Ölümüne veya dirime değil..detayları formda da belirttim konu uzun olmasın diye ..eski eşin tazminat hesaplama mevzuları veya arkadaşının dükkanını satmak istemesi ve bununla ilgili fiyat konusunda fikir verir misin demesi ...eşimi ilgilendirmeyen konular ..eşimi ilgilendiren konularla eşim elbette muhattap olacak ..hepsi üst üste gelince böyle bı durum oldu..ben selamlasmayi kes demiyorum..fakat doğum günü özel bir gün kişiye özel ..kendi oğlu bile Ogün babasını aramamisken kendisinin araması tuhaf geldiben de normal buldum acikcasi,
cok samimi bir durum da gormedim,
gayet medeni sekilde iletisimdeler, ne yapmalari gerekiyor onu da anlamadim, ne olume ne olune deyip iliskiyi kesmeliler mi?
bir de cocukla ilgili meseleler normal diyorsunuz,
selamlasmayi bile kesmis iki ebeveyn mi cocuklara iyi bir ornektir, yoksa medeni sekilde gorusen selamlasan, birbirinin dogumgununu, mutlu gununu tebrik eden iki ebeveyn mi.
Aynen o hat konusunda sizin dediginizi dedim niye soruyosun direk bir hat çıkar zaten kadıncagiz 85 yaşında gorustugu 20 30 kişi anca ..o hat konusunda sene dolsun iptal edicem tamam dedi eşim gerçi..birde kendi oğlu bile aramadı babasını o gün doğumgünü tebrigi için o yüzden kafam karistiAnasının hattı ex eşi üzerineyse, bilmemnesi bitince hattın ne yapalım diye ex eşe sormak nedir allah aşkına? Koskoca herif anasına 1dk içinde yeni hat çıkartabilir...
Doğum günü kutlamak ta hiç iyi niyetli.değil...Bence kadın bi ümit besliyor olabilir, eşin de çocuk dısında da bağı kopatmamış..
Anasıydı, görümcesiydi, ex karısıydı bela resmen bazıları
Biz ona hattı napalim diye danisirsak oda sana sorar tabi tazminat konusunda hesaplamalar la ilgili sana danışır tabi ..sınırı eşim koyacak ..bidaha olmayacak dedi bakalım yaAynen o hat konusunda sizin dediginizi dedim niye soruyosun direk bir hat çıkar zaten kadıncagiz 85 yaşında gorustugu 20 30 kişi anca ..o hat konusunda sene dolsun iptal edicem tamam dedi eşim gerçi..birde kendi oğlu bile aramadı babasını o gün doğumgünü tebrigi için o yüzden kafam karisti
Aynen o hat konusunda sizin dediginizi dedim niye soruyosun direk bir hat çıkar zaten kadıncagiz 85 yaşında gorustugu 20 30 kişi anca ..o hat konusunda sene dolsun iptal edicem tamam dedi eşim gerçi..birde kendi oğlu bile aramadı babasını o gün doğumgünü tebrigi için o yüzden kafam karisti
Ah arkadaşım inan sordum aynısı düşünemedim tamam diyor uzatma halledicem diyor..nasıl düşünemiyosun acaba dedim sonrasında ama içimden tabi ..fazlada üzerine gidince ben kötü oluyorumSene dolması bekleniyorsa, ex'e napalım diye sordugu nedir??
