Çok haklısınız ..ama keşke çocukla beraber arasalardi inanın bu kadar takmazdim...eşimin çocuğu 16 yaşında ve o gün hiç aramadı bile babasını kutlamadi..
Şimdi eşime soruyor tamammi mesaj atıyor arkadaşın dükkanı var falanca yerde satacak değeri ne kadar olur sence diye.esimde bilmiyorum yazıyor..o bilmiyorum yazınca bu sefer bu dükkanın metrekaresi bu kadar yer surda falan yazmaya başlıyor..bırak dedim yazma daha üstüne dedim eşime bu nedir ya bizi ne alakadar ediyor dedim..eşim sinir koyacak aynısını söyledim bende kendisineAradaki mesafeyi eşim ayarlayamıyor , doğum günü mesajı ne alaka, çocuk için tabiki konuşma görüşme olur ama diğer türlü şeyler bahane gibi.
Tessekkur ederim eşimde diyor 8 sene olmuş artık ben barışmak istesem çoktan barisirdim diyor. Bayan evli değil ama bu aradabüyükmüş de
belki de annesi ona örnek olsun diye aramıştır
yani ona ara demiştir o aramamıştır malum ergen çocuk, ana baba boşanmış
hem anne hem baba ayrı ayrı evlenmiş
siz sıkmayın canınızı, ne zaman ararsa ararsın, isterse sabah 5 te arasın eşinizin onunla bir ilgisi alakası olsa idi onunla evli kalırdı
ikiniz de geçmişsiniz o yollardan o boşanmalar kolay olmuyor
boşanılacak hale gelmişler bir araya gelmeleri vs mümkün değil artık ikisi de ayrı ayrı evlenmiş de
siz dert etmeyin önünüze bakın
Kadın masus yapıyor sanırım seni sinir etmek için normak gelmiyor bana, resmen zorla lafı uzatmaya çalışıyor.Şimdi eşime soruyor tamammi mesaj atıyor arkadaşın dükkanı var falanca yerde satacak değeri ne kadar olur sence diye.esimde bilmiyorum yazıyor..o bilmiyorum yazınca bu sefer bu dükkanın metrekaresi bu kadar yer surda falan yazmaya başlıyor..bırak dedim yazma daha üstüne dedim eşime bu nedir ya bizi ne alakadar ediyor dedim..eşim sinir koyacak aynısını söyledim bende kendisine
çocuk harici gereksiz konularda cevap verme yeter dedim ben illaki anlar herhalde karşı taraf ..aynen zor şeyler ama yaşaniliyor isteEşin haklı ne yapsın kadın darlayıp duruyor. Ama eşinin eski eşine şunu demesi gerek bir çocuğumuz olabilir ama yaptık bitti bizi bağlayan başka birşey yok. Artık bir eşim var ve sen çocuğumun annesi olmak dışında benim için bir yabancısınçok dramatik oldu ne zor şeyler ..
Öyle düşünüyorum ve amacına da ulasiyorKadın masus yapıyor sanırım seni sinir etmek için normak gelmiyor bana, resmen zorla lafı uzatmaya çalışıyor.
eşime de söylediğimde yok ya ne uğraşacak takma sen diyor bu sefer kendimden şüphe ediyorum ,,47 yaşında bı hanım bu kadar düşüncesizce davranırım bilemiyorum bilerekmi bilmeyerek mi şaşırdım bendeÖyle düşünüyorum ve amacına da ulasiyor
Esin cocuk haricinde eski esiyle gorusmemeli, cevap yazmamali. Cocukla ilgili sorunlarda da cocuk her seferinde eski esin muhatap olmasi gerekmez. Biz de oyle. Oglum babasiyla gorusuyor. Ben sadece cok acil cok muhim durumlarda devreye girip onunla muhatap oluyorum. Ortak hayatlar ayrildiysa sınır da cizilmeli. Ben kadini iyi niyetli gormedim. Kimse de kusura bakmasin. Ivir zivir bahane. Kadin aradan cikmak istemiyor. Surekli kendini hatirlatiyor. Hayatinda biri olsa idi boyle olmazdi. Boslukta sanirim.Tamamen eşimde bitiyor olay ..mesafeyi biraz aralayacak ..
