Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi ne istiyorsa o zaman siz de ona benden bekledigini bekliyorum diyeceksinizYani eşim kendisi evdeyken eşiminle telefon görüşmesi yapmamı istemiyor ..acil bı durum olursa whatsaptan yaz diyor..benimde mesajlarıma her daim bakabilir eşim ortada bir gizlilik yok ..kendi bu şekilde istiyor ..istediğinde bakabilecegini biliyor cunku
Olabilir arkadaş kalarak ayrılmışlar diye yorum yapacaktım ki bunu gördüm. 8 sene kutlama eski eş evlenince kutla. Orada bi sıkıntı var evet beni de rahatsız ederdi bu durum. Siz güzelce konuşun eşinizle çizgiyi çeksin. Eşim rahatsız oluyor falan da demesin kendini çeksin cevap vermesin anlar karşı taraf. Sizin rahatsızlığınızı anlarsa daha da coşabilir genelde böyle tipler var çünkü![]()
Kendi ne istiyorsa o zaman siz de ona benden bekledigini bekliyorum diyeceksiniz
Ve ona empati kurdurun
Eski esime dogum gunu mesajı atsam ne derdin nasıl tepki verirdin ya da o benimkini kutlasa ne derdin gibi yasadiginiz olayları eski esinizi örnek vererek ben de senin yaptığını yapsam ne düşünürdün diyerek cozebilirsiniz sanki durumu
Aynen söyledim tamam bı daha gereksiz muhabbet olmucak aslında art niyet yok ama tamam dedi .ben kıskanç biri durumuna düştüm ya yani nebileyim kötü hissettim kendimi..o yüzden fikir almak istedim sizler napardiniz diyeKendi ne istiyorsa o zaman siz de ona benden bekledigini bekliyorum diyeceksiniz
Ve ona empati kurdurun
Eski esime dogum gunu mesajı atsam ne derdin nasıl tepki verirdin ya da o benimkini kutlasa ne derdin gibi yasadiginiz olayları eski esinizi örnek vererek ben de senin yaptığını yapsam ne düşünürdün diyerek cozebilirsiniz sanki durumu
Ama iAynen söyledim tamam bı daha gereksiz muhabbet olmucak aslında art niyet yok ama tamam dedi .ben kıskanç biri durumuna düştüm ya yani nebileyim kötü hissettim kendimi..o yüzden fikir almak istedim sizler napardiniz diye
Haklısınız çocuk olunca elbette bağ kopmaz ..ama ayrılmış eşlerden biri artık evliyse eski eşin bu şekilde çocuk harici mevzularda göz önünde olması gerektiğini düşünmüyorum.. elbette Nisan olur mezuniyet olur çocukla alakalı her durumda hayatimizda olabilir ..ama kendi kişisel mevzulariyla ilgili durumları gereksiz buluyorum. Sonuçta aradan 8 yıl geçmiş bizde kendi hayatımıza bakicaz.bosandiktan sonra eski eşle bağ olamaz olan bağ sadece çocukla ilgili mevzulardir .ben böyle düşünüyorum..ama sizlerinde fikirlerini almak istedim . Size de saygı duyarım teşekkür ederimOrtada çocuk varsa eski eş hep hayatınızda olucak. Bunu öngörmeniz veya göze almış olmanız gerekirdi. Kötü ayrılmadılarsa iki medeni insanın birbirinin doğum gününü kutlaması bana anormal gelmedi. Diğer saydıklarınızda da meselelik bir durum görmedim. Siz böyle bir mesaj göndermeyi tercih etmeyebilirsiniz bu sizin düşünce yapınızdır. Bunun tek bir doğrusu yok bence, herkesin karakteri de farklı doğrusu da.
Evet zaten benim de anlatmak istediğim o çocukla alakalı her durumda hayatimizda olacaktır..ama kendi kişisel mevzulariyla ilgili böyle durumlar olunca artık tepki göstermek zorunda kaldım..eşim yanlış anlıyosun kötü niyetli yapmiyodur diyor ama niyette önemli değil sonuçta artık evlenmiş bı insan bizimde bı hayatımız var çocuklarımız herdaim bizim sorumluluğumuz da ama eski eşin sorunları beni alakadar etmez..biraz zorda olsa anlattım eşime sanirim anladı ..hayirlisiOrtak çocuk olunca ve bir de böyle medeni ayrılınca elbette iletişim kesilmez. Ama verdiğiniz hiçbir örnek çocukla ilgili değil dolayısıyla bu iletişim fazla.
Banane boşandığım adamın doğum gününden derdim ben olsam.
Çocuk dışında muhabbetiniz olmamalı ikinizin de eşinize bunu şart koşun.
