Teşekkür ederim ilginiz için elbette annem yanımda ve hemfikir.eğer annen bu konuda katı davranmıyorsa yani yanında olursa açık açık kabul etmediğinizi bazı şeyleri sineye çekemediğinizi bu şekilde unutturamayacaklarını söyleyebilirsiniz. Yaşanan nedir bilemedim aradaki ilişkiyi tabi sizde haklısınız.
Durduk yere değil aslında yani bundan sonra artık bir kutlama yapılmasını güzel bir şekilde iletmek istiyoruz.Durduk yere de bu söylenmez ki ama
Belki size zaten gelmeyecektik diyecekler
O zaman daha saçma bi durumun içine düşmüş olursunuz
Konu hediye alınıp alınmaması değil zaten görüşmek istemiyoruz. Doğum gününe gelip gelmemeleri de değil arada soğukluk olduğunu anlasınlar yani hayatımızda olmasınlar.Madem gorusmek istemiyorsunuz o zaman neden adim attınız ?belli ki onlar buzları eritmeye çalışıyor ama siz isteksizseniz o zaman baştan gorusmeyecektiniz..hediye konusunda da açık açık hediye istemediğinizi söyleyin.zaten görüşmeye niyetiniz yok..bu yüzden ince ekleyip sık dokumaya da gerek yok...kardeşiniz çok mu küçük yada sadece ona mi alıyorlar size hediye almazlar mi?bana bu arabanız amca,dayı ,teyze gibi geldi?
Herkese ayıracak vaktimiz var elbette ama aradaki bu samimiyetsizliği keşke gösterebilsem size. Bir mecburiyet gibi hissedip anca kabalık görüyoruz. Biz istemiyoruz ki ne gelsinler ne de hayatımızda olsunlar.Gelseler ne olacak yav? Doğum günlerinizi onemseyip atlamayan insanlara teşekkür edip bir saat vakit gecirmek çok mu zor?
Peki teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için.Dışarıda bir kutlama yapın kardeşinize(ya da evde de olur bir akşam öncesinde yapılan), aynı derece hatta daha uzak bir iki akraba da olsun yanınızda. Böyle bir organizasyondan sonrasında haberleri olursa istenmediklerini anlarlar, bundan sonra kutlamak için uğraşmazlar.
Ama ben uğraşmazdım işin aslı, arayıp sormaz habersiz gelince ilgilenmezdim genel tavır olarak.
Hayatınızda gerçekten olmaması gereken kişiler olduğunu düşünün ve buna rağmen de bütün samimiyetsizliklerini sergileyip aaa bak ben buradayım gösterisinde bulunan kişiler olduğunu.anlayamadığınız değil,
detayları veremediğin için konuyu anlatamadığım için... demelisin.
meselenin anlaşılmaması bizim sorunumuz değil. sen detayları vermeyi tercih etmediğin için senden kaynaklı bir anlaşılma eksikliği var.
üç beş satır ile yazmayı seçen sensin, yazdıklarından ne anlaşılırsa artık.
verdiğin bilgiler doğrultusunda bu kadar yardımcı olunabilir.
son olarak bence doğum günü kutlamasını tercih etmiyoruz yazmak çok komik görünebilir dışarıdan bakınca. üzerlerine alınırlar mı bu da muamma. ailenle ortak paydada buluşun ama iletişim kısmını sen değil annen yapmalı diye düşünüyorum.
kolay gelsin.
Çok çok yakın akrabalarımdan birini tamamen silmiş diğerinden de ciddi şekilde uzaklaşmış biriyim. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz zira az insan çok huzur.Hayatınızda gerçekten olmaması gereken kişiler olduğunu düşünün ve buna rağmen de bütün samimiyetsizliklerini sergileyip aaa bak ben buradayım gösterisinde bulunan kişiler olduğunu.
Aslında olay sadece doğumgününe gelip gelmeleri değil ana bir şekilde artık bu samimiyetsizlik kırılsın ve tüm kötülüklerini alıp biraz geride dursunlar istiyoruz.