eski eşi hadsiz bir kadınmış belli.Merhabalar eşimle yazadigimiz bir tartışmadan ötürü acaba haksizmiyim diye fikrinizi almak istiyorum..eşimle 2 yıllık evliyiz ikinci evliliğimiz ikimizinde evliligimizden bir yıl sonra eşimin doğum günüydü ikimiz evde kutladık ve buarada eski eşinin mesaj attığını gördüm..doğum günü mesajı bira sert tepki verdim arasına artık mesafe koymasını istedim .bir oğlu var ve oğluyla ilgili bir konuda tabiki görüşecek .eşimde doğum günü mesajına teşekkür ederim diye cevap vermiş..ben tepki gösterince ne diyecektim dedi bende dedim cevap yazma bu kadar dedim..sonrasında mesela gereksiz yere bayanın birçok defa mesaj attığını gördüm...yani mesela işten cikarimis tazminat hesaplaması konusunda eşimden yardım istiyor..sonrasında eşimin annesi Mersin'de yaşıyor başka bir şehirde ..eşime telefon geliyor eski baldizi bu seferde eşime gecmis olsun falan diyor..hepsi ustuste gelince bu sefer ben bayağı bir tepki gösterdim ben sürekli bunlarla mi ugrasacagim diye ..sonra eşimin annesinin hattı bu eski eşin uzerinde kayitliymis değiştirmemişler ..kayinvaldenin tahahutu bitmiş ..birde bunun için benim yanımda eski eşine danisiyor hattın tahahutu bitti napalim diye ...ben bunlara tepki gösterince bunda bişey yok bişey yok deyip gecistiriyor bana kızıyor..sizler nasıl tepki verirdiniz
Tazminat hesaplamasi ile ilgili kisimlari simdi okuyorum da eski ese mi kalmis tazminati hesaplamak, hesaplatmak. Ben de bosanma sonrasi tazminat aldim. Hakim bir miktar belirliyor. Sonra avukat icraya koyuyor. Icra zaten hesaplamalari yapiyor. Avukat da karsi taraftan alip senin hesabina yatiriyor. Cok merak ediyorsa icra dairesinde kurus kirus avukatin parasi, dosya masrafi falan acik acik yaziyor zaten. Hayir yani bu kadin bosanmayi kabullenememis bence. Bu nasil bosanma ben anlamadim. Bunlar bu kadar hala ayni sekilde gorusebiliyorlarsa neden bosanmislar o zaman? Kadin belli ki bosanmayi isteyen taraf degilmis. Akli hala eski esinde. Bunlar gercekten merak ettim neden bosanmis?Biz ona hattı napalim diye danisirsak oda sana sorar tabi tazminat konusunda hesaplamalar la ilgili sana danışır tabi ..sınırı eşim koyacak ..bidaha olmayacak dedi bakalım ya
Eşimin öncesinde anlattigi üzere gecinemiyolarmis sorun ondaymis bayan kendisi açmış direk eşim in haberi yokmuş eşimde kabul etmiş ikiletmemis anlaşmalı ayrılmışlar ...bundan önce bizim flört döneminde eşim rahatsızlanmisti başında ben kalıyordum hastanede..Ogün oğlu aramıştı geçmiş olsun diye sonra bu bayan aramıştı eşim bana dedi sen acarmisin konuşacak halim yok dedi..bayan ismimle hitap etti bana AA merhaba oğlum bahsetmişti senden diye ..sonra iyimi diyo sordu iyi dedim bende ..sonra başladı anlatmaya amann biz evliyken de en ufak biseyde psikolojisi bozulurdu yatağında uyumazdi gider salonda yatardı boşuna mı yıktım ben yuvamı falan vs..biseyler anlattı ..ben fazla yorum yapmamıştım ..o dönem zaten bir evlilik kararımız yoktu..sadece bir kez öyle bir muhabbetim oldu yani..suanki konu içinde eşime söyledim işte tamam bidaha duymayacaksin dedi gereksiz bı konu dedi..eşimde bitiyor olay aslindaTazminat hesaplamasi ile ilgili kisimlari simdi okuyorum da eski ese mi kalmis tazminati hesaplamak, hesaplatmak. Ben de bosanma sonrasi tazminat aldim. Hakim bir miktar belirliyor. Sonra avukat icraya koyuyor. Icra zaten hesaplamalari yapiyor. Avukat da karsi taraftan alip senin hesabina yatiriyor. Cok merak ediyorsa icra dairesinde kurus kirus avukatin parasi, dosya masrafi falan acik acik yaziyor zaten. Hayir yani bu kadin bosanmayi kabullenememis bence. Bu nasil bosanma ben anlamadim. Bunlar bu kadar hala ayni sekilde gorusebiliyorlarsa neden bosanmislar o zaman? Kadin belli ki bosanmayi isteyen taraf degilmis. Akli hala eski esinde. Bunlar gercekten merak ettim neden bosanmis?
Bu arada hesaplattirmak istediği tazminat kendisi işten çıkarılmış onun tazminatı ..şaka gibiTazminat hesaplamasi ile ilgili kisimlari simdi okuyorum da eski ese mi kalmis tazminati hesaplamak, hesaplatmak. Ben de bosanma sonrasi tazminat aldim. Hakim bir miktar belirliyor. Sonra avukat icraya koyuyor. Icra zaten hesaplamalari yapiyor. Avukat da karsi taraftan alip senin hesabina yatiriyor. Cok merak ediyorsa icra dairesinde kurus kirus avukatin parasi, dosya masrafi falan acik acik yaziyor zaten. Hayir yani bu kadin bosanmayi kabullenememis bence. Bu nasil bosanma ben anlamadim. Bunlar bu kadar hala ayni sekilde gorusebiliyorlarsa neden bosanmislar o zaman? Kadin belli ki bosanmayi isteyen taraf degilmis. Akli hala eski esinde. Bunlar gercekten merak ettim neden bosanmis?
