Bahcecide berfu demirmi vardi sanki onda ankara yaziyorducanım sakaryadaysan istanbul sana yakın tüp bebek için hatta gelmene gerek kalmadan bahçeci online doktorlarla görüşme yaptırıyor öyle yapıp sonra içine sinerse tedaviye gelebilirsin
Birde cok araştırma herşeyi bilmek çokta ıyi değil canım daha da stres yaptırıyor ay bu niye böyle bu niye düşük bu niye yüksek diye diye kendimizi üzüyoruzAy insAllah canim gecenay ikizlerime kaldim aslinda dusuk yaptim.
Iyi bir doktor bulayim bakalimBirde cok araştırma herşeyi bilmek çokta ıyi değil canım daha da stres yaptırıyor ay bu niye böyle bu niye düşük bu niye yüksek diye diye kendimizi üzüyoruz
Hayırlısı olsun sizin icinIyi bir doktor bulayim bakalim
İlk yumurta toplama zamanı iki üç günde bir gidiyorsun. Ben iki günde bir gittim mesela 20 gün boyunca o yüzden yakın özel hastane kliniğine gttm bende.Sakaryada ozel hastanede birim olarak var bu yuzden cok guvenemedim istanbul cok uzak sayilmaz aslinda 2 saat felan ankarada 3 saat ne siklikta gidiliyor ki
Sakaryada guvenecegim adi sani duyulmus bir doktor yok istanbul yakin bize oralara bakicamİlk yumurta toplama zamanı iki üç günde bir gidiyorsun. Ben iki günde bir gittim mesela 20 gün boyunca o yüzden yakın özel hastane kliniğine gttm bende.
Amin canimHayırlısı olsun sizin icin
Eşimin spermlerinde şekil bozukluğu vardı. 4 ay öncesinde de benim rahmimdeki polipi aldılarProbleminiz neydi acaba
Bizde napcaz bakalim esimde morfoloji deger dusuk bendede pco varEşimin spermlerinde şekil bozukluğu vardı. 4 ay öncesinde de benim rahmimdeki polipi aldılar
Bizde napcaz bakalim esimde morfoloji deger dusuk bendede pco var
Doktorumda dun konustum doktorum asilama denicez dedi yumurta gelisimin cok dusuk degil ignelerle istenen boyuta getiririz insAllah asilama yuksek demisti ama morfoloji degeri cok dusuk degil 3 4 olmasi gerekirken 2 imkansizmi yani asilamaHayırlısı canım ama morfoloji bozukluk varsa aşılama ile zaman kaybetme derim. Hele de 1 den fazla çocuk düşünüyosan tüp bebek en mantıklısı. En azından hazır embriyoların sana tutunması kalıyor sadece. Ama tabii en iyisini sen bilirsin. En kısa zamanda sevindirci haberlerini duyarız inşallah
Ben sadece aşılamada da , tüp bebektede aynı ilaçları ve aynı süreci yaşıyorsun hemen hemen yumurtlama için bu sebepler garantiye almak ve tek seferde halletmek için tüp bebeği seçtim, fazla yıpranmak istemedim. Ayrıca nasip olursa 3 sene sonra 2. Bebeği de düşünüyoruz , o zaman da haIr embriyolardan sadece transfer olacak. Bu seveple kestirme yolu seçtim diyebilirim.Doktorumda dun konustum doktorum asilama denicez dedi yumurta gelisimin cok dusuk degil ignelerle istenen boyuta getiririz insAllah asilama yuksek demisti ama morfoloji degeri cok dusuk degil 3 4 olmasi gerekirken 2 imkansizmi yani asilama
Ben ilk asilamaya denicem ya 1 sefer bakalim insAllah sonuc alirim.Ben sadece aşılamada da , tüp bebektede aynı ilaçları ve aynı süreci yaşıyorsun hemen hemen yumurtlama için bu sebepler garantiye almak ve tek seferde halletmek için tüp bebeği seçtim, fazla yıpranmak istemedim. Ayrıca nasip olursa 3 sene sonra 2. Bebeği de düşünüyoruz , o zaman da haIr embriyolardan sadece transfer olacak. Bu seveple kestirme yolu seçtim diyebilirim.
İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsın canımBen ilk asilamaya denicem ya 1 sefer bakalim insAllah sonuc alirim.
Ozelde rapor veriyorlarmi?canım aşılama deniyorsan tutmazsa rapor al indirimli olur tüp bebek tedavin bahcecide rapor geçiyor mesela
Coronadan dolayi beklemedeyiz hastanelerin asilama tup bebek-bolumleri kapaliİnşallah en kısa zamanda sonuç alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?