Ve ben ona saygı duyuyorum..ama tersi olunca art niyetli dusunuyosun oluyo .. .kabullendi sonunda gereksiz bişey olursa yazmicam cevap dedi al bakarsin telefonuma dedi ama ben telefonu kurcalamak bakmak istemiyorum. Guveneyim gerekeni yap yeter dedimSizden kendisi evdeyken eski eşinizle telefonla görüşmenizi istemeyen, acil durum olursa mesaj at diyen eş, eski eşinin alakasız aramalarına cevap vermemeli. Bu türlüsü bildiğiniz çifte standart oluyor çünkü.
Sırf bu yüzden sorun çıkartmakta haklısınız.
Çok haklısınız tepkinizde , hiç mantıklı gelmiyor bana. Ama haklıyken haksız duruma düşmeyin . Biraz daha tedbirli olun .Bakın gerçekten o gün kendi oğlu arasaydi baba dogumgunun kutlu olsun deseydi anneside görüntülü aramada bı selam verseydi inanın anlardım..kendi oğlu bile kutlaması biliyomusunuz babasının doğum gününü..ve onuda geçeyim bir sürü saçma sapan kişisel mevzulari ..kendi fual bı insan aktif çalışma hayatı var ..bir sürü danisacagi yer var...amaç huzur bozmak benimde aklıma bu geliyo
Tekrar evlendiyse anormal bence ne gerek var konu sahibini huzursuz etmeye
[/QUOÇok haklısınız bu konuda benim eşimin gosterdigi tutum benim için önemli olacak..doğumgünü haricinde okumussunuzdur diğer yazdıklarımı işten çıkarılmış tazminat alacak eşime danisiyor ..arkadaşı dukkan satacak değerini eşime danisiyor ...eşim en ufak bi cevap yazdığında ardı arkası yazıyor..eşime aynısını söyledim senin tutumun önemli gereksiz mevzularda cevap yazmassan o da daha yazmaz dedim..hala kötü niyet yok diyor ama dediğin gibi olsun gereksiz konularda yazmiycam dedi bakalım ..gerisi gelmez insallahEski esimle gorusmuyorum. Dogum gununu de kutlamiyorum. Insanlik namina demeyin, o kadar insan olsa zaten bosanmazdik. O da benimkini kutlamiyor. O oglumla gorusuyor. Cok onemli sorunlarda gerektiginde gorusuyorum sadece, o da cogunlukla mesajla. En son gorusmemin uzerinden kimbilir kac ay gecti. Cocugu bahane ederek eski esle surekli gorusmek de bana normal gelmiyor. Gerekli durumlarda elbet aranir ama eski esle arada cocuk var elbet gorusecekler ifadesini buradaki yorumlardan okuyunca, yok artik o kadar da degil dedim. Arada cocuk da olsa bana eski esin bu kadar ilgili davranmasi tuhaf geliyor, kimse de kusura bakmasin. Eski esinin dogum gununu takip edecek kadar ilgili olmasi, bence hala aklinin eskilerde oldugunu gosterir. Yandan yandan girmeye calisir gibi arada dogum gununu, onu bunu bahane ederek aramasi, kendini hatirlatmasindan baska birsey degil bana gore ve yeni evliligine comak sokmaya calismasindan baska birsey degil bence. Yaptigi hareketin huzur bozucu oldugunu eminim kendi de biliyordur. Bu arada eski es bu tutuma devam etse de, konu sahibinin esinin tutumu daha da onemli. Konu sahibinin esinin eski esine tutumu aradaki sınırı belirleyecektir. Cunku eski esi belli ki sınır mınır bildigi yok bence.
Esiniz cok tinlamiyor ki zaten belli. Aradiginda soru sordugunda cevapliyor birakiyor. Esinizin durusu onemli bu konuda,o da normal zatenAma evliyiz sonuçta bana da yansıyor ben eski eşin şahsına ait mevzularini bırakın sahsinida geçtim arkadaşlarına kadar olan mevzularini duymak mecburiyetinde degilimki bize ne bunlardan
Yani bir tek doğumgünü mesajı değil arkadaşlar yazdıkça yazdım tek tek arkadaşı dükkanı satacak benim eşimi arayıp danisiyor fiyat ne olur diye .işten cikarilmis tazminat hesaplatacakk eşimi ariyor nasıl olur diye ..benim eşim sgk da calismiyor emlakcida değil...eşime söylediğim mesafe koymasi ..art niyet olsada olmasada kendisinin kişisel mevzulari arkadaş mevzuları bizi alakadar etmiyo .
