Yardımcı olur musunuz?

mocka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
6
2
1
27
Mayıs ayında erkek arkadasimla sevistik yanlıslıkla icime cok az sperm geldi sonra haziranda 2 kere adet oldum simdi de son adet oldugumdan beri 40 gun gecti ve hala regl olamadim normalde regl gunlerim hic aksamaz herhangi bir ilac da kullanmadim bu arada bakireyim sizce hamile olma riskim var mi? Test almaya utanıyorum

Tanımadığınız bi eczaneden test alın bence bakirede olsanız hamile kalma olasılığınız var

Az kacti derken nasil kacti?
erkek arkadasım surtunurken yanlıslıkla vajinamın ust kısmına sperm geldi ama sildik hemen bugun test yaptım eczaneden alıp boyle cıktı bir sorun yok gorunuyor ama yanlıs yaptıysam diye korkuyorum kesin olarak hamile degilimdir dimi? cunku uyuyamıyorum bu sorun yuzunden az beklettiysen dogru sonuc vermeyebilir dedi arkadasim ama az bekletmis olsam hic sonuc cıkmazdi sanki sizce endiselenmeyi bırakabilir miyim?

Eklentiler

• 9D7B07A9-EA88-43E9-A282-578BD76DC230.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 46
Tanımadığınız bi eczaneden test alın bence bakirede olsanız hamile kalma olasılığınız var
heyecandan biraz daha az bekletmis olabilirim ama yine de dogru olmustur dimi?Yani degilim mi? O zaman niye regl olamıyorum acaba

Eklentiler

• EA9F1088-7DC1-494C-B7DD-65956AA43EDA.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 56
heyecandan biraz daha az bekletmis olabilirim ama yine de dogru olmustur dimi?Yani degilim mi? O zaman niye regl olamıyorum acaba
Burda hamile değilsiniz stresten gecikmiş olabilir eczaneden adet olmak için ilaç alabilirsiniz... eğer tekrar böyle bildirim yaşarsanız eczaneden ertesi gün hapı alın hamile kalmazsınız bu kadar streste yaşamazsınız

vajinanın üst kısmına gelmesiyle hamile kalamazsınız...Hamile kalmak o kadar da kolay değil..

cok tesekkur ederim tedbirli olacagim bir daha olursa cok korktum, cok sagolun cevabınız icin

vajinanın üst kısmına gelmesiyle hamile kalamazsınız...Hamile kalmak o kadar da kolay değil..
cok sagolun tesekkur ederim surtunurken sperm biraz icine akıyor gibi olmustu gittiyse iceri ondan mi regl olamıyorum diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…