Benimde 2.evliligim çocuklarımın babası ile bu denli görüşme yapmayı bırak aramam bile nedemek doğum gününde mesaj atmış çok saçma lik Allah kolaylik versin diyorum bu böyle devam ederse ev içi huzursuzluk bitmezMerhabalar eşimle yazadigimiz bir tartışmadan ötürü acaba haksizmiyim diye fikrinizi almak istiyorum..eşimle 2 yıllık evliyiz ikinci evliliğimiz ikimizinde evliligimizden bir yıl sonra eşimin doğum günüydü ikimiz evde kutladık ve buarada eski eşinin mesaj attığını gördüm..doğum günü mesajı bira sert tepki verdim arasına artık mesafe koymasını istedim .bir oğlu var ve oğluyla ilgili bir konuda tabiki görüşecek .eşimde doğum günü mesajına teşekkür ederim diye cevap vermiş..ben tepki gösterince ne diyecektim dedi bende dedim cevap yazma bu kadar dedim..sonrasında mesela gereksiz yere bayanın birçok defa mesaj attığını gördüm...yani mesela işten cikarimis tazminat hesaplaması konusunda eşimden yardım istiyor..sonrasında eşimin annesi Mersin'de yaşıyor başka bir şehirde ..eşime telefon geliyor eski baldizi bu seferde eşime gecmis olsun falan diyor..hepsi ustuste gelince bu sefer ben bayağı bir tepki gösterdim ben sürekli bunlarla mi ugrasacagim diye ..sonra eşimin annesinin hattı bu eski eşin uzerinde kayitliymis değiştirmemişler ..kayinvaldenin tahahutu bitmiş ..birde bunun için benim yanımda eski eşine danisiyor hattın tahahutu bitti napalim diye ...ben bunlara tepki gösterince bunda bişey yok bişey yok deyip gecistiriyor bana kızıyor..sizler nasıl tepki verirdiniz
Aynen artık iş esimde ..yakisigi yok böyle şeylerin ..elbette bosanmis kişiler kötü olmamalı ama gereksiz yere karşı tarafın evli olduğunu bile bile ...söylenecek bir çok söz varda neyse ..teşekkür ederim fikrinizi yazdığınız içindeEsin cocuk haricinde eski esiyle gorusmemeli, cevap yazmamali. Cocukla ilgili sorunlarda da cocuk her seferinde eski esin muhatap olmasi gerekmez. Biz de oyle. Oglum babasiyla gorusuyor. Ben sadece cok acil cok muhim durumlarda devreye girip onunla muhatap oluyorum. Ortak hayatlar ayrildiysa sınır da cizilmeli. Ben kadini iyi niyetli gormedim. Kimse de kusura bakmasin. Ivir zivir bahane. Kadin aradan cikmak istemiyor. Surekli kendini hatirlatiyor. Hayatinda biri olsa idi boyle olmazdi. Boslukta sanirim.
Malesef evet ..ama bunu 47 yaşında bir bayan düşünemiyormu ..ve konuda uzun olmasın diye belirtmedigim başka şeylerde formda arkadaşlara yazdım okuyabilirsiniz..eşim bundan sonraki tavırlarına bağlı artık söyleyeceğimi söyledim kendisineBenimde 2.evliligim çocuklarımın babası ile bu denli görüşme yapmayı bırak aramam bile nedemek doğum gününde mesaj atmış çok saçma lik Allah kolaylik versin diyorum bu böyle devam ederse ev içi huzursuzluk bitmez
Kesinlikle haklısın konunda bunun önüne gecmezisen bu böyle devam eder madem bu kadar iyiydiniz niye ayrıldınız diye sorarım 47yasinda koskoca kadın neyim peşinde acaba benim iki çocuğum çocuklarımın babasının eşi şimdiye kadar hiçbir şekilde ve koşulda muhatap olmadım Allah'ta o dereceye getirmesin.bundan 5yil önce beni aradı çocukların babası ayrilacam diyordu ki bende evliyim o ara dedim o sizin sorununuz benkarisamam birdaha bu tür konularda beni asla arama çocukla tüm konusunda arayacaksan ara kestim attım bu bukadar zor olamaz kardeş imAynen artık iş esimde ..yakisigi yok böyle şeylerin ..elbette bosanmis kişiler kötü olmamalı ama gereksiz yere karşı tarafın evli olduğunu bile bile ...söylenecek bir çok söz varda neyse ..teşekkür ederim fikrinizi yazdığınız içinde
