Yardımcı olursanız belkide artık kafayı yemekte olan birine yardımcı olursunuz

xyzwty

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
6
2
6
33
Öncelikle herkese merhabalar,
Benim hikayemde burda okuduğum hikayelere benziyor,artık yaşadıklarımı düşünmekten çookk bıktım.Yıllarca içimde büyüttüm durdum. 6yıl önce beni çok sevdiğini düşündüğüm benm için herşeyi göze alabileceğini sandğım aşık olduğum ,gözüm kapalı ölüme giderim dediğim adamla,"merak etme bişey olmayacak" diyerek başladı.Sonuç ben istemedende olsa birlikte olduk 3 yıl.Hayatımın en güzel çağlarını kızlık zarı muhabbeti yüzünden berbat ettim.Sürekli onunla yaşadıklarımdan pişmanım.Sonra o beni çok seven kişi yabancı bir kızla birlikte olarak beni aldattı.Hayatını yaşadı yabancı ülkeye yerleşti.O gezip tozarken ben günlerce ağladım .Allah korusun annemi babamı kaybetsem belkide bu kadar ağlamazdımm dile kolay 6 yılım heba oldu.Hala da ağlıyorum.Devam edersem ondan ayrıldıktan sonra başka kişilerle tanıştım,hayatıma devam etmek istedim fakat iki erkek tarafından reddildim,gerçeği söylediğim için.Sadece bir erkek kabul etti ama onla da çok yıprattı geçmişim cok yıprattı.Benim yüzüme vurmadı ama kıskançlıkları beni ,ilişkiyi yıprattı.Kaç kere ayrılmak istedim ama yapamadım .ya yine reddedilirsem düşüncesi ,beni kimse kabul etmez düşüncesi beni yorduu artıkk .Çok ağır birşey,bir erkekle tanıştığımda onunla ömür geçirebilir miydim ziyadee acaba beni kabul eder mi ? düşüncesi cok canımıı acıtıyor.Diktirmek istesem o masaya yatmak ,ameliyat olsam bile tutar mı ? çünkü çevremden tutmuyor ,anlaşılıyor gibi şeyler duyuyorum .En önemliside hayatımı devam ettireceğim kişiye yalan söylemek çok zor geliyor.Ama bir erkek kabul etsede yaşadıklarımdan biliyorum ki bişeylerin büyüsü bozulacak.Tercih yapmak cok zor ,hangisini seçsem bilmiyorum.Sizden bana fikir vermenizi istiyorum,yargılamadan sorgulamadan ben yaptığım yanlışın farkındayım cokta acı çektim,çekiyorum da.Ben napmalıyım?Ameliyat mı olmalıyım ? yoksa hayatın akışına mı bırakmalıyım kendimi.Şuan 25 yaşındayım ama inanın çevremde bir sürü insan evleniyor,bende oluşan duygu acabalar korku ve endişee ve en cok hayal ettiğim şeyi evliliği istemiyorum .Size soruyorum sizce napmalıyım lütfen yardımcı olun.Kendinizi benm yerime koyun ve öyle cevap verin.

Güzelim ameliyat masasına yatmak demek, sevdiğin adamı omur boyu kandırmak demektir..aslında en çokta kendini..seni olduğun gibi sevecek elbet biri çıkar karşına ..herşey nasip kısmet. .evlenme düşüncesini bir sure rafa kaldırsan, başka uğraşlara yönelsen, eminim iyi gelecektir..yoksa dusun düşün nereye kadar dimi..haa herşeye rağmen ben doktora gideceğim diyorsan da, evlilikten bir iki gün önce oluyor bu islem diye biliyorum.

Bir kere sanki bu kabahatmiş, eziklikmiş gibi hissetmekten kurtulun.
Kızlık zarı namus ile ilgili değildir, bebekken mikrop kapmamamız içindir.
İkincisi, kimseye anlatmak zorunda değilsiniz. Siz mal değilsiniz ki kabul edilesiniz.
Birini sevdim, birlikte olduk, şartlar farklı gelişti ayrıldık. Önce kendinize bunu bir söyleyebilin.
Kimseye de yok ben bakire değilim, bilmem ne demeyin. Siz ezik durursanız herkes ezer.

