Gebeliğe Hazırlık Yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pelin bicer

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
27
8
1
25
Kizlar benim adetime 10 yada 15 gün kala beyaz akıntım vardı şimdi durdu.1 ay gectide adet olmadım bnm dizlerim iki yumurtaliklarim agiriyor bide kasik ağrısı ve sırt ağrısı yaşıyorum şuan evin işini yaparken hemen yoruluyorum bunu yaşayan varmı acaba yardımcı olur musunuz?

Kizlar benim adetime 10 yada 15 gün kala beyaz akıntım vardı şimdi durdu.1 ay gectide adet olmadım bnm dizlerim iki yumurtaliklarim agiriyor bide kasik ağrısı ve sırt ağrısı yaşıyorum şuan evin işini yaparken hemen yoruluyorum bunu yaşayan varmı acaba yardımcı olur musunuz?
Test yap 1 ay geçtiyse

Hahaha bekle ablacım biraz daha geçsin. Hatta boşver direk doğurursun varsa 😅
Herşeyi niye böyle alaya alıyorsunuz onu anlamadım 1 çocuk annesiyim kızımda hamile kaldığım zaman 3 ay adet olmadım 1 ay gittim gebe değilsiniz dedi 2 ay gittiğimde de gebe değilsiniz dedi 3 ay gittiğimde 1 aylık hamilesiniz dedi yani hamileysem bile geç gorunur. Her kadın aynı degil🤗

Kizlar adet oldum ama aşırı derecede sancı çektim yemeklere bakarken bile midem bulandı akşam 12 acile gittim tansiyonum düşmüştü test te verdim biseyin yol dedi

Herşeyi niye böyle alaya alıyorsunuz onu anlamadım 1 çocuk annesiyim kızımda hamile kaldığım zaman 3 ay adet olmadım 1 ay gittim gebe değilsiniz dedi 2 ay gittiğimde de gebe değilsiniz dedi 3 ay gittiğimde 1 aylık hamilesiniz dedi yani hamileysem bile geç gorunur. Her kadın aynı degil🤗
hamılelıgın gec gorunmemıs. 3. ayda bellı olmamıs yanı. :) 2 ay yumurtlama olmamıs 3. ay yumurtlama oldugunda dollenme olmus .:)) 5 subatta adet olmussun marttayız 1 ay gecıktım yazmıssın o yuzden arkadaslar cok gecıktın dıye oyle yorum yazmıs. gerçi adet olmussun ama yazmak ıstedım dogrusunu.

Back
X