Kac yasindasiniz?
Siz birbirinizi seviyorsanız görümceye noluyo yaaa.
21 doğru düzgün ilişkim olan kişiyi herkez direk atladığımı yanlış yaptığımı duşunuyor.
Bana da biraz yasiniz kucuk geldi. Nisanliniz da ayni yasta mi? Meslegi elinde mi? Siz calismayi dusunuyor musunuz?
Ewlendiğinizz zaman onun ailesi ve sizin ailenizle ilgili sorunlar
hep gündeme gelicekk buda ewin içinde dewamlı huzursuzluğa yol açıcakk..
Buda sizi yıpratıcakk..
Dünyada tek erkek oymuş gibi dawranmayın dicem ama ne desek nafile şimdi..
Nişanlınız ew almış, umarım görümcenize ve kv yakın değildir..
Mesafe koyun, en azından nişanlına fazla içli dışlı olmak istemiyorum diye uygun bi dille anlatabilirsin..
Hiç görüşmücem demiceksin sonuçta, anlayışla karşılayacaktırr ...
evet benmde ileriye dönük endişelerim var bana oyle dawranan bırıyle ömür boyu nasıl geçeinicem ben elimden geleni yapmasam tamm ama ben nişanlım mutlu olsun die anlaşmaya çalıştım ben alttan aldıkça onu yapmayalım bunu yapmayalım banada yazık bir kere yaşıcam ben bu şeyleri neden ilerde içimde kalsın. evimiz benm aileme yakın onlar bıraz uzakta semt olarak 1 1 buçuk saat var otonbusle. tek oymuş gibi deil ama beni sevdiğine innadığım benmde sevdiğim ilk kişiydi herşeyi onda gördüm ayrılım onu yok etmek olmamış gibi dawranmak zor olucak gibi geliyor. ve aynı yerde çalışıyoruz.
bazı şeylerin yolunda gitmesi için sadece sizin çabalamanız sizi yormuyormu
.nişanlınız neden destek olmuyor size....ne kadardır tanıyorsunuz nisanlınızı......aldığınız ev onun ailesine yakınmı......görümcenize herşeye mudahale etme yetkisini kim verdi....anneniz ne diyor....son soru nişanlınızı seviyormusunuz...başarılar not:istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
Nişanlında maaşallah köşeye oturmuş kahvesini eline almış öyle izliyor olanları..
Bişi de diyemiyor, dese ne olucak ekmeğini ablası mı weriyor..
Ewet 1 kere ewleniyorsun, içinde ufte kalmamalı..
Ama şöyle de yapabilirsin, eşya konusuna pek takılma..
Sen ewlendikten sonrada alabilirsin, içinde ne kaldıysa.
Yapılması gerekenler yapılıyor anladığım kadarıyla zaten dimi..
Sen olmasan başkasıda olsa o kadının tawrı aynı olucaktı, senlik bişi değil,
o kişinin karekterinde fesatlık cimrilik warmış demek ki..
Birbirinizi çok sewiyorsanız ve senin arkanda duracağına inanıyorsan nişanlının buyur dewam et..
Ama aklında çok soru işaretleri warsa, düğünü ertele biraz daha düşünn ..
maddı olarak zorlukları yok ama herşeyın en ucuzu olsun düğün olmasın nişan olmasın herşeyım yarım yoldu hatta hiç olmıcak
Ağlamaa düğün için dirett bence nişanlına..
Onunda işine mi geliyodur nedirr hayret bişi ya
geliyor heralde nikahtan gidicem hemen ne düğün ne nişan kınayıda yapan benm kız tarafı yapıo.. çok kafam kaçtı moralim bozuk gerçekten
Yanii millett ikinci ewliliğini yapıyor,
onda bile düğün dernek yapılıyorlar..
Bu kadar nedir yani düğünden kaçtıkları..
Düğün salonuna wereceği para ne kadardır allah aşkına..
Sen eğer düğün konusunda diretirsen, nişanlını kaybetmekten mi korkuyorsun..
Bu yüzden mi sesin çıkmıyor, ama bak yarın öbürgün bunun pişmanlığını çok yaşarsınn..
Senin düğün istemek en doğal hakkınn..
Bu konuda taviz werme, yeterince wermişsin zatenn..
bazı şeylerin yolunda gitmesi için sadece sizin çabalamanız sizi yormuyormu
.nişanlınız neden destek olmuyor size....ne kadardır tanıyorsunuz nisanlınızı......aldığınız ev onun ailesine yakınmı......görümcenize herşeye mudahale etme yetkisini kim verdi....anneniz ne diyor....son soru nişanlınızı seviyormusunuz...başarılar not:istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
düğün konusunda israrlı olduğudum için zaten bu knular buraya kadar geldi ilk once babamız yok kımse gelmez boş olur ddiler üzülürlermiş . babam ddi benm eşim dostum çok merak etmeyın siz ddi. şimdide maddı sorunları problem ediyolar. bende ddim 1 sene daha bekleriz o zamn görümcemde dio o zaman balayına gitmezsınız çözüme bak herşeye yorum yapıyor.
Ozaman ısrarına dewam et..
Diğer konuları nasıll aşarsınız bilmiyorum ama
en azından bu düğün konusunda gerekirse baban alsın
nişanlını karşısına konuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?