Yardımcı olur musunuz?

pamukannesi selam. ben de geçen gün aklımdan geçirdim hiç görünmüyor diye. nerelerdesin..
montlar için de ikisi de farklı kategoriler canım. ben ikinci resimdeki gibi heybetli şeyleri taşıyamam daralırım mesela. bu nedenden dolayı birinciyi seçerdim ama klasik bir tane de dolapta her zaman olmalı.

cnm daha geçen hafta çağrıdaydım :)) ama uzun mont kalmamıştı malesef.. deneyemedim.. bi de merkezde olduğu için herşey çok çabuk tükenio beden falan bulmak sıkıntı çağrıda... uzun mont konusunda haklısın.. napıcan uzunu deyip duruyolarda altına ne giyersen giy büyük kolaylık

beni düşünmene sevindim cnm.. :)) bende ne zaman yanlız kadınlar sokağı kitabını görsem sen geliosun aklıma... bilmem,eskisi kadar sık girmiyorum... okuyup çıkıorum sizleri.. klasik var montum ama bi de spor olmalı die düşündüm... fikrini belirttiğin için tşkler... yapı meselesi tabiki..sen boğazlı kazak falan da giyemiyosundur kesin :)

aynen valla. o kazağın boğazları beni resmen yer akşama kadar. hatta bazen hastayken zorla giyerim de akşam olmaz kaşınıp dururum. aslında eskiden bu kadar değildim. 33 yaşında böyleysem menapoza girsem halim nolur ki

Kapalı hanımlarda kesinlikle uzun giyilmesi çok uygun ve yakışan bana göre.
Ben olsam mutlaka uzun olanı tercih ederdim.

sana bişey olmaz cnm... maşallahın var :) sanmıorum ben senin menapoz havalarına falan gireceğini..

Ben kapalı değilim ama uzun olanın benzeri bende de var. Kısa olanlara göre çok rahat.

herkes çok beğeniyor. Çoğu kişi de nerden aldığımı soruyor. Bence uzun olan daha hoş.

uzun olan bence çok hoş.
pantolon giyiyorsanız uzun olan büyük kurtarıcı olur üstelik.

Saolun arklar. Uzun olan daha mantıklı sanırım boyum 1.60 ürünün boyu da 1.22 yazıo. Yerlerde surunmeyecek en azından :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…