Yardımcı olur musunuz ???

Squatgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
152
26
28
Evet saygı değer büyüklerim, sanmıyorum ama kucuklerim ve yasitlarim sizin yardiminiza ihtiyacım var.Bir çocuk var ve benden deli gibi hoşlanıyordu. Okuduğumuz okulda aynı siniftaydik bende o zaman ki ergenligimle ve benden hoşlanan diğer erkeklerin verdiği havayla o çocuğa fazla yüz vermemistim (hoşlandığım halde ) bu çocukta gerçekten yakışıklı olmasına rağmen bana" benimle sevgili olur musun " demedi cunku sinifimizda benden hoslanan baska çocuklarda vardı. (Bana başka sınıftan bakan çocuklara arkamdan o benim sevgilim bakma falan demiş bunları yazıyorum çünkü gerçekten benden hoşlanıyordu yani bundan eminim )Neyse uzun lafin kısası ben bu çocuğa mesaj atmak istiyorum ama üzerinden baya zaman geçtiği için biraz da korkuyorum bende dusundum ki kadınlar kulübü ne güne duruyor benim imdadima yetisirler .Benim için tarot kartı çeker misiniz yada baska ne olursa bu is hayirli olur mu falan diye f simdiden teşekkürler hepinize hoşça kalın :KK68:

Evet saygı değer büyüklerim, sanmıyorum ama kucuklerim ve yasitlarim sizin yardiminiza ihtiyacım var.Bir çocuk var ve benden deli gibi hoşlanıyordu. Okuduğumuz okulda aynı siniftaydik bende o zaman ki ergenligimle ve benden hoşlanan diğer erkeklerin verdiği havayla o çocuğa fazla yüz vermemistim (hoşlandığım halde ) bu çocukta gerçekten yakışıklı olmasına rağmen bana" benimle sevgili olur musun " demedi cunku sinifimizda benden hoslanan baska çocuklarda vardı. (Bana başka sınıftan bakan çocuklara arkamdan o benim sevgilim bakma falan demiş bunları yazıyorum çünkü gerçekten benden hoşlanıyordu yani bundan eminim )Neyse uzun lafin kısası ben bu çocuğa mesaj atmak istiyorum ama üzerinden baya zaman geçtiği için biraz da korkuyorum bende dusundum ki kadınlar kulübü ne güne duruyor benim imdadima yetisirler .Benim için tarot kartı çeker misiniz yada baska ne olursa bu is hayirli olur mu falan diye f simdiden teşekkürler hepinize hoşça kalın :KK68:tarot çekemeyenler de fikrini soylesin lütfen sizce yaziym mi yoksa hiç bulasmiym mi

Back