Whatsap yoluyla direk mesaj atmak olabilir bu da bir seçenek illa sosyal medyada paylaşım değil yani. Bundan sonra doğum günü kutlanılmasını istemediğini güzel bir dille dile getirmekYaş kaç çocuğum ? Anneniz istemiyorsa gelmesini kendisi söyleyecek arayıp , sosyal medyada paylaşmak ne demek , birinin paylaşımında böyle bir şey görsem bu ne basitliktir der bırakırım takibi , olur mu öyle şey yahu
İşte bu nasıl olacak bilmiyorum ama yaşamışsınız siz beni anlıyorsunuzdur o zaman eminim. Gerçekten bize iyi gelmeyen insanlardan kurtulmak en güzeli çok güzel bir laf gerçekten az insan çok huzur.!Çok çok yakın akrabalarımdan birini tamamen silmiş diğerinden de ciddi şekilde uzaklaşmış biriyim. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz zira az insan çok huzur.
Ama bu yıl gelip gelmeyecekleri konusunda kendi düşünceniz dışında somut bi plan yok onu anlatmaya çalışıyorumDurduk yere değil aslında yani bundan sonra artık bir kutlama yapılmasını güzel bir şekilde iletmek istiyoruz.
Aslında onları o kadar iyi tanıyor ve biliyorum ki gelme düşünceleri olduğuna eminim keşke ben yanılsam.Ama bu yıl gelip gelmeyecekleri konusunda kendi düşünceniz dışında somut bi plan yok onu anlatmaya çalışıyorum
Kendimi yerinize koyup düşünüyorum yani
Birini sevmiyorum ve doğum gününde gelmesinler istiyorum
Doğum günü yapmayacağız bize gelmeyin desem ve onlar da zaten gelmeyecektik dese planım elimde patlamış gibi hissederim
Gelecek bile olsalar gelmeden gelmeyin derseniz komik duruma düşmüş olursunuz amaAslında onları o kadar iyi tanıyor ve biliyorum ki gelme düşünceleri olduğuna eminim keşke ben yanılsam.
Yalnız ben kapıya gelen bir misafiri geri çevirmekten bahsetmiyorum. Kapımıza bütün arada yaşanılanlardan ötürü samimiyetsiz olduğunu bildiğimiz için gelmeden nazik bir şekilde sosyal medya olarak whatsaptan mesaj olarak bundan sonra doğum günümüzün kutlanılmasını istemediğimizi doğum günü kutlamak istemediğimizi belirtmek istiyorum.Dogum gununu kutlamak icin elinde hediyeyle kapiya gelen akrabayi (kesin amca/haladir, annenizle sorun yasamislardir) geri cevirmek cok buyuk nezaketsizlik. Ne yasanirsa yasansin demek ki yegenleri olarak sizi dusunuyorlar, dogum gununu kutlamak istiyorlar. Annenizle yasadiklari baska sey sizinle iliskileri baska.
Sorunuza yanit olarak da sosyal medyadan boyle bir paylasim yapmak asiri avam, cocukca, sacma...adina ne derseniz deyin gereksiz.
Gelmeyin demek istemiyorum zaten bundan sonra doğum günü kutlaması yapılmasını istemediğimizi kibar şekilde dile getirmek istiyoruz. Yine de teşekkürlerGelecek bile olsalar gelmeden gelmeyin derseniz komik duruma düşmüş olursunuz ama
Gelmeyin fiilini kutlamayınla değiştirin işteGelmeyin demek istemiyorum zaten bundan sonra doğum günü kutlaması yapılmasını istemediğimizi kibar şekilde dile getirmek istiyoruz. Yine de teşekkürler
Madem öyle açık açık söyleyin...üzülüp uzulmemeleri zaten umurumuzda degilKonu hediye alınıp alınmaması değil zaten görüşmek istemiyoruz. Doğum gününe gelip gelmemeleri de değil arada soğukluk olduğunu anlasınlar yani hayatımızda olmasınlar.
Ahh gerçekten mi farkedememişim çok pardonGelmeyin fiilini kutlamayınla değiştirin işte
Her türlü aynı kapıya çıkıyor da
Size de teşekkürker
Teşekkür ederim verdiğiniz fikir için.24-25li yaşlara göre fazla çocukça fikirleriniz var bence. Neyse ben olsam hiçbir şey yazmam,ya o gün evden dışarı çıkmam bir gün önceden herşeyi alırım çalan kapıları da açmam ya da eve girmem güzel bir gün planlar dışarıda doğum günü kutlarım gelirse zaten kapı açılmaz. Her sene tekrarlarım bir yerden sonra anlarlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?