• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz

Esimin ailesi fakir bizim de mobilya borcu ve araba borcumuz var bu kumar borcu nasıl odeyecegiz bilmiyorum ev sahibi çıkın diyor ne yapacağız bilmiyorum
Boşanın diyemiyorum. Çünkü sizin boşanınca nasıl bir hayatınız olacak? Aileniz destek olacak mı bilmiyorum. Ama bana göre affedilmez suç. Aldatmanın en pis hallerinden birisi. Bu adamdan herşeyi beklerim ben.

Çok büyük sorumsuzluk. Bu durum eşinizin hem sorumluluklar konusunda sıkıntılı hem de iradesi zayıf bir insan olduğunu gösterir. 12 bin lira çok para 3 değil 5 değil. Ama eğer bu ilk kez olan bir şeyse bence bir şans daha verilebilir. Adamın sütüne bağlı olarak bu süreçte elinden tutup yanında olursanız yaptığından utanıp, pişman olup tekrar etmeyebilir. Belki o dönem çok panik yapıp kaybettikçe kaybetmiştir. Ama sütü bozuksa eşim nasılsa bi şey demiyor, affediyor deyip devam da edebilir. Tavrınızı onun karakterine göre belirleyin derim. Ama güveninizi kaybettiğinizi her durumda net şekilde anlatın bence. Bu arada umarım batan sizin emeğiniz değildir.

Karşına al ve konuş. Eğer yeniden iddia oynarsa boşanacağını açıkça belirt. Bundan sonra da aldığı her kuruşu sana vereceğini, evin bütçesini senin yapacağını güzelce anlat. Kabul ederse şans ver ve davranışlarına dikkat et, eğer evde yüzü asık dolaşıyorsa anla ki hayat yok. Davranışları normalse devam et...

Çok büyük sorumsuzluk. Bu durum eşinizin hem sorumluluklar konusunda sıkıntılı hem de iradesi zayıf bir insan olduğunu gösterir. 12 bin lira çok para 3 değil 5 değil. Ama eğer bu ilk kez olan bir şeyse bence bir şans daha verilebilir. Adamın sütüne bağlı olarak bu süreçte elinden tutup yanında olursanız yaptığından utanıp, pişman olup tekrar etmeyebilir. Belki o dönem çok panik yapıp kaybettikçe kaybetmiştir. Ama sütü bozuksa eşim nasılsa bi şey demiyor, affediyor deyip devam da edebilir. Tavrınızı onun karakterine göre belirleyin derim. Ama güveninizi kaybettiğinizi her durumda net şekilde anlatın bence. Bu arada umarım batan sizin emeğiniz değildir.
İkimizin emeği de battı . Kendim çalışıyorum. Boşandıktan sonra tek yaşayabilirim

Boşanın diyemiyorum. Çünkü sizin boşanınca nasıl bir hayatınız olacak? Aileniz destek olacak mı bilmiyorum. Ama bana göre affedilmez suç. Aldatmanın en pis hallerinden birisi. Bu adamdan herşeyi beklerim ben.[/QUOTE çalışıyorum boşanirsam tek yaşayabilirim ailem de birşey demez ama boşanmak korku veriyo

Back
X