Malesef evet ..ama bunu 47 yaşında bir bayan düşünemiyormu ..ve konuda uzun olmasın diye belirtmedigim başka şeylerde formda arkadaşlara yazdım okuyabilirsiniz..eşim bundan sonraki tavırlarına bağlı artık söyleyeceğimi söyledim kendisine
Ben kendimde boşandım zaten yani başta konuyu kendimden degerlendiriyordum ..ilk eşimden bosaninca 4 yıl bı bekarlık sürecim vardı çalışma hayatım vardı ama hiç ayrıldığım eşimi işten cikarildim tazminatı nasi hesaplarim yada doğumgünü vs..bunlarla ilgili hiç aramadım ..kızım biraz küçüktü onunla irtibatını yakınlaştırmak için sadece ilk yıl iletişimleri iyi olsun diye o şekilde görüşmelerim oldu..sonrasında şuan diyalogları gayet iyi şükür acil bı durum yoksa bana bile gerek yok .baba kız gayet iyiler..bilmiyorum yani benmi medeniyetsizim diyorum anlayışsız miyim diye sorguluyorum kendinlmi ama yakın çevremde boşanmış kişilerde hiç böyle dialoglar görmedim..birde eşlerden biri evlilik yapıyorsa biraz mesafe olmalı..o yüzden birde buradan fikir almak istedimKesinlikle haklısın konunda bunun önüne gecmezisen bu böyle devam eder madem bu kadar iyiydiniz niye ayrıldınız diye sorarım 47yasinda koskoca kadın neyim peşinde acaba benim iki çocuğum çocuklarımın babasının eşi şimdiye kadar hiçbir şekilde ve koşulda muhatap olmadım Allah'ta o dereceye getirmesin.bundan 5yil önce beni aradı çocukların babası ayrilacam diyordu ki bende evliyim o ara dedim o sizin sorununuz benkarisamam birdaha bu tür konularda beni asla arama çocukla tüm konusunda arayacaksan ara kestim attım bu bukadar zor olamaz kardeş im
Yok canım sende bir sıkıntı yok maalesef karşındaki hadsizlik yapıyor ilk ve tek ayrılan onlar değil 2.evliligini yapan onlar değil ama bu kadarda olmaz başlarım doğum gününe yok hesaplamasına ne saçmalık ya neyin kafası ni yaşıyorlar bunlar Allah yardımcın olsun arkadaşım dediğin gibi sende bosanmissin ama biz biyerde mesafemizi korumuşuz bunları anlayamadım yaBen kendimde boşandım zaten yani başta konuyu kendimden degerlendiriyordum ..ilk eşimden bosaninca 4 yıl bı bekarlık sürecim vardı çalışma hayatım vardı ama hiç ayrıldığım eşimi işten cikarildim tazminatı nasi hesaplarim yada doğumgünü vs..bunlarla ilgili hiç aramadım ..kızım biraz küçüktü onunla irtibatını yakınlaştırmak için sadece ilk yıl iletişimleri iyi olsun diye o şekilde görüşmelerim oldu..sonrasında şuan diyalogları gayet iyi şükür acil bı durum yoksa bana bile gerek yok .baba kız gayet iyiler..bilmiyorum yani benmi medeniyetsizim diyorum anlayışsız miyim diye sorguluyorum kendinlmi ama yakın çevremde boşanmış kişilerde hiç böyle dialoglar görmedim..birde eşlerden biri evlilik yapıyorsa biraz mesafe olmalı..o yüzden birde buradan fikir almak istedim
Eskinin eskidiğini, dile getirdiğin hususlar gibi taze kalan şeylerin de eskimesi gerektiğini, eğer eskimezse bunun sizin sevginizi eksilteceğini anlatın. Bunu kıskanç bir moda girmeden ısrarla yapın.Merhabalar eşimle yazadigimiz bir tartışmadan ötürü acaba haksizmiyim diye fikrinizi almak istiyorum..eşimle 2 yıllık evliyiz ikinci evliliğimiz ikimizinde evliligimizden bir yıl sonra eşimin doğum günüydü ikimiz evde kutladık ve buarada eski eşinin mesaj attığını gördüm..doğum günü mesajı bira sert tepki verdim arasına artık mesafe koymasını