Yardımcı olurmusunuz

Ve ben ona saygı duyuyorum..ama tersi olunca art niyetli dusunuyosun oluyo .. .kabullendi sonunda gereksiz bişey olursa yazmicam cevap dedi al bakarsin telefonuma dedi ama ben telefonu kurcalamak bakmak istemiyorum. Guveneyim gerekeni yap yeter dedim

Çok haklısınız tepkinizde , hiç mantıklı gelmiyor bana. Ama haklıyken haksız duruma düşmeyin . Biraz daha tedbirli olun .

Esin eski karisini kafasinda bitirmis olsa da kadinin bitirmedigi kesin. Kendini uturturmuyor. Birseyleri bahane ederek ariyor.
Bu duruma engel olacak tek kisi esin. Sadece cocukla ilgili seylerde beni ara, hatta mesajla durumu bildir diyebilir. Hala kadina danismanlik yapmasinin bir anlami yok. Ha aralarinda hala birsey bitmedi ise esin neden seninle evlendi? Esin de kadinin ilgisinden memnunsa, bu sayede egosu oksaniyorsa orasini bilemem. Kendini iki kadin arasinda paylasilamayan erkek mi hissediyor acaba?
Mesela ben eski esime mesaj attigimda o hic mesaja karsilik vermez cok cok gerekmedikce. Ben de oyle.

Esiniz cok tinlamiyor ki zaten belli. Aradiginda soru sordugunda cevapliyor birakiyor. Esinizin durusu onemli bu konuda,o da normal zaten

Ama evliyiz sonuçta bana da yansıyor ben eski eşin şahsına ait mevzularini bırakın sahsinida geçtim arkadaşlarına kadar olan mevzularini duymak mecburiyetinde degilimki bize ne bunlardan

Eşiniz size yansıtmasın o zaman konuşun onunla. Eşiniz anlattığı için biliyorsunuz, anlatmasın mı? Sınır çizmesi gereken kişi eşiniz eğer o böyle bir sınır çizmek istemiyorsa yapabileceğiniz bir şey yok. Bu konunun muhatabı da eşiniz.

Şu devirde herşeyin olacağını gördüğüm için benim içim fesat demem ben dar görüşlüyüm demem nice insanlar konduramadıkları için ağır yaralar aldılar. Güvenmemek lazım. Yapacağı varsa yapar değil bu bence, bazı şeylere yön vermek bizim elimizde. Bende olsam dert ederdim. Hatta ben sanırım eşimin telefonundan mesaj atmasını söylerim ya da kendim yaparım "lütfen oğlum dışında olan meselelerde iletişim kurmayalım. Seninle tek bağlantımız o. Diğer konulardaki iletişimler beni de eşimi de gereksiz yere rahatsız ediyor. Anlayışına teşekkürler
" tarzında. Ve bence öyle de olmalı, medeni de ayrılsalar kankaya bağlamalarına gerek yok.

Ayrilmasalarmis .. ben aralarında sorun da göremedim.. neden ayrılmışlar ki o zaman. Hatta hep beraber yasasalarmis kv.falan .. sorun nedir.. neden ikinciye evlenmiş ki o kadar masraf yapıp.. yazık...

Siz de eski eşinizle olan konuşmaları eşinizin yanında yapın, madem o kadar modern. Bazen konuşmak değil yaşatmak işe yarar.

Aynen benim eşimin tutumu önemli gereksiz mevzularda artık yazmayacaksin dedim..senin en ufak cevabında gerisi geliyo çünkü dedim

Aynen öyle eşimde ben bitecek olay aynısını söyledim..seni alakadar etmeyen mevzularda cevap yazma o da anlayacaktır zaten ..bakicaz gorucez

Bütün aramalar haftasonu eşim evdeyken olduğu için denk geldi ..eşim yanımdaydı ..eşim kısaca bı cevap yaziyo bayan ona karşılık o kadar detay veriyorki ..yazma dedim. Eşime hiç bişey yazma anlayacaktır dedim..bunu senin yapman gerekiyo .karşı tarafın sınırı yok belli zaten..aynılarını söyledim esime

haklısınız belki

ama o da aksine eşi de varken göndereyim mi yanlış bir düşüncem olmadığı anlaşılsın diye düşünmüş olabilir

herkes ayrı ayrı

boş verin aranızda bir sıkıntı yoksa geçmişleri bırakın kalsınlar olduğu yerde

çocuklar da var ister istemez konuşuluyor vs

yine mesela çocuk babamın doğum günü sen de kutlasana diyor anneye

anne olmaz diyemiyor, hatta bir tanığımda hediye alalım siz babanıza verin vs demiş ama onlar ille de annelerinin de mesaj atmasını istemişlerdi

ilkokul çağı çocuğu idi bu çocuklar, anne babalarının en ufak iletişimi dahi onları mutlu ediyor

arkadaşım olan anne ya şimdi farklı anlarsa vs diye diye atmış o mesajı çünkü o mesajı atmasaydım çocuklar çok üzülecekti o bakışlarını gördüm attım demişti

Eşin haklı ne yapsın kadın darlayıp duruyor. Ama eşinin eski eşine şunu demesi gerek bir çocuğumuz olabilir ama yaptık bitti bizi bağlayan başka birşey yok. Artık bir eşim var ve sen çocuğumun annesi olmak dışında benim için bir yabancısın çok dramatik oldu ne zor şeyler ..

Çok haklısınız ..ama keşke çocukla beraber arasalardi inanın bu kadar takmazdim...eşimin çocuğu 16 yaşında ve o gün hiç aramadı bile babasını kutlamadi..

Aradaki mesafeyi eşim ayarlayamıyor , doğum günü mesajı ne alaka, çocuk için tabiki konuşma görüşme olur ama diğer türlü şeyler bahane gibi.

Çok haklısınız ..ama keşke çocukla beraber arasalardi inanın bu kadar takmazdim...eşimin çocuğu 16 yaşında ve o gün hiç aramadı bile babasını kutlamadi..
Çocuk dediğinizde artk çocukluktan çıkmış gerçekten saçmalıyorlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…