayiriyoruz. Ustune eniştemden borç almış ve yaptığı ek işten sağladığı kazançları da toplam hepsi 12 bin falan yapıyor iddiada kaybetmiş . Kira parasının ilkini iddiada kaybedince hırs yapıyor eline geçen parayı iddiaya yatırıyor . Ev sahibi kapıya dayanıp söyleyince duydum. Ev sahibi çarşamba ya kadar odeyin diyor bizim odeyecek durumumuz yok . Çok kirginim çok üzgünüm arkadaşlar lütfen ne yapmalıyım fikir verin

6 aylık evliyim. Evlendiğimizden beri eşim ev kirasını odememis. Halbuki ikimzde çalışıyoruz ve maastan ortak masrafları ayiriyoruz. Ustune eniştemden borç almış ve yaptığı ek işten sağladığı kazançları da toplam hepsi 12 bin falan yapıyor iddiada kaybetmiş . Kira parasının ilkini iddiada kaybedince hırs yapıyor eline geçen parayı iddiaya yatırıyor . Ev sahibi kapıya dayanıp söyleyince duydum. Ev sahibi çarşamba ya kadar odeyin diyor bizim odeyecek durumumuz yok . Çok kirginim çok üzgünüm arkadaşlar lütfen ne yapmalıyım fikir verin

Siz niye düşünüyorsunuz
Kirayı kumara yatıran düşünsün.
Kumara para deyince bulunuyor kiraya yok.
Bırakın kendi kabahatini kendi temizlesin.

Benim bildiğim bu bir alışkanlık ve bundan vazgeçmez. Boşanın ddmiyorum kesinlikle ama bu şekilde alışkanlıkları olan bir akrabamın karısı boşanmak istedi. Adam sonra psikiyatriste felan gitti bir daha iddia oynadığını duymadık

Hesap sordum ama gücüm kalmadı guvenim kalmadı ailem uzakta yaşıyor gidebilecek tek yerim onun ailesinin yani oraya gittim annesi ile konuştum annesi çok kızdı etti ama ben o kadar güvenmisim ki safmisim dort yıllık da sevgililik dönemim oldu nasıl hiç taniyamadim bilmiyorum

Hesap sordum ama gücüm kalmadı guvenim kalmadı ailem uzakta yaşıyor gidebilecek tek yerim onun ailesinin yani oraya gittim annesi ile konuştum annesi çok kızdı etti ama ben o kadar güvenmisim ki safmisim dort yıllık da sevgililik dönemim oldu nasıl hiç taniyamadim bilmiyorum

Canım sordun mu peki şimdi ne olacak diye Allah yardımcınız olsun belki anlamıştır kumara yatırılan paradan hayır gelmeyeceğini

Canım sordun mu peki şimdi ne olacak diye Allah yardımcınız olsun belki anlamıştır kumara yatırılan paradan hayır gelmeyeceğini
Sordum asla tekrarlamayacagini söyledi ek iş yapıyor ordan iki hafta içinde para gelecek borçları kapatacsgim tobe ettim diyor ama güvenim de inancım da kırıldı ayrıca çok severek evlendim ve yeni evliyim boşanmak en son şeydi istediğim

Sordum asla tekrarlamayacagini söyledi ek iş yapıyor ordan iki hafta içinde para gelecek borçları kapatacsgim tobe ettim diyor ama güvenim de inancım da kırıldı ayrıca çok severek evlendim ve yeni evliyim boşanmak en son şeydi istediğim

Ya iddia denilen şey alkolden farksız bence malesef yengem de bu konudan muzdarip dayım hep yalan söylüyor 10 liraya oynuyorum diye nerde adam kredi kartını buna harcamış yengeme belli etmeden milletten para topladı hepimizin haberi varken yengeme soyleyemedik en sonunda herşey ortaya çıktı icra geldi ben aldım kapıdan aşağıya indim nasılsın felan çiğköfte yapıyordu yenge dedim birşey söyleyeceğim anlattım durumu dedim annem çok üzüldü biraz hattı varsa dayimla sakin konuş o anlatsın bırak sana dedim ki bu olaydan 3 gün önce de ciddi kavga ettiler dayım simariklik yapıyordu sonra kavga kıyamet hala devam

Çaresiz yıkıma uğramış hissediyorum. Bugüne kadar yüzüme bakıp benden nasıl saklamış yalanlar söylemiş iddia oynadığını gizlemiş o kadar sevmisim ki gözüm görmedi bi kere telefonu kurcalasaydim yakalardim . Allah benim gözümu nasıl kapatmış bugüne kadar o kadar sevgi dolu geçiyordu ki evliligim borcumuz vardı oduyorduk paramız az ama mutluyuz diyordum. Arkamdan ortaklaşa masrafları ayrılan paraların hepsinin kumarda kaybedildiğini duymak o kadar canımı yaktı ki bu adam beni hiç sevmemis dedim

Huylu huyundan vazgecmez. Cocuk olmadan ayrilin bence.

Arkadaşlar ev sahibi senet yapmıştı o zaman da eşim işte diye kontratlı senetleri ben imzaladim 5600 borç benim ustume mobilya için de esime kefil olmuştum kefil istemişlerdi. Araba da benim üzerime olacağı için krediyi ben çektim bosanirsam tüm bunlar nasıl cozulecek

arabayi satin , kredinizi kapatin zaten elinizde para kalir , onunla da once kirayi odeyip senetleri alin
mobilyayi da calisarak odeyin ama bosanin
bir kumarbazla hayat gecmez mahveder sizi

Back
X