Yardımcı olursanız sevinirim.

Sosyal medyada doğum günü kutlamak istemediğimi belirtip gelmemelerini sağlamalı mıyım?

• Mesaj paylaş gelmesinler

• Mesaj paylaşma boşver gelsinler

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim ilginiz için elbette annem yanımda ve hemfikir.

Durduk yere de bu söylenmez ki ama
Belki size zaten gelmeyecektik diyecekler
O zaman daha saçma bi durumun içine düşmüş olursunuz
Durduk yere değil aslında yani bundan sonra artık bir kutlama yapılmasını güzel bir şekilde iletmek istiyoruz.

Konu hediye alınıp alınmaması değil zaten görüşmek istemiyoruz. Doğum gününe gelip gelmemeleri de değil arada soğukluk olduğunu anlasınlar yani hayatımızda olmasınlar.

Gelseler ne olacak yav? Doğum günlerinizi onemseyip atlamayan insanlara teşekkür edip bir saat vakit gecirmek çok mu zor?
Herkese ayıracak vaktimiz var elbette ama aradaki bu samimiyetsizliği keşke gösterebilsem size. Bir mecburiyet gibi hissedip anca kabalık görüyoruz. Biz istemiyoruz ki ne gelsinler ne de hayatımızda olsunlar.

Peki teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için.

Hayatınızda gerçekten olmaması gereken kişiler olduğunu düşünün ve buna rağmen de bütün samimiyetsizliklerini sergileyip aaa bak ben buradayım gösterisinde bulunan kişiler olduğunu.
Aslında olay sadece doğumgününe gelip gelmeleri değil ana bir şekilde artık bu samimiyetsizlik kırılsın ve tüm kötülüklerini alıp biraz geride dursunlar istiyoruz.

Çok çok yakın akrabalarımdan birini tamamen silmiş diğerinden de ciddi şekilde uzaklaşmış biriyim. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz zira az insan çok huzur.

Whatsap yoluyla direk mesaj atmak olabilir bu da bir seçenek illa sosyal medyada paylaşım değil yani. Bundan sonra doğum günü kutlanılmasını istemediğini güzel bir dille dile getirmek

Çok çok yakın akrabalarımdan birini tamamen silmiş diğerinden de ciddi şekilde uzaklaşmış biriyim. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz zira az insan çok huzur.
İşte bu nasıl olacak bilmiyorum ama yaşamışsınız siz beni anlıyorsunuzdur o zaman eminim. Gerçekten bize iyi gelmeyen insanlardan kurtulmak en güzeli çok güzel bir laf gerçekten az insan çok huzur.!

Durduk yere değil aslında yani bundan sonra artık bir kutlama yapılmasını güzel bir şekilde iletmek istiyoruz.
Ama bu yıl gelip gelmeyecekleri konusunda kendi düşünceniz dışında somut bi plan yok onu anlatmaya çalışıyorum

Kendimi yerinize koyup düşünüyorum yani
Birini sevmiyorum ve doğum gününde gelmesinler istiyorum
Doğum günü yapmayacağız bize gelmeyin desem ve onlar da zaten gelmeyecektik dese planım elimde patlamış gibi hissederim

Aslında onları o kadar iyi tanıyor ve biliyorum ki gelme düşünceleri olduğuna eminim keşke ben yanılsam.

Dogum gununu kutlamak icin elinde hediyeyle kapiya gelen akrabayi (kesin amca/haladir, annenizle sorun yasamislardir) geri cevirmek cok buyuk nezaketsizlik. Ne yasanirsa yasansin demek ki yegenleri olarak sizi dusunuyorlar, dogum gununu kutlamak istiyorlar. Annenizle yasadiklari baska sey sizinle iliskileri baska.

Sorunuza yanit olarak da sosyal medyadan boyle bir paylasim yapmak asiri avam, cocukca, sacma...adina ne derseniz deyin gereksiz.

Yalnız ben kapıya gelen bir misafiri geri çevirmekten bahsetmiyorum. Kapımıza bütün arada yaşanılanlardan ötürü samimiyetsiz olduğunu bildiğimiz için gelmeden nazik bir şekilde sosyal medya olarak whatsaptan mesaj olarak bundan sonra doğum günümüzün kutlanılmasını istemediğimizi doğum günü kutlamak istemediğimizi belirtmek istiyorum.
Dışarıdan bakınca doğumgünü için gelen nazik bir akraba görüntüsü var anlaşılan ama öyle bir durum yok maalesef. Yapmak için yapılan ve bütün samimiyetsizliklerin sergilendiği bir gün haline dönüyor maalesef. Arada yaşanılanları bizi,akrabalarımızı bilmediğiniz için sadece buradan yazılan çerçeveden bakılarak yorum yapıyorsunuz haklısınız lakin bütün sevdiklerimize,arkadaşlarımıza,dostumuza,akrabamıza kapımız açık ama bu insanlarla maalesef sadece ortaya mecburi ve samimiyetsiz bir ilişki kuruluyor. Yaşadıklarımız ise cabası bilmem anlatabiliyor muyum?

Gelecek bile olsalar gelmeden gelmeyin derseniz komik duruma düşmüş olursunuz ama
Gelmeyin demek istemiyorum zaten bundan sonra doğum günü kutlaması yapılmasını istemediğimizi kibar şekilde dile getirmek istiyoruz. Yine de teşekkürler

Gelmeyin demek istemiyorum zaten bundan sonra doğum günü kutlaması yapılmasını istemediğimizi kibar şekilde dile getirmek istiyoruz. Yine de teşekkürler
Gelmeyin fiilini kutlamayınla değiştirin işte
Her türlü aynı kapıya çıkıyor da
Size de teşekkürker

24-25li yaşlara göre fazla çocukça fikirleriniz var bence. Neyse ben olsam hiçbir şey yazmam,ya o gün evden dışarı çıkmam bir gün önceden herşeyi alırım çalan kapıları da açmam ya da eve girmem güzel bir gün planlar dışarıda doğum günü kutlarım gelirse zaten kapı açılmaz. Her sene tekrarlarım bir yerden sonra anlarlar zaten.

Konu hediye alınıp alınmaması değil zaten görüşmek istemiyoruz. Doğum gününe gelip gelmemeleri de değil arada soğukluk olduğunu anlasınlar yani hayatımızda olmasınlar.
Madem öyle açık açık söyleyin...üzülüp uzulmemeleri zaten umurumuzda degil

Gelmeyin fiilini kutlamayınla değiştirin işte
Her türlü aynı kapıya çıkıyor da
Size de teşekkürker
Ahh gerçekten mi farkedememişim çok pardon En azından isteğimizi anlasınlar yeter. Teşekkürler.

Teşekkür ederim verdiğiniz fikir için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…