Ama i
Haklısınız çocuk olunca elbette bağ kopmaz ..ama ayrılmış eşlerden biri artık evliyse eski eşin bu şekilde çocuk harici mevzularda göz önünde olması gerektiğini düşünmüyorum.. elbette Nisan olur mezuniyet olur çocukla alakalı her durumda hayatimizda olabilir ..ama kendi kişisel mevzulariyla ilgili durumları gereksiz buluyorum. Sonuçta aradan 8 yıl geçmiş bizde kendi hayatımıza bakicaz.bosandiktan sonra eski eşle bağ olamaz olan bağ sadece çocukla ilgili mevzulardir .ben böyle düşünüyorum..ama sizlerinde fikirlerini almak istedim . Size de saygı duyarım teşekkür ederim
Aslında hat olayında haklısınız eski baldız da belki olabilir diyicem . Ama arada doğumgünü haricinde başka şeylerde oldu yani emeklilik isteyecek başvuru konusunda bizi eşimi arıyor .işyerinden çıkış yapmış tazminatı doğrumu hesapladim yanlismi diye bizi arıyor onun dışında hatta bı sefer eskiden ortak tanıdıkları bı arkadaşları var dükkanını satacakmis değeri ne eder sence diye eşimi arıyor gerçi eşim o konuyu ben bilmiyorum deyip geçiştirdi..yani ben bu kişisel meseleler uğraşmak zorunda değilim ki üst üste de gelince böyle oldu isteArada çocuk varsa bana göre o aradaki bağ asla kopmaz. Sadece çocukla ilgili mevzularla da kalmaz. Artık birbirlerini iki ‘arkadaş’ gibi görüyor olabilirler arada çocuk var çünkü. Asıl meselenin sadece çocukla sınırlı kalması bana garip geliyor, robot değiller ki. Aradaki iletişim, bağ her daim belli sınırlar çerçevesinde devam edecek ki çocukları annem babam hala iletişimde ve aralarında sorun yok diye düşünsün. Saydığınız örnekler bana sınır aşmak gelmiyor, size gelmiştir olabilir ben de size saygı duyarım. Doğum günü kutlamak çok normal bence. Hat konusunda da eşinizin aranması normal, sonuçta kadının üstüne gözüküyor yaşlı insanlar da bu meseleden çok anlamadıkları için sizin eşinizi arayıp ne yapalım diye sorabilir. Eski baldızın araması da insani bir tepki bence çünkü arada yeğen var onlar da bir ömür bu sebeple yüz yüze gelecek insanlar. Dediğim gibi farklı düşünüyoruz demek ki![]()
Yani benim eşim SGK da çalışmıyor emlakçı falanda değil ..kendisi sürekli çalışmış fual bir insan oldukçada çevresi varAslında hat olayında haklısınız eski baldız da belki olabilir diyicem . Ama arada doğumgünü haricinde başka şeylerde oldu yani emeklilik isteyecek başvuru konusunda bizi eşimi arıyor .işyerinden çıkış yapmış tazminatı doğrumu hesapladim yanlismi diye bizi arıyor onun dışında hatta bı sefer eskiden ortak tanıdıkları bı arkadaşları var dükkanını satacakmis değeri ne eder sence diye eşimi arıyor gerçi eşim o konuyu ben bilmiyorum deyip geçiştirdi..yani ben bu kişisel meseleler uğraşmak zorunda değilim ki üst üste de gelince böyle oldu iste
Mesela hasta olur acil bı durumu olur bizi arar konuda sonuçta çocuk onun yanında onu anlayabilirim ..bı rahatsızlığı olur ne bileyim kendiyle ilgili ..ama diğer şeyler Cook çok gereksik görüyorum bilmiyorum öyle isteYani benim eşim SGK da çalışmıyor emlakçı falanda değil ..kendisi sürekli çalışmış fual bir insan oldukçada çevresi var
Aslında hat olayında haklısınız eski baldız da belki olabilir diyicem . Ama arada doğumgünü haricinde başka şeylerde oldu yani emeklilik isteyecek başvuru konusunda bizi eşimi arıyor .işyerinden çıkış yapmış tazminatı doğrumu hesapladim yanlismi diye bizi arıyor onun dışında hatta bı sefer eskiden ortak tanıdıkları bı arkadaşları var dükkanını satacakmis değeri ne eder sence diye eşimi arıyor gerçi eşim o konuyu ben bilmiyorum deyip geçiştirdi..yani ben bu kişisel meseleler uğraşmak zorunda değilim ki üst üste de gelince böyle oldu iste
Tamam siz de eski esle daha sık gorusun o zaman o da kiskansin ne diyim.yani esinizi eski esinden kiskanmaniz gayet normal adam da kadin da net bir durus sergilememis ki sizi şüpheye düşürmüşAynen söyledim tamam bı daha gereksiz muhabbet olmucak aslında art niyet yok ama tamam dedi .ben kıskanç biri durumuna düştüm ya yani nebileyim kötü hissettim kendimi..o yüzden fikir almak istedim sizler napardiniz diye