istedim .bir oğlu var ve oğluyla ilgili bir konuda tabiki görüşecek .eşimde doğum günü mesajına teşekkür ederim diye cevap vermiş..ben tepki gösterince ne diyecektim dedi bende dedim cevap yazma bu kadar dedim..sonrasında mesela gereksiz yere bayanın birçok defa mesaj attığını gördüm...yani mesela işten cikarimis tazminat hesaplaması konusunda eşimden yardım istiyor..sonrasında eşimin annesi Mersin'de yaşıyor başka bir şehirde ..eşime telefon geliyor eski baldizi bu seferde eşime gecmis olsun falan diyor..hepsi ustuste gelince bu sefer ben bayağı bir tepki gösterdim ben sürekli bunlarla mi ugrasacagim diye ..sonra eşimin annesinin hattı bu eski eşin uzerinde kayitliymis değiştirmemişler ..kayinvaldenin tahahutu bitmiş ..birde bunun için benim yanımda eski eşine danisiyor hattın tahahutu bitti napalim diye ...ben bunlara tepki gösterince bunda bişey yok bişey yok deyip gecistiriyor bana kızıyor..sizler nasıl tepki verirdiniz
Haklısınız o şekilde anlatmaya çalıştım ama ne kadarda olsa o kıskançlik olarak algiladi gereksiz kuruntular olarak algiladi..tamam daha olmaz artık merak etme dedi ama işte bakalım artık..yani nekadar da kendinizi ifade etmeye calissaniz erkek bunu gereksiz kıskançlık gereksiz kuruntu olarak görüyor..sonrasında acaba yanlismi düşündüm diye soruyorum kendi kendime işte..tessekkur ederimEskinin eskidiğini, dile getirdiğin hususlar gibi taze kalan şeylerin de eskimesi gerektiğini, eğer eskimezse bunun sizin sevginizi eksilteceğini anlatın. Bunu kıskanç bir moda girmeden ısrarla yapın.
Aksi halde eşin verdiğin tepkiyi gereksiz r kıskançlık olarak görüp devam edecektir.
Kendini ifade ederken kıskançlık olmadığını anlatın. Bağlamı sevginizi etkileyeceği üzerine kurun ve vicdanına seslenin. Bunu ısrarla yaparsan eğer seni anlama niyetindeyse çok geçmeden anlayacaktır.Haklısınız o şekilde anlatmaya çalıştım ama ne kadarda olsa o kıskançlik olarak algiladi gereksiz kuruntular olarak algiladi..tamam daha olmaz artık merak etme dedi ama işte bakalım artık..yani nekadar da kendinizi ifade etmeye calissaniz erkek bunu gereksiz kıskançlık gereksiz kuruntu olarak görüyor..sonrasında acaba yanlismi düşündüm diye soruyorum kendi kendime işte..tessekkur ederim
Teşekkür ederim ama yinede karşı taraf evli olduğu için akşam akşam böyle bı mesaj gelmesi bilemiyorum belki ben kötü düşünüyorum
Tabiki kimse kimseyle kötü olmamalı ..ama eşim artık evli çocukla ilgili olmayan mevzularda kendisinin tazminat olayı ve bunun gibi meselelerde yani çocuk harici meseleler eşimi ve bizi ilgilendirmeyecegi için mesafeyi korumasını istedim ..bunun dışında başka bı isteğim yok..kimse kimseyle kötü olmamalı elbetteYani gündüz gündüz olsa sorun olmayacakmiydi? Esin eski esini isteseydi, halen onun ile beraber olurdu. Normal kisa bir mesaj atmis. Hani desen gece gündüz rahatsiz ediyor, adam ile flört etmeye çalisiyor,..
Eski esi öcü degil, olmamali. Yani ilk basta tabiki geçinmek, dogru noktayi bulmak zor olur. Yeni bosanmis bir kadin olarak bende bu konularda bazen kararsiz oluyorum. Ancak siz 2 yildir evlisiniz. Baze seylerin oturmus olmasi lazim. Bu insanlar çok daha öncende bosanmislar. Belli rutinleri, iletisimleri var. Buna sende dahil olabilmelisin. Ortada cocuk var çünkü. Takim olarak ilerlerseniz ve her olayda bir patlama olmazsa daha saglikli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?