Ama evliyiz sonuçta bana da yansıyor ben eski eşin şahsına ait mevzularini bırakın sahsinida geçtim arkadaşlarına kadar olan mevzularini duymak mecburiyetinde degilimki bize ne bunlardan
Ayrilmasalarmis .. ben aralarında sorun da göremedim.. neden ayrılmışlar ki o zaman. Hatta hep beraber yasasalarmis kv.falan .. sorun nedir.. neden ikinciye evlenmiş ki o kadar masraf yapıp.. yazık...Merhabalar eşimle yazadigimiz bir tartışmadan ötürü acaba haksizmiyim diye fikrinizi almak istiyorum..eşimle 2 yıllık evliyiz ikinci evliliğimiz ikimizinde evliligimizden bir yıl sonra eşimin doğum günüydü ikimiz evde kutladık ve buarada eski eşinin mesaj attığını gördüm..doğum günü mesajı bira sert tepki verdim arasına artık mesafe koymasını istedim .bir oğlu var ve oğluyla ilgili bir konuda tabiki görüşecek .eşimde doğum günü mesajına teşekkür ederim diye cevap vermiş..ben tepki gösterince ne diyecektim dedi bende dedim cevap yazma bu kadar dedim..sonrasında mesela gereksiz yere bayanın birçok defa mesaj attığını gördüm...yani mesela işten cikarimis tazminat hesaplaması konusunda eşimden yardım istiyor..sonrasında eşimin annesi Mersin'de yaşıyor başka bir şehirde ..eşime telefon geliyor eski baldizi bu seferde eşime gecmis olsun falan diyor..hepsi ustuste gelince bu sefer ben bayağı bir tepki gösterdim ben sürekli bunlarla mi ugrasacagim diye ..sonra eşimin annesinin hattı bu eski eşin uzerinde kayitliymis değiştirmemişler ..kayinvaldenin tahahutu bitmiş ..birde bunun için benim yanımda eski eşine danisiyor hattın tahahutu bitti napalim diye ...ben bunlara tepki gösterince bunda bişey yok bişey yok deyip gecistiriyor bana kızıyor..sizler nasıl tepki verirdiniz
Siz de eski eşinizle olan konuşmaları eşinizin yanında yapın, madem o kadar modern. Bazen konuşmak değil yaşatmak işe yarar.Ya birde eşime sordum sende kutluyomusun diye yok yavrum hatırlamıyorum ben 8 yıl oldu dedi. O da ilk kez attı zaten dedi. Bende oda tam bizim evlendigimiz senin ilk dogumgunune mi geldi dedim..abartiyosun boşver diyor..üstünde diğer şeyler olunca iyice sinirlendim
Aynen benim eşimin tutumu önemli gereksiz mevzularda artık yazmayacaksin dedim..senin en ufak cevabında gerisi geliyo çünkü dedimEski esimle gorusmuyorum. Dogum gununu de kutlamiyorum. Insanlik namina demeyin, o kadar insan olsa zaten bosanmazdik. O da benimkini kutlamiyor. O oglumla gorusuyor. Cok onemli sorunlarda gerektiginde gorusuyorum sadece, o da cogunlukla mesajla. En son gorusmemin uzerinden kimbilir kac ay gecti. Cocugu bahane ederek eski esle surekli gorusmek de bana normal gelmiyor. Gerekli durumlarda elbet aranir ama eski esle arada cocuk var elbet gorusecekler ifadesini buradaki yorumlardan okuyunca, yok artik o kadar da degil dedim. Arada cocuk da olsa bana eski esin bu kadar ilgili davranmasi tuhaf geliyor, kimse de kusura bakmasin. Eski esinin dogum gununu takip edecek kadar ilgili olmasi, bence hala aklinin eskilerde oldugunu gosterir. Yandan yandan girmeye calisir gibi arada dogum gununu, onu bunu bahane ederek aramasi, kendini hatirlatmasindan baska birsey degil bana gore ve yeni evliligine comak sokmaya calismasindan baska birsey degil bence. Yaptigi hareketin huzur bozucu oldugunu eminim kendi de biliyordur. Bu arada eski es bu tutuma devam etse de, konu sahibinin esinin tutumu daha da onemli. Konu sahibinin esinin eski esine tutumu aradaki sınırı belirleyecektir. Cunku eski esi belli ki sınır mınır bildigi yok bence.
