• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz?

vaveyla1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
84
56
3
26
Merhaba kızlar. Bugün aklıma takılan bir konuyu size anlatmak istiyorum. 1 aydır işe girdim çalışıyorum. Geçenlerde iş arkadaşımızın doğum günü için 3 kişi hediye bakmaya gittik. Arabayı kullanan erkek iş arkadaşımdı. Sevgilime söylemiş bulundum kıskançlık gösterdi. Bidaha binme vs şeklimde konuşma döndü aramızda. Bugün de iş çıkışı erken dağıldık. Evim yol üstünde kalıyor gel seni de bırakim dedi hayır diyemedim. Eve geldim ama içim içimi yiyor yanlış bi şey yaptım diye. 2 yıl arka arkaya kpss çalıştım zor bi zamandı benim için. Bu yıl yaşadığım anları düşünüp acaba orda yanlış bir şey yaptım da aldattım mı hatırlamadığım bir şey oldu mu gibi pinpirikler yapıyordum. Nüksetmesinden korkuyorum.kendimden şüphe etmekten ve vicdan yapmaktan korkuyorum. Buraya içimi dökmeye yazdım lütfen hakaret içeren şeyler yazmayın :(

Merhaba kızlar. Bugün aklıma takılan bir konuyu size anlatmak istiyorum. 1 aydır işe girdim çalışıyorum. Geçenlerde iş arkadaşımızın doğum günü için 3 kişi hediye bakmaya gittik. Arabayı kullanan erkek iş arkadaşımdı. Sevgilime söylemiş bulundum kıskançlık gösterdi. Bidaha binme vs şeklimde konuşma döndü aramızda. Bugün de iş çıkışı erken dağıldık. Evim yol üstünde kalıyor gel seni de bırakim dedi hayır diyemedim. Eve geldim ama içim içimi yiyor yanlış bi şey yaptım diye. 2 yıl arka arkaya kpss çalıştım zor bi zamandı benim için. Bu yıl yaşadığım anları düşünüp acaba orda yanlış bir şey yaptım da aldattım mı hatırlamadığım bir şey oldu mu gibi pinpirikler yapıyordum. Nüksetmesinden korkuyorum.kendimden şüphe etmekten ve vicdan yapmaktan korkuyorum. Buraya içimi dökmeye yazdım lütfen hakaret içeren şeyler yazmayın :KK43:

Kaç yaşında insansınız kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğinize siz karar verebilirsiniz. Erkeler kadınların sahibi değil. Biriyle sevgili oldunuz diye onun egemenliğine girmiyorsunuz

Kendinizden eminseniz niye şüpheye düşünüyorsunuz? Size güvenmiyorsa hayatınız boyunca sorun çıkaracaktır. İş hayatında da erkeklerle vakit geçiriyoruz, kahve içiyoruz, yemek yiyoruz, yan yana seyahat ediyoruz; çok normal. Nedir problem, aldatmak bunun neresinde?

Kaç yaşında insansınız kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğinize siz karar verebilirsiniz. Erkeler kadınların sahibi değil. Biriyle sevgili oldunuz diye onun egemenliğine girmiyorsunuz
Tabiki öyle ben neden böyle hissettim bilmiyorum

Kendinizden eminseniz niye şüpheye düşünüyorsunuz? Size güvenmiyorsa hayatınız boyunca sorun çıkaracaktır. İş hayatında da erkeklerle vakit geçiriyoruz, kahve içiyoruz, yemek yiyoruz, yan yana seyahat ediyoruz; çok normal. Nedir problem, aldatmak bunun neresinde?
Mantıklı düşününce öyle gözüküyor dimi ama hissettiğim bu neden inanın bilmiyorum. Geçmişte de oldu örnek veriyorum şu gün şunlaydım acaba yanlış bi hareket yapmış mıydım diye düşünürken buluyordun kendimi. Yine öyle hissettim.

Aldatmadiniz sevgilinizi bosuna kuskuya dusmeyin. Cok tedirginseniz soyleyin sevgilinize arabaya bindiginizi. Onun yaklasimini dogru bulmadiginizi da soyleyin boyle diken ustunde yasayamazsiniz ki. Yarin birgun sirket yemegi olur birsey olur o zamanda gitmenizi istemez bu durumda.