Valla bu kadin ne yapmak istiyor ben de anlamis degilim. Hic normal bir insan davranisi degil bana gore.Bu arada hesaplattirmak istediği tazminat kendisi işten çıkarılmış onun tazminatı ..şaka gibi
Gerçekten ciddimisiniz ...Allah kolaylık versin sizede ..ama böyle kadınlar nadir sanırım benim çevremde de var bir sürü boşanmış bayan arkadaşım keza kendimde boşandım medeni bir şekilde..ama kimseye bu şekilde rahatsızlık vermedim..doğruda degil...ve birde karşı taraf evli ..kendilerini de dusuruyolar aslında bu tarz davranışlarla ..aslında olayları hala eski eşlerini sevdiklerinden değil bence .karşı taraf evlendi ve mutlu ..tamamıyla huzur kaçırmak maksatlı ....öyle eski eşe duyulan özlem sevgi olduğunu zannetmiyorum..sen nasıl mutlu olursun hesabiSizi hissettiklerinizde ve tepkilerinizde hakli buldum. Bazi bayanlar bosansa da maalesef sorunlu sekilde davranmaya devam ediyor. Cocugunun babasinin babalik duygularini suistimal ederek kendi de hala bir sekilde hayatinda kiyisindan kosesinden tutunma cabalarinda oluyor. Benzer durum bende de var. Esimin ex'i de surekli iletisim halinde kalmaya calisiyor. Misal arabasi cekilmis aglaya aglaya esimi ariyor. Hicbirsey olmasa ben de evlenicem sen nasil mutlu oldun ben de olurum cocugum da alisir yeni babasina seklinde mesajlar atiyor gece gec vakitlerde. Ya da esime sunlari istiyorum gelirken getir seklinde olmayacak siparisler veriyor. Esim bir sebepten yapamayinca biz de seni birsey sanmistik gozumizde buyutmusuz diye cevaplar verip cocuguyla konusturmuyor. Yani kisilik meselesi. Birtakim ciddi sorunlari oldugu belli. Belki de ex hayatina yeni birini bulabilse rahatlayacak ama bulamiyor.
Bence sen haklısın gereksiz samimiyet var ortadaMerhabalar eşimle yazadigimiz bir tartışmadan ötürü acaba haksizmiyim diye fikrinizi almak istiyorum..eşimle 2 yıllık evliyiz ikinci evliliğimiz ikimizinde evliligimizden bir yıl sonra eşimin doğum günüydü ikimiz evde kutladık ve buarada eski eşinin mesaj attığını gördüm..doğum günü mesajı bira sert tepki verdim arasına artık mesafe koymasını istedim .bir oğlu var ve oğluyla ilgili bir konuda tabiki görüşecek .eşimde doğum günü mesajına teşekkür ederim diye cevap vermiş..ben tepki gösterince ne diyecektim dedi bende dedim cevap yazma bu kadar dedim..sonrasında mesela gereksiz yere bayanın birçok defa mesaj attığını gördüm...yani mesela işten cikarimis tazminat hesaplaması konusunda eşimden yardım istiyor..sonrasında eşimin annesi Mersin'de yaşıyor başka bir şehirde ..eşime telefon geliyor eski baldizi bu seferde eşime gecmis olsun falan diyor..hepsi ustuste gelince bu sefer ben bayağı bir tepki gösterdim ben sürekli bunlarla mi ugrasacagim diye ..sonra eşimin annesinin hattı bu eski eşin uzerinde kayitliymis değiştirmemişler ..kayinvaldenin tahahutu bitmiş ..birde bunun için benim yanımda eski eşine danisiyor hattın tahahutu bitti napalim diye ...ben bunlara tepki gösterince bunda bişey yok bişey yok deyip gecistiriyor bana kızıyor..sizler nasıl tepki verirdiniz
Evet malesef oyle ve bunlar benim tanik olduklarim. Esim de karsi tarafa alttan aliyor tatsizlik cikmasin cocugunu doldurmasin diye. Zaten biraz farkindaligi ve kendine saygisi olan hicbir kadin kendini bu sekilde dusurmez.Gerçekten ciddimisiniz ...Allah kolaylık versin sizede ..ama böyle kadınlar nadir sanırım benim çevremde de var bir sürü boşanmış bayan arkadaşım keza kendimde boşandım medeni bir şekilde..ama kimseye bu şekilde rahatsızlık vermedim..doğruda degil...ve birde karşı taraf evli ..kendilerini de dusuruyolar aslında bu tarz davranışlarla ..aslında olayları hala eski eşlerini sevdiklerinden değil bence .karşı taraf evlendi ve mutlu ..tamamıyla huzur kaçırmak maksatlı ....öyle eski eşe duyulan özlem sevgi olduğunu zannetmiyorum..sen nasıl mutlu olursun hesabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?