hafta sonu nişanlım ailesiyle gelmek istediğini söyle ama ben nedense aileme söylemeye çekiniyorum çünkü istemiyorlar fazla benm evlenmemi beni üzdükleri için değer vermediklerini düşünüyorlar.
Gelde çık işin içinden valla ne diyimm güzelim,
sen mutlu olacağına inanıyor musun nişanlınla..
Yanii bu adam senii mutlu ediyor mu_?
Ewlendikten sonrada seni tutar mı el üstündee ?
hiç bilmiyorum kasım ayına kadar evet mutluydum ama byle sorunlar çıkınca ortada kalmasıda beni üzüyo. ben beklerimde herşey yoluna girsin ddim ama yok hem bu yaz ıstıyolar evliliği hemde hiç bsey yok
[QUOTE=almdc;34278595]hafta sonu nişanlım ailesiyle gelmek istediğini söyle ama ben nedense aileme söylemeye çekiniyorum çünkü istemiyorlar fazla benm evlenmemi beni üzdükleri için değer vermediklerini düşünüyorlar.
Babanın nişanlını karşısına alıp gözünü korkutması lazım..
Zorla vermiyorya kızını..
İşlerine gelirse valla..
Nişanlın rahat dawranmasın bu kadarr..
Sen sahipsiz değilsin sesin çıkmıyor diye hey allahımm..
Umarım mutlu olursunn..
Allah Kolaylık versin canım.. Ben nişanlandım ayrıldım ne zor olduğunu bilirim.. Banan göre ayrılmak zor değildi ama o nişan evresinde yaşadığın şeyler inan ayrılık kararını vermekten daha zor... sonrasında hiç bir şekilde güvenemiyorsun kimseye evliliğe negatif bakmaya başlıyorsun...
Sen nişanlının düşüncelerinden hiç bahsetmemişsin hiç alıp karşına böyleyken böyle diye anlatıp konuştun mu evinize önce nişanlın tek basına gelsin ailen rahatsız olduğu konular hakkında konuşsun[/SIZE] Biz seninle evlenicez farkında mısın komşunun oğlu evlenmicek bizim düğünümüz adı üstünde düğün !!! ben dul muyum 2.evliliğim mi kaçtım mı ne yani ne ki bana bir düğünü layık görmüyorsun !!! ben erkek olsam mesai yaparım ek iş yaparım yine de karımın içine sinen bir düğün yaparım en laıyıgıyla ..desene caNIM silkelensin bu böle devam eder gider bi anda bakmışsın onların evinde hoşnutsuz bir şekilde gelin kız olurverirsin
biz aynı fabrıkada çalışıyoruz işi iyi çok şükür kalibrasyon teknisyeni 27 yasında nişanlım ama babaları olmadığı için onlarada karşı gelemiyor banada.. benimde işim iyi o konuda sıkıntımız yok ama nişanlım bizim için ev aldı onn kredısıne maaşının baya kısmı gidiyor.
İşlerine gelirse valla..
Umarım mutlu olursunn..[/QUOT
evet haklısın babasının konuşması işe yarar işler değişir o zaman ya ayrılırsınız yada devam edersiniz zaten bunları düşünmüyomusun madem ablasını haklı görüyo babanada hak verir o zaman
İşlerine gelirse valla..
Umarım mutlu olursunn..[/QUOT
evet haklısın babasının konuşması işe yarar işler değişir o zaman ya ayrılırsınız yada devam edersiniz zaten bunları düşünmüyomusun madem ablasını haklı görüyo babanada hak verir o zaman
hayır onlar karşılamıcak gene nişanlım ve bekar erkek kardeşi destek olucak ama neden bilmiyorum onlar karışıyo herşeye
canım bir şey sorucam bende bir fabrikada çalışıyorum bir tane kalibrasyon teknisyeni geldi bu sabah bizim iş yerine ..hizmet aldık kalibrasyon için ..27 yasında karşı odamda oturdu burada bi mühendis vardı o kızın yanında destek verdi kalbrasyon için..nişanlıyım falan dedi de o değil demi merak ettim..Konyada benim dediğim çocuk
İşlerine gelirse valla..
Umarım mutlu olursunn..
inş canım benm mutlu olmak istiyorum neden herşey yolunda gitmediki anlamıyorum herşeyi kabul ederken iyi bıraz ses çıkarınca kötü oldum. babam bırakmamı ıstıyo çnkü düzelceklerini düşünmüyor.
Biraz büyükleride dinlemek lazımm..
Bu lafımı unutma..
Ben dinlemedim.. Sonuç ne biliyor musun_?
25 yaşındayım boşandım ve 5 yaşında çocuğum war..
Zamanında annemi dinleseydim, şu an hala bekardım hiç ewlenmemiştim..
Şimdi boşandım bekarım ama böyle mi olması lazımdı..
En güzel hediye de oğlum oldu.. En buyuk ilacım o ..
iyi düşün !!
ailemde aynı şeyi düşünüyo ve bana dioalrki nişanlılık tanışma evresidir. anlaşamadık der gidersin ama boşansan daha mı iyi olcak daha çok üzülüp yıprancaksın diolar. onlarda haklı. bide gençliğini yaşamadan evliliğe atlandın falan çok konuştuk ama iş ayrılmaya gelince olmuyor neden bilmiyorum
doğrusu bitirmek mi karar veremiyorum
Çünkü ayrılınca hayatın sonu gelicek zannediyosun..
Ew almış annenlere yakın, birde aynı iş yerinde çalışıyorsunuz..
Bunlar senii duraklatıyor..
Senin ki bence sewgide değil, alışkanlık..
Onun hayatında olmasına alıştın sen..
O boşluğu yaşayacak olmandan korkuyorsun..
Aslında okadar çok yanılıyorsun ki..
En iyi örnek benim sana işte..
Daha ne diyimm, iyi düşün taşın..
Ailen çok haklı konuşmuş..
Balık baştan kokar. Diyeceğim tek şey bu
Evlenince çünkü daha farklı boyuta geçiyor herşey .Şimdiden böyle sorunlar varsa ileride hiç üstesinden gelemezsin. Kaldı ki yaşın küçük cidden
Rica ederm..evet alışkanlıkta olabilir geçen hafta 1 2 gün konuşmadık kendimi o kadar yalnız hissettim ki anlatamam ama ilerisinde görmem lazım.
düşünüyorum aklım çok karışık gerçekten. Allah hakkımda hayırlısı neyse onu yasatsın bana İnş. doğru kararlar veririm.
sana da çok teşekkür ederim fikirlerin ve yorumun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?