yardımcı olursanız sevinirim

adiyeff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
4.366
39
163
Konya
Öncelikle moderatörlerden birşey rica edicem.kabul ederseniz çok sevinirim.gerçekten bu benim için bir dert o yüzden buraya açıyorum ve burada daha fazla insan oluyor ne kadar çok kişi okursa benim için o kadar iyi olur çünkü başka yerden bilgi alamadım.konuma gelince,kızlar kardeşimin gözünde bir kitle çıktı ve mr da iyi huylu olduğunu söylediler.orbita tümörüymüş.ameliyatla alınması gerekiyormuş.internetten araştırdım biraz.tabiki internetteki bilgilere güvenemeyiz ama emin olduğum şeyler oldu en azından.doktor siteleri var ya oralara soru sordum.birkaç dr cevapladı.mesela mr da iyi huylu olduğu söylense de ameliyattan sonra alınan parçanın yine de patolojiye gönderilerek incelendikten sonra iyi huylu olduğundan emin olunabilirmiş.bir de bir dr. , bu ameliyatı deneyimli bir dr. yapmalı bu, bu ameliyatlar için can alıcı önem taşır yazmış.internette de riskli bir ameliyat olduğu yazıyor zaten.kardeşim ankarada. eşi fizyoterapist.eşi çalıştığı hastanede bir dr a sormuş,o da onur konuk diye bir dr u tavsiye etmiş ona gitmişler.ameliyatı o yapacak.acaba gerçekten bu konuda denyimli midir diye düşünmekten kendimi alamıyorum.ankara da acaba bu konuda uzman başka hangi dr lar vardır?bu konuda bilgisi olan var mı acaba?bu hastalık başına gelen,bu hastalık hakkında bilgisi olanlar varsa yazarsa çooook sevinirim

RABBİM yardımcın olsun canım keşke bilseydim de yardımcı olabilseydim sana

Bilgim yok ama çok üzüldüm Geçmiş olsun acil şifalar dilerim umarım iyi sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…