Yardımcı olursanız sevinirim.

Sosyal medyada doğum günü kutlamak istemediğimi belirtip gelmemelerini sağlamalı mıyım?

• Mesaj paylaş gelmesinler

• Mesaj paylaşma boşver gelsinler

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kaybetmeyi göze aldığınız insanlarsa aşağı kapıyı açtıktan sonra yukarıda durbunden bakıp acmayabilirsiniz. Bir daha hayatta gelmezler böylece.

Sosyal medyadan kastım whatsaptan yani özel mesaj olarak belirtmek aslında. Ayrıca çok teşekkür ederim fikriniz için.
Bazen hani bütün birikmiştik olur ya şu an aslında tam o noktadayım buraya anlatmadığım daha çok ey var elbette ve doğum gününde öte artık bir kopma olsun istiyorum.

Kaybetmeyi göze aldığınız insanlarsa aşağı kapıyı açtıktan sonra yukarıda durbunden bakıp acmayabilirsiniz. Bir daha hayatta gelmezler böylece.
Bunu yapabiliyorsanız tebrik ederim öncelikle bu o kadar kolay olmazdı sanırım. Haklı olabilirsiniz ama bunu yapmak biraz benim açımdan zor olurdu.

Bunu yapabiliyorsanız tebrik ederim öncelikle bu o kadar kolay olmazdı sanırım. Haklı olabilirsiniz ama bunu yapmak biraz benim açımdan zor olurdu.
Yani arayıp gelmeyin istemiyoruz demek de bir seçenek. Ama siz tamamen küssünler istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman giggles 'ın dediği gibi o gün evde olmayın.

Yani arayıp gelmeyin istemiyoruz demek de bir seçenek. Ama siz tamamen küssünler istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman giggles 'ın dediği gibi o gün evde olmayın.
Ben tavırlardan öyle anladım
Gelmesinler isteniyor ama aynı zamanda ilişki devam etsin isteniyor
O zaman kaçak dövüşülecek mecbur

Yani benim de istediğim bu aslında sosyal medyadan kastım mesaj atmak ya da açıkça istemiyoruz demek. Küserlerse cidden üzülmeyiz.

Ben tavırlardan öyle anladım
Gelmesinler isteniyor ama aynı zamanda ilişki devam etsin isteniyor
O zaman kaçak dövüşülecek mecbur
Gelmesinler,aradaki mesafe korunsun,küserlerse de hiç problem değil yeter ki bizden uzak olsunlar.

Sosyal medyadan o şekilde paylaşmak degil de o tarihte bir yere gidecekmiş gibi bişey paylaşın. Aklıma başka birşey gelmedi.

Sosyal medyada hikayede artık doğum günü kullanmak istemediğimizi belirten bir yazı paylaşmak

Yani direk whatsap mesaj yoluyla tercihimizi belirtmek istemiştim. Yüz yüze değil sadece. Teşekkür ederim ayrıca.

siz öyle yazmışsınız sosyal medyada hikayede diye kendi çıkarımım değil yani.
mesaj yazmanızda uygun olmaz bence zaten gelmeyecektik kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz diyebilirler.

siz öyle yazmışsınız sosyal medyada hikayede diye kendi çıkarımım değil yani.
mesaj yazmanızda uygun olmaz bence zaten gelmeyecektik kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz diyebilirler.
Yazının devamında ya da mesaj atabilirim de demiştim aslında. Ahh ne derler bilmiyorum ama biraz uzakta dursalar hoş olacak işte tam aradığım bu aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…