Yardımcı olurmusunuz

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Bu ay klomen kullandim ve iliskileri degerlendirdik. 2 senedir de cocugumuz olmuyor tahliller temiz...
Gecen gun kahve pembe akintim oldu 1 pedin ortasini dolduracak kadar.
Bugun randevum vardi. Dun aksamdan beri sol yumurtaligimda sizi ve cekilme seklinde agrim var sabahta saniyelik oldu. Ben kist oldugundan emindim. Ama dr ultrasnda kist yok dedi. Icim rahatladi ama tahlil verdi yarin gel hcg bakalim diye..
Benim adet gunum 1 nisan.
Sizce cok erken degilmi ?
Sadece hcg degil idrar ve hormon vericem (tsh bazen yukselebiliyor ve ailemde guatr hastasi var annrm)
Ben hormon ve ultrason icin gitmistim ama de hcg de bakalim dedi..
Ve onceden merak ediyordum da suan hic merak etmiyorum icimde hiiic istek yok cok cnm skldi cnku hem erken hemde zaten yok.
Hcg baktirdigim tahlillerde de gebelik yok deyip tahlili yorumlamaya devam ederken ben hic dinlemiyorum dr.u.
Cunku aklim gebelik yokta kaliyor
Acaba konussam da yaptirmasammii ??
Cok erken cunku ?
Ne diyorsunuz ?

Not : 28 gunde bir adet oluyorum ve yarin 22.gun

olabilir canım.. bazısında erken belli olabiliyor bu belirtiler.. kanda kesin sonucu alırsın. varsa çıkacaktır mutlaka..

evet hcg için erken canım
hamile olsan bile kanda çıkmama ihtimali de yüksek
çünkü kanda çıkması için 10 gün geçmesi lazım ilişkinin üstünden
o da ya çıkar ya çıkmaz, bir de hangi ilişkinde hamile kaldığını da bilemezsin ki 10 günü hesaplayasın

Yok dra tsh hormonum akinti bide agri icin gittim hcg bakalim dedi. Ve o kadinda genelde adet gecikmesi olmadan hcg bakmayan bir dktor cok sasirtti beni..
Yani diyorsunuz ki yaptirma yarin.
Cnku zaten tahlil icin kan vericem

Şimdi biri adetimin 9 gununde catladi ve eminim catladigina digeri de 13 gun falan...

Hesap kitap islerini de hiç sevmiyorum gercekten yaa...
Bu ay cok istiyorum ama 0 umut...
Evlilik yil donumumuzde soylemek istiyorum ama 2 evlilik yildonumu 4 dogum gunu 4 bayram gecti birturlu tutturamadim hayirlisi...

Peki tsh yuksekmiş bende ve hicbir doktor bana yuksek demedi sizde hamile kalmak icin tsh kac olmali...
Doktorlardan cok biz yardimci oluyoruz birbirimize yaa...

ay
aynen öyle canım:)
seni çok iyi anlıyorum ben de 1,5 yıldır bekliyorum, her özel günde umut ediyorum belki vardır da sürpriz yaparım diye
tsh nin 2 buçuk ve altı olması gerekiyormuş gebelik için
benim de en son 4 küsürdü, düşürmeye çalışıyorum
bu ay hiç hesap yapmadım inanki kendi haline bıraktım,movulasyonum ne zamandı, ne zaman adet olucam hiç bilmiyorum

Hamile kalmayi engellicek seyleri teker teker tedavi ettiriyorum. Daha once bobrek iltihabi vardi tedavimi oldm. Kist vardi oldum. Bu ay olunca klomen kullandim olasi yumurtlamama durumuna karsi haliyle beklemiyorum boyle bisey. Ama olursada cok iyi olur.
Kafamda tsh kalmis dun eski tahlillerime baktim 4.79 - 3.54 - 3.90 larda... cok sasirdim valla doktor hic soylemedi..
Ne kulaniyorsun peki. Yine bu kadarlarda cikarsa doktora dusurmesi icin ilac ver demelimiyim

Çok korkuyorum yaa umut etmek daha guzel ki yarin pat diye negatifi gorunce kotu olacam

Haklısın negatifi görünce insanın morali bozuluyor.. ama vücutta giden tuhaflıkların sebebini de bilmek zorundayız. Yani bebek yoksa bile en azından bu yaşadıklarının sebebini öğrenmiş oluyorsun. Kafayı takarak kendi zihnimizi ve bedenimizi yormaktan başka bir şey yapmıyoruz ne yazık ki

Evet haklisin teşekkurler.

ben hayıt bitkisinin hapını ve testere dişli aslan pençesinin de çayını içiyorum
bu bitkiler hormonları dengelemeye birebir
ben adet olursam hormon tahlillerimi yeniden yaptırıcam bir değişme var mı diye

ben hayıt bitkisinin hapını ve testere dişli aslan pençesinin de çayını içiyorum
bu bitkiler hormonları dengelemeye birebir
ben adet olursam hormon tahlillerimi yeniden yaptırıcam bir değişme var mı diye

Canim ne işe yariyor ???
Mesela yumurtlamami duzenli olabilmem icin varmi kür falan ?
Ve hormonlari duzenleyecek ?
Varsa kullanirim bitki cayini da severim

Canim ne işe yariyor ???
Mesela yumurtlamami duzenli olabilmem icin varmi kür falan ?
Ve hormonlari duzenleyecek ?
Varsa kullanirim bitki cayini da severim
işte hayıt ve testere dişli aslan pençesi hormonları dengelemeye ve yumurta oluşmasına birebir ben 45 gündür içiyorum
çok iyi geldi
tüylenmem azaldı, göğüslerim büyüdü, adet öncesi ağrılarım ve stresim bitti

Valla cnm çok sagolll. Cocuk dusunmeden once cok saglikli ve duzenli hormon ve yumurtlamam vardi.
Şmdi desen berbat.. bende deneyim.
Hep kullaniyormusun gunde kac tane falan. Aktarlarda mı bulunur.. ?

Valla cnm çok sagolll. Cocuk dusunmeden once cok saglikli ve duzenli hormon ve yumurtlamam vardi.
Şmdi desen berbat.. bende deneyim.
Hep kullaniyormusun gunde kac tane falan. Aktarlarda mı bulunur.. ?
hayıt hapı eczanede satılıyor canım 15 tl
günde bir tane içiyorsun aç ya da tok karnına fark etmez
neden çocuk düşünmeye başladıktan sonra dengen bozuldu ki senin?
strese mi girdin?

hayıt hapı eczanede satılıyor canım 15 tl
günde bir tane içiyorsun aç ya da tok karnına fark etmez
neden çocuk düşünmeye başladıktan sonra dengen bozuldu ki senin?
strese mi girdin?

Ewt kalıplaşmiş adet donemim , suresi ve adet oncesi vardi...
21 gunde bir adet oluyordum. Adetim mutlaka sabah migde bulantisiyla birlikte geliyordu 5 gun suruyordu.

Cocuk dusundukten sonra 24 25 27 28 ve hangi saatte olacaagim belli olmuyodu...

Yani alışılmışın çok dısında şuan adet dönemmiim.
Alışmışm yarin sabah adet olacam deyip olmaya.
Şimdi zorlaniyorum 2 senedir olacam dedigim birgun yok.

korunmayı bıraktıktan sonra çoğu kadının adet döngüsü değişirmiş, doktorum söylemişti bunu bana
dikkat edersen genelde adet düzeni dengesizleşen kadınlar bir süre sonra hamile kalıyor
bak bir arkadaş bugün konu açmış ekimden beri adet görmüyordum ama dün akşam hamile olduğumu öğrendim demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…