Anlamsiz olmus biraz. Kanli bicakli olmalarina alisik toplumun gozleri, o yuzden siz de normal bir dogum gunu mesajini abartmissiniz.Elbette gorusecekler çocukla ilgili benimde ilk eşimden kızım var .mezuniyet vs .olabilir bunlar .ben çocuk dışındaki gereksiz şeylere sıkıldim..eşimde bir daha gereksiz bı durum olmucak söz dedi ama..tepkim fazlamı oldu onun için sizlerin fikirlerini öğrenmek istedim
Ama evliyiz sonuçta bana da yansıyor ben eski eşin şahsına ait mevzularini bırakın sahsinida geçtim arkadaşlarına kadar olan mevzularini duymak mecburiyetinde degilimki bize ne bunlardanZaten siz uğraşmıyorsunuz ki sizden öyle bir talebi de yok, eşiniz uğraşıyor. Eğer uğraşmak istemiyorsa da ben bilmiyorum diyip geçiştirmiş hani ya bu şekilde devam eder ya ben uğraşmak istemiyorum diye açıkça söyler. Bu durumdan eşiniz rahatsızsa eşinizin çözmesi gereken bir sorun
Yani bir tek doğumgünü mesajı değil arkadaşlar yazdıkça yazdım tek tek arkadaşı dükkanı satacak benim eşimi arayıp danisiyor fiyat ne olur diye .işten cikarilmis tazminat hesaplatacakk eşimi ariyor nasıl olur diye ..benim eşim sgk da calismiyor emlakcida değil...eşime söylediğim mesafe koymasi ..art niyet olsada olmasada kendisinin kişisel mevzulari arkadaş mevzuları bizi alakadar etmiyo .Anlamsiz olmus biraz. Kanli bicakli olmalarina alisik toplumun gozleri, o yuzden siz de normal bir dogum gunu mesajini abartmissiniz.
Tekrar evlendiyse anormal bence ne gerek var konu sahibini huzursuz etmeyeYıllarını birlikte geçirmiş, ortak bir çocukları olan iki insan kavga dövüş ayrılmadılarsa birbirlerinin doğum gününü kutlamaları ya da geçmiş olsun diye aramaları anormal bir durum değil bence.
Bakın gerçekten o gün kendi oğlu arasaydi baba dogumgunun kutlu olsun deseydi anneside görüntülü aramada bı selam verseydi inanın anlardım..kendi oğlu bile kutlaması biliyomusunuz babasının doğum gününü..ve onuda geçeyim bir sürü saçma sapan kişisel mevzulari ..kendi fual bı insan aktif çalışma hayatı var ..bir sürü danisacagi yer var...amaç huzur bozmak benimde aklıma bu geliyoTepki vermekte haklısınız ben de hoşlanmazdım bu durumdan. Zaten çocuk büyümüş , muhtemelen kendi telefonu vardır . İstediği zaman arayabilir . Eski eş çomak sokup rahatsız etmeye çalışıyor olabilir . Hiç masum görmedim .
Hesap kitap yapacak bir sürü kişi varken , niye eski eşe danışılır ??? Bizim kadınlarımız hele hele çocuk varsa kolay kolay boşanmaz.
Her sene kutlasa dersin ki oğlum bak aaaa babanın doğum günü hadi kutlayalım diyor alışıklar zaten . Ama yok onca sene kutlama yok bu sene !!!!
Ama sen de çok üzme kendini, yıpratma . Belki hamileliği biraz ertelersin , aklındaki şüpheler azalınca tekrar düşünürsün .
Yani eşim kendisi evdeyken eşiminle telefon görüşmesi yapmamı istemiyor ..acil bı durum olursa whatsaptan yaz diyor..benimde mesajlarıma her daim bakabilir eşim ortada bir gizlilik yok ..kendi bu şekilde istiyor ..istediğinde bakabilecegini biliyor cunku
Sizden kendisi evdeyken eski eşinizle telefonla görüşmenizi istemeyen, acil durum olursa mesaj at diyen eş, eski eşinin alakasız aramalarına cevap vermemeli. Bu türlüsü bildiğiniz çifte standart oluyor çünkü.Aslında hat olayında haklısınız eski baldız da belki olabilir diyicem . Ama arada doğumgünü haricinde başka şeylerde oldu yani emeklilik isteyecek başvuru konusunda bizi eşimi arıyor .işyerinden çıkış yapmış tazminatı doğrumu hesapladim yanlismi diye bizi arıyor onun dışında hatta bı sefer eskiden ortak tanıdıkları bı arkadaşları var dükkanını satacakmis değeri ne eder sence diye eşimi arıyor gerçi eşim o konuyu ben bilmiyorum deyip geçiştirdi..yani ben bu kişisel meseleler uğraşmak zorunda değilim ki üst üste de gelince böyle oldu iste