• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz?

Bence hem sizin düşünceleriniz hem partnerinizin düşünceleri çok hastalıklı. Ikinize de yardım almanızı ciddi öneriyorum.
Her yanına oturduğunuz adam siz dönün de ona bakın onunla olun diye hissetmiyor ki.
Partneriniz de demek ki birisini yardım için arabasına alıp bıraksa ya da normal baksa hemen yanlış bir şey mi yapacak?
Buna kıskançlık demeyin rica ediyorum. Çok üzülüyorum böyle şeylere ya
Öyle hissetmedim zaten bana ilgi duyduğunu falan. Yanlış bir şey yapmışım hissim vardı

İnsan aldattığını bilmez mi ?
Sevgilin tuhaf,sen ondan tuhafsin..

Yapmayın yaşınızı doğru girdiyseniz 23 yaşında hayatın baharında kadınsınız, ömrünüz sevgilinize ne yediğiniz içtiğiniz, kimlerle görüştüğünüzün hesabını vererek mi geçecek?
Sevgilinizin kıskançlığı hastalıklı türden, böyle bir kıskançlığı olan erkekler kadınları ya dövüyor veya öldürüyor çünkü kafaları değişik çalışıyor.
Siz onun onu yap bunu yapma, şunu giy, bununla görüşme diyeceği emir eri değilsiniz, anası babası da değilsiniz düzelsin terbiye olsun diye uğraşıyorsunuz, onu düşünmeyin kendinizi düşünün kendinize yazık etmeyin.
Kendimi düşünmeye çalışıyorum

Benim gözümde büyüdü olay belki sizin için çok önemli değildir.
Takıntı haline gelmiş belli ki seni bu kadar rahatsız ettiyse bir daha bınmezsin için rahat olsun . Arabada el el göz göze gitmedgunize göre sorun yok bence 😌

Sevgiliniz niye bu konuda sizi baskı altına alıyor ?

İş arkadaşınıza hediye seçmek için gitmişsiniz

Bu onun gözünde aldatma oluyorsa zihniyetini sorgulayın.

Merhaba kızlar. Bugün aklıma takılan bir konuyu size anlatmak istiyorum. 1 aydır işe girdim çalışıyorum. Geçenlerde iş arkadaşımızın doğum günü için 3 kişi hediye bakmaya gittik. Arabayı kullanan erkek iş arkadaşımdı. Sevgilime söylemiş bulundum kıskançlık gösterdi. Bidaha binme vs şeklimde konuşma döndü aramızda. Bugün de iş çıkışı erken dağıldık. Evim yol üstünde kalıyor gel seni de bırakim dedi hayır diyemedim. Eve geldim ama içim içimi yiyor yanlış bi şey yaptım diye. 2 yıl arka arkaya kpss çalıştım zor bi zamandı benim için. Bu yıl yaşadığım anları düşünüp acaba orda yanlış bir şey yaptım da aldattım mı hatırlamadığım bir şey oldu mu gibi pinpirikler yapıyordum. Nüksetmesinden korkuyorum.kendimden şüphe etmekten ve vicdan yapmaktan korkuyorum. Buraya içimi dökmeye yazdım lütfen hakaret içeren şeyler yazmayın :KK43:
Yaptığınızda yanlış bir eylem görmüyorum neden bu kastınız kendinizii rahat olun siz bir bireysiniz

1 yıldır olur olmadık şeylerde acaba şurda aldatacak bir hareket mi yaptım diye kendimi yiyorum. Bunu aşmak için ne yapabilirim.
Hemen o erkek arkadaştan ayrılarak bir adım atabilirsin. Acaba aldattım mı onu diye şüpheye düşmek de ne demek? O kadar manipule etmiş ki sizi düzgün düşünrmiyorsunuz.

Back
X