Ayrıca hadi diyelim ameliyat oldunuz, sonra evlendiniz, adam sizi bakire zannediyor. Yalanınız bir ortaya çıkarsa ne olur?
Kendinize güvenin, kimseye de açıklama yapmak zorunda olmadığınızı unutmayın.

ben ameliyatı cok araştırdım ,herşeyini biliyorum.Ağırıma gidiyorr ,dürüst olunca herşey düzeliyormuş gibi geliyordu ama dürüstlüğümden kaybettiğim zamanları biliyorum.Bu arada ben Hacettepe üniversitesi mezunu ve meb e atanmış bir öğretmenim,üzülerek söylüyorum ki cok güçlü oldğumu her zaman kendi ayaklarım üzerinde durabileceğimi zannerdim.Ama bu olay beni derinden etkiledi ve yıprattı.

Bence cok samimi dua et. Gecmisindeki bu korkunc olayi bilmesindense kocandan bunu gizleyip gunahini ortaya dokmemek daha mantikli degil mi? Gercekten bir daha yapmamaya niyet edip ben o operasyona girerdim. Ama isin islami yonunu cok bilmiyorm fakat sanki itiraf etmek dha buyuk bir bela gibi

Bu arkadasimiza yuzde yuz katiliyorum. Bu eksiklik eziklik degildir.

karsınıza cıkan daha sonrakı erkekler sızı kandırmamıs
sızınle oynamamıs acıkca olmamıs ve bunu hangı sebepten olursa olsun belırtmısler
sımdı onlara kızıp gucenmeye hakkınız yok gıbı .
evet gucenıp kırılabılırsınız ınsanız nıhayetınde
ama eger onlardan bırı ıle olsaydı sızı boyle kabul ettıgını dusunursek daha sonradan evlendıgınızde bellı sorunlarda cıkabılırdı .

amelıyat olarak sadece karsınızdakı ınsanı kandırırsınız
ve yerınızde olsam bırını kandırmak yerıne sadece benımle cıddı dusunen ve benımde cıddı dusundugum bır adama acarım bu konuyu .

sız her tanıstıgınız adama ben bakıre degılım dersenız sızden beklentılerı bıle olabılır
duygularınızla oynar dıger erkek musvettesı gıı belkıde
sadece emın oldugunuza ıcınızı acın ve emın olmadıgınız guven vermeyen bırıylede cınsellıık yasamayın .

ben yaşadıklarımdan dolayı pişmanlık duyduğum için yemin ettim inşallah Allah katındada affolunmuştur.Çokta dua ediyorum umarım bir gün buraya güzel şeyler yazarım ve bu arada yorum yapanlara çok teşekkr ediyorum, yargılamayıp empati yaptıgınız için

peki ameliyat oldunuz mu..ameliyatı düşündünüz mü..en önemli soru benim için ameliyat olduktan sonra gerçekten farkediliyor mu..ben de evlilik arefesindeyim..ameliyatı düşünyorum..evlenmeme 6 ay falan var daha..eğer tutmassa hiç evlenmicem çünkü kabul eden yok..ne kadar aptalmışız..

hayır ameliyat olmadım,onu kaldıracak psikolojiye sahip değilim açıkcası.Ama formlardan ve doktor araştırmalara baktım nerdeyse her formu okudum ve genel kanım şu;tutabilir dokunun yapısına,vajina şekline ve en önemlisi ameliyattan sonraki süreçte cok dikkat etmek gerekiyor.Sonuçta güneydoğudan gelen insanlar var,onlar için bu ölüm kalım meselesi.Ben de evlilik öncesi ilişkiye karşıyım,onaylamıyorum ama kendi durumumu görünce bunu yaptırmak karşımdaki kişiyi kandırmak istemiyorum.Eğer karsındaki kişide birisiyle birlikte olmuşsa bence yaptırma.Ona durumu anlat derim ben.Aileler işin içine girmeden karar verirsiniz sonrası daha zor olacaktır

Seni sadece belirli bir yaşa kadar korumakla yükümlü bir zar için sevecek olan adamla zaten olma !
Düzgünce anlat de böyle böyle ,eğer ayrılırsa boşver zaten en güzeli bu olur senin için,ben anlam veremiyorum erkekler güçlü kadınlar istiyor,korkusuzca sevişebilecek ,onları sevebilecek kadınlar eee sonra ne oluyor '' ben bakire kız istiyorum'' saçma !.Hiç takılma böyle şeylere birliktelik yaşamak kötü kadın olduğun anlamına gelmiyor (önüne gelenle olmadığı sürece).

