Yardımcı olurmusunuz

Ölümüne veya dirime değil..detayları formda da belirttim konu uzun olmasın diye ..eski eşin tazminat hesaplama mevzuları veya arkadaşının dükkanını satmak istemesi ve bununla ilgili fiyat konusunda fikir verir misin demesi ...eşimi ilgilendirmeyen konular ..eşimi ilgilendiren konularla eşim elbette muhattap olacak ..hepsi üst üste gelince böyle bı durum oldu..ben selamlasmayi kes demiyorum..fakat doğum günü özel bir gün kişiye özel ..kendi oğlu bile Ogün babasını aramamisken kendisinin araması tuhaf geldi

Aynen o hat konusunda sizin dediginizi dedim niye soruyosun direk bir hat çıkar zaten kadıncagiz 85 yaşında gorustugu 20 30 kişi anca ..o hat konusunda sene dolsun iptal edicem tamam dedi eşim gerçi..birde kendi oğlu bile aramadı babasını o gün doğumgünü tebrigi için o yüzden kafam karisti

Biz ona hattı napalim diye danisirsak oda sana sorar tabi tazminat konusunda hesaplamalar la ilgili sana danışır tabi ..sınırı eşim koyacak ..bidaha olmayacak dedi bakalım ya

Sene dolması bekleniyorsa, ex'e napalım diye sordugu nedir??

Sene dolması bekleniyorsa, ex'e napalım diye sordugu nedir??
Ah arkadaşım inan sordum aynısı düşünemedim tamam diyor uzatma halledicem diyor..nasıl düşünemiyosun acaba dedim sonrasında ama içimden tabi ..fazlada üzerine gidince ben kötü oluyorum

eski eşi hadsiz bir kadınmış belli.

Sizi hissettiklerinizde ve tepkilerinizde hakli buldum. Bazi bayanlar bosansa da maalesef sorunlu sekilde davranmaya devam ediyor. Cocugunun babasinin babalik duygularini suistimal ederek kendi de hala bir sekilde hayatinda kiyisindan kosesinden tutunma cabalarinda oluyor. Benzer durum bende de var. Esimin ex'i de surekli iletisim halinde kalmaya calisiyor. Misal arabasi cekilmis aglaya aglaya esimi ariyor. Hicbirsey olmasa ben de evlenicem sen nasil mutlu oldun ben de olurum cocugum da alisir yeni babasina seklinde mesajlar atiyor gece gec vakitlerde. Ya da esime sunlari istiyorum gelirken getir seklinde olmayacak siparisler veriyor. Esim bir sebepten yapamayinca biz de seni birsey sanmistik gozumizde buyutmusuz diye cevaplar verip cocuguyla konusturmuyor. Yani kisilik meselesi. Birtakim ciddi sorunlari oldugu belli. Belki de ex hayatina yeni birini bulabilse rahatlayacak ama bulamiyor.

Biz ona hattı napalim diye danisirsak oda sana sorar tabi tazminat konusunda hesaplamalar la ilgili sana danışır tabi ..sınırı eşim koyacak ..bidaha olmayacak dedi bakalım ya
Tazminat hesaplamasi ile ilgili kisimlari simdi okuyorum da eski ese mi kalmis tazminati hesaplamak, hesaplatmak. Ben de bosanma sonrasi tazminat aldim. Hakim bir miktar belirliyor. Sonra avukat icraya koyuyor. Icra zaten hesaplamalari yapiyor. Avukat da karsi taraftan alip senin hesabina yatiriyor. Cok merak ediyorsa icra dairesinde kurus kirus avukatin parasi, dosya masrafi falan acik acik yaziyor zaten. Hayir yani bu kadin bosanmayi kabullenememis bence. Bu nasil bosanma ben anlamadim. Bunlar bu kadar hala ayni sekilde gorusebiliyorlarsa neden bosanmislar o zaman? Kadin belli ki bosanmayi isteyen taraf degilmis. Akli hala eski esinde. Bunlar gercekten merak ettim neden bosanmis?

Eşimin öncesinde anlattigi üzere gecinemiyolarmis sorun ondaymis bayan kendisi açmış direk eşim in haberi yokmuş eşimde kabul etmiş ikiletmemis anlaşmalı ayrılmışlar ...bundan önce bizim flört döneminde eşim rahatsızlanmisti başında ben kalıyordum hastanede..Ogün oğlu aramıştı geçmiş olsun diye sonra bu bayan aramıştı eşim bana dedi sen acarmisin konuşacak halim yok dedi..bayan ismimle hitap etti bana AA merhaba oğlum bahsetmişti senden diye ..sonra iyimi diyo sordu iyi dedim bende ..sonra başladı anlatmaya amann biz evliyken de en ufak biseyde psikolojisi bozulurdu yatağında uyumazdi gider salonda yatardı boşuna mı yıktım ben yuvamı falan vs..biseyler anlattı ..ben fazla yorum yapmamıştım ..o dönem zaten bir evlilik kararımız yoktu..sadece bir kez öyle bir muhabbetim oldu yani..suanki konu içinde eşime söyledim işte tamam bidaha duymayacaksin dedi gereksiz bı konu dedi..eşimde bitiyor olay aslinda

Bu arada hesaplattirmak istediği tazminat kendisi işten çıkarılmış onun tazminatı ..şaka gibi

Gerçekten ciddimisiniz ...Allah kolaylık versin sizede ..ama böyle kadınlar nadir sanırım benim çevremde de var bir sürü boşanmış bayan arkadaşım keza kendimde boşandım medeni bir şekilde..ama kimseye bu şekilde rahatsızlık vermedim..doğruda degil...ve birde karşı taraf evli ..kendilerini de dusuruyolar aslında bu tarz davranışlarla ..aslında olayları hala eski eşlerini sevdiklerinden değil bence .karşı taraf evlendi ve mutlu ..tamamıyla huzur kaçırmak maksatlı ....öyle eski eşe duyulan özlem sevgi olduğunu zannetmiyorum..sen nasıl mutlu olursun hesabi

Bence sen haklısın gereksiz samimiyet var ortada

Evet malesef oyle ve bunlar benim tanik olduklarim. Esim de karsi tarafa alttan aliyor tatsizlik cikmasin cocugunu doldurmasin diye. Zaten biraz farkindaligi ve kendine saygisi olan hicbir kadin kendini bu sekilde dusurmez.

benim anne babam 20 senelik evliyken ayrıldılar.
Onlarda da ilk zamanlarda bu tarz durumlar oluyordu çünkü 20 sene ve akraba gibi oluyor insanlar artık
Anlattıklarınızda çok somut bir şey yok şu anda yeni olduğunuz için rahatsız oldunuz muhtemelen ama zaman içinde alışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…