Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi yardimci olurmusunuz lutfen

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

aylin85

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
25
2
286
İstanbul
Merhaba bebeğim 9 aylık ailemi ziyarete gittiğimde ordaki sağlık ocagindaki hemşire 1 yaşında bir aşısı var dedi bizim burdaki sağlık odağındaki hemşire 9 aylık aşısı var 26 aralıkta diyor size sormak istedim bebekleriniz 9.Ayında asi oldu mu cevap verirseniz çok sevinirim.

oldu ama ne aşısı oldu hatırlamıyorum günlü bir aşıydı galiba kızamık aşısıydı

9 aylıkken aşı yapılmıyor sağlık ocaklarında sadece aylik izlemi oluyor 3 yıl çalıştım s.ocaginda doğum sebebiyle ayrıldım oglumada yapılmadı 1 yaşında yapıldı yeni ciktiysa bilemem tabi

9 aylıkken aşı yapılmıyor sağlık ocaklarında sadece aylik izlemi oluyor 3 yıl çalıştım s.ocaginda doğum sebebiyle ayrıldım oglumada yapılmadı 1 yaşında yapıldı yeni ciktiysa bilemem tabi
Bende arada kaldım biri yapılıyor diğeri doğum gününü kutla asiya götür dedi kafam karıştı

Valla cnm dediğim gibi biz yaptrmadk doğum günün den 3 gün sonra yaptrdk aşıyı gectim hadi topuk kanı ne alaka ilk defa duyuyorum 9 aylık bebeğe topuk kanı alındığı ni aile hekiminle veya cocuk doktorunla konuş bence emin olmadan yaptirma sakın

Valla cnm dediğim gibi biz yaptrmadk doğum günün den 3 gün sonra yaptrdk aşıyı gectim hadi topuk kanı ne alaka ilk defa duyuyorum 9 aylık bebeğe topuk kanı alındığı ni aile hekiminle veya cocuk doktorunla konuş bence emin olmadan yaptirma sakın
Teşekkür ederim cevabın için en iyisi doktorumuza danışmak

Back
X