Aynen öyle eşimde ben bitecek olay aynısını söyledim..seni alakadar etmeyen mevzularda cevap yazma o da anlayacaktır zaten ..bakicaz gorucezEsin eski karisini kafasinda bitirmis olsa da kadinin bitirmedigi kesin. Kendini uturturmuyor. Birseyleri bahane ederek ariyor.
Bu duruma engel olacak tek kisi esin. Sadece cocukla ilgili seylerde beni ara, hatta mesajla durumu bildir diyebilir. Hala kadina danismanlik yapmasinin bir anlami yok. Ha aralarinda hala birsey bitmedi ise esin neden seninle evlendi? Esin de kadinin ilgisinden memnunsa, bu sayede egosu oksaniyorsa orasini bilemem. Kendini iki kadin arasinda paylasilamayan erkek mi hissediyor acaba?
Mesela ben eski esime mesaj attigimda o hic mesaja karsilik vermez cok cok gerekmedikce. Ben de oyle.
Bütün aramalar haftasonu eşim evdeyken olduğu için denk geldi ..eşim yanımdaydı ..eşim kısaca bı cevap yaziyo bayan ona karşılık o kadar detay veriyorki ..yazma dedim. Eşime hiç bişey yazma anlayacaktır dedim..bunu senin yapman gerekiyo .karşı tarafın sınırı yok belli zaten..aynılarını söyledim esimeEşiniz size yansıtmasın o zaman konuşun onunla. Eşiniz anlattığı için biliyorsunuz, anlatmasın mı? Sınır çizmesi gereken kişi eşiniz eğer o böyle bir sınır çizmek istemiyorsa yapabileceğiniz bir şey yok. Bu konunun muhatabı da eşiniz.
Hayır akşam 9 da gibi. Benimde ikinci eşim benimde ilk eşim evli ama biz de medeni bir şekilde ayrıldık..fakat evde eşinin yanında olacağı bir vakitte eski eşine böyle bir mesaj gondermen karşı tarafın rahatsız olabileceğini düşünürüm..
Çok haklısınız ..ama keşke çocukla beraber arasalardi inanın bu kadar takmazdim...eşimin çocuğu 16 yaşında ve o gün hiç aramadı bile babasını kutlamadi..haklısınız belki
ama o da aksine eşi de varken göndereyim mi yanlış bir düşüncem olmadığı anlaşılsın diye düşünmüş olabilir
herkes ayrı ayrı
boş verin aranızda bir sıkıntı yoksa geçmişleri bırakın kalsınlar olduğu yerde
çocuklar da var ister istemez konuşuluyor vs
yine mesela çocuk babamın doğum günü sen de kutlasana diyor anneye
anne olmaz diyemiyor, hatta bir tanığımda hediye alalım siz babanıza verin vs demiş ama onlar ille de annelerinin de mesaj atmasını istemişlerdi
ilkokul çağı çocuğu idi bu çocuklar, anne babalarının en ufak iletişimi dahi onları mutlu ediyor
arkadaşım olan anne ya şimdi farklı anlarsa vs diye diye atmış o mesajı çünkü o mesajı atmasaydım çocuklar çok üzülecekti o bakışlarını gördüm attım demişti
Çocuk dediğinizde artk çocukluktan çıkmış gerçekten saçmalıyorlar benceÇok haklısınız ..ama keşke çocukla beraber arasalardi inanın bu kadar takmazdim...eşimin çocuğu 16 yaşında ve o gün hiç aramadı bile babasını kutlamadi..
Tamamen eşimde bitiyor olay ..mesafeyi biraz aralayacak ..Çocuk dediğinizde artk çocukluktan çıkmış gerçekten saçmalıyorlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?