Çok uzun zamandır bu forumu üye olmadan takip ediyorum tam kafamı topluyorum sonra biri bu konuda çaresiz bi yazı yazıyor sonra mahvoluyorum. Canım öncelikle çaresiz bi derdin yok.
İlk hatan bunu insanlarla paylaşmak olur hayatına aldığın insanlara ben bakıre değilim gibi şeyler soyleme insanlar seni kullanmak isterler.ameliyat konusuna gelince benim okumadığım site maillasmedigim doktor kalmadı kalıcı dikimde tutmama ihtimali var ama onunda geçici dikim bi garanti çözümü var. Eğer çevrenden anlaşılma gibi bi ihtimal olsa idi bunu kimse yaptırmazdi en güzel günlerini yıpratma

Hayır namus bekçiliği yapanlar bu konudan uzak durmalı !!!
Herkesin kendi vücudu üzerinde söz sahibi olmaya hakkı var ister korur o zarı ister korumaz . Ve aynı bu hak gibi dürüst olup olmamayı (DURUMA GÖRE) seçme hakkı var.
Erkeğin eğer bu durumdan etkileneceğini düşünüyorsan söyleme arkadaşım. Madem büyü bozulacak diye korkuyorsun ol da ameliyatını söyleme de kimseye. Toplumda kadınlarımız zaten hor görülüyor bir de üstüne eğer negatif bir eyler yaşatacak bu durumu itiraf edersen daha da hor görecektir seni.
Ha beni böyle kabul etsin olayına girenler emin olsun ki başta öyle kabul edenler bile daha sonra bir şekilde bunu atırlatacak bu konuyu dürtecektir. Ne derse desin ne kadar çağdaş olursa olsun içinde tutacaktır bu olayı. Dürüst olup olmama kararın onu kaybedip etmeme olayınla bağlantılı.Sanki onlar çok mu dürüst SÖYLEME GÜZELİM: Keyfine bak hiç de bir şey olmaz herkesin kendi şeytanları var içinde...Sen de azıcık tut içinde =) Bu konuda gayet başarılı garanti veren doktorlarımız var hiç de yargılamıyorlar korkma git görüş anlat derdini...

Dediğnde herşeyde haklısın buraya insanlar yazdıkça yalnız olmadğımı görüyorumBende durumuma göre bir karar verip yoluma devam edeceğim yapacak pekte bişey yok

Ben de aynı konuda çok cefa çektim..konumu okuyabilirsin arkadaşım..şimdi birisi çıktı karşıma..onu hiç kaybetmek istemiyorum..öyle zengin hiç değil ama kalbi bi o kadar pırlanta maşallah..bana en yakın ankara..orda güvenilir dr.lar var mı..çok çok bitab düştüm

Peki karşı taraf bakire mi senin ettiğin sorunun onda birini düşünürmü açaba sıkma canını evlenme Öğretmen misin elini sallasan 50 si bu kadar kendini küçümseme

Canım ben yaptırmadım düşünmüyorum da çünkü erkek arkadaşım bu konuda gayet açık fikirli zaten doktor o da yaptırsam da anlama ihtimali vardı (yenidoğan uzmanı ve bol bol kadın doğumla haşır neşir oluyo) yalan söylemedim ama başkası olsa tereddüt etmeden yaptırırdım. Forumda yaptıran ve tecrübelerini paylaşan çok kişi var dikkatle oku hepsini...

Bak canım tamam bir yanlış yapmışsın ama bunu yaşayan bir tek sen değilsin. Her zaman dürüstlük iyi olmuyor gerçekler çok yıpratıcı olabiliyor. Sen bundan sonra karşına çıkacak insana bunu söyleme. Bugün bir şey demez iki gün sonra senin başına kakar. Hiç gerek yok git ameliyat ol olsun bitsin. Hem senin hem karşındaki erkeğin mutluluğu için. Yazık değil mi sana da. İnsanoğlu bu git tövbe et ameliyat ol allah biliyor başka kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

baya olmuş konu acılalı ama bende yazmak istiyorum. bende ayni durumdayim. ve diktirmeyi dusunmuyorum.karsimdaki insani kandiramam. ama şunu unutma kabul edecek insanlar mutlaka var ki benim de son 1 ayda dusuncelerim degisti kk sagolsun kimseye bunu soylemek zorunda degilsin ilk gece yasandiktan sonra cogunun esi kan gelip gelmedigini bile sormamis ki kan gelmeyen milyonlarca insan var ve hic sorgulamiyorlarmis. yani gayet mantikli millete bakire degilim deyip kendimi kucuk dusurmekten ziyade demem beni seven beni sorgulamaz diye dusunuyorum. ha evlendin ilk gun laf mi ogretmemissin ki sana bu cureti gosteremez hadi gosterdi basarsin tekmeyi cok mu zor. kendini ezme bu kadar inan 1 ay once senden beterdim bellki de ama artik umrumda degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…