Aldatmadiniz sevgilinizi bosuna kuskuya dusmeyin. Cok tedirginseniz soyleyin sevgilinize arabaya bindiginizi. Onun yaklasimini dogru bulmadiginizi da soyleyin boyle diken ustunde yasayamazsiniz ki. Yarin birgun sirket yemegi olur birsey olur o zamanda gitmenizi istemez bu durumda
Söylersem içine kuşku düşürürüm diye korkuyorum askerde şuan

Söylersem içine kuşku düşürürüm diye korkuyorum askerde şuan
Sevgiliniz cok mu baski kuruyor uzerinizde o yuzden mi bu panik haliniz. Kusku dusurulecek bir sebep yok ortada bunun icin kuskulanirsa da iliskinizi bir gozden gecirin.

Sevgiliniz cok mu baski kuruyor uzerinizde o yuzden mi bu panik haliniz. Kusku dusurulecek bir sebep yok ortada bunun icin kuskulanirsa da iliskinizi bir gozden gecirin.
Kendisi böyle şeyleri asla yapmayacağını söylüyor bu yüzden üzerimde evet baskı var şuan

Psikolojik bir rahatsızlığınız var mı?
Adam sizi manipüle mi ediyor?
Çok kıskanç biri rahatsızlığım var mı bilmiyorum 1 yıldır bu şekilde geçmişe de dönük şekilde acaba hiç aldattım mı hatırlamıyor muyum gibi saçma saplantılı düşünceler başladı.

1 yıldır olur olmadık şeylerde acaba şurda aldatacak bir hareket mi yaptım diye kendimi yiyorum. Bunu aşmak için ne yapabilirim.
Calcifer de yazmış, kendinizle ilgili şeyleri takıntı yapıp şüpheye düşme eğiliminiz mi var? Bununla alakalı psikolojik destek alıyor musunuz? Almıyorsanız destek alın, sevgiliniz her konuda baskı kuruyorsa da tek çözüm ayrılmak aslında ama siz bunu yapmazsınız gibi geliyor, o yüzden ben kendimden eminim nerede nasıl davranacağımı biliyorum lütfen bana müdahale etme diyerek sevgilinize rest çekeceksiniz, yapabilir misiniz?

Mantıklı düşününce öyle gözüküyor dimi ama hissettiğim bu neden inanın bilmiyorum. Geçmişte de oldu örnek veriyorum şu gün şunlaydım acaba yanlış bi hareket yapmış mıydım diye düşünürken buluyordun kendimi. Yine öyle hissettim.
Seni manipule etmiş sevgilin,yol yakınken sağlam bi sınır çiz...erkek iş arkadaşlarım olacak beraber kahve de içeceğiz bunu ya kabullen ya çek git diye,bi de her şeyi söyleme arabayı kimin kullandığını bilmese de olur

Çok kıskanç biri rahatsızlığım var mı bilmiyorum 1 yıldır bu şekilde geçmişe de dönük şekilde acaba hiç aldattım mı hatırlamıyor muyum gibi saçma saplantılı düşünceler başladı.
Belki de sevgilinizin rahatsizligi var normal bir durum degil bu kadar kiskanclik. Sizi manipule etmesine izin vermeyin.

Ev
Calcifer de yazmış, kendinizle ilgili şeyleri takıntı yapıp şüpheye düşme eğiliminiz mi var? Bununla alakalı psikolojik destek alıyor musunuz? Almıyorsanız destek alın, sevgiliniz her konuda baskı kuruyorsa da tek çözüm ayrılmak aslında ama siz bunu yapmazsınız gibi geliyor, o yüzden ben kendimden eminim nerede nasıl davranacağımı biliyorum lütfen bana müdahale etme diyerek sevgilinize rest çekeceksiniz, yapabilir misiniz?
Evet kendimle ilgili şeylerde şüpheye düşme eğilim var destek alamıyorum çünkü maddi durumum kötü. Daha bu durumdan bahsetmedim

Seni manipule etmiş sevgilin,yol yakınken sağlam bi sınır çiz...erkek iş arkadaşlarım olacak beraber kahve de içeceğiz bunu ya kabullen ya çek git diye,bi de her şeyi söyleme arabayı kimin kullandığını bilmese de olur
Söylememek de yük gibi hissettirdi bana sanki gizli iş yapıyorum

Back
X