Yardımcımın gönderdiği mesaj

Bir de normalde çok saygılı ve ılımlı bir kadın. Benim mesajım mı kadını etkiledi onu anlamaya çalışıyorum. Bu Arada tekrar mesaj atıp beni arayacağını söylemiş. Bakalım ne diyecek?

Kuzum.msjla soylemen garip olmus ama oda altta kalmamis onunda soyledigi garip olmus zor durumda degilse baskasini ara sonucta paraya ihtiyaci olan insan cok

Daha önce bir iki defa daha oldu. Bu sefer ünitenin altına döktüğü orkide toprağını temizlemeden çıkmıştı. Ben temizledim ve geldiğinde uygun bir dille söyledim. Ben temizlemiştim a nasıl olur ki diye tepki verdiğinden temizliğim hemen sonrası foto çekip gönderdim.
Mesaj dili iste,aslinda sert olmamak icin caba sarfediyorsunuz ama okuyan icin sevimsiz gorunuyor. Genel olarak memnuniyetsizlik varsa en guzeli yollari ayirmak. O size muhtac degil siz de ona muhtac degilsiniz

Bence kadının agrasif tavrı “koltuk altlarını almayı unutmuşsun galiba” kısmı tüm koltuk altları öyleyse amenna ama gözünden kaçmış bir kısım için koltuk altları tümü öyle gibi yazılması kadının agrasif tavrına sebep olmuş olabilir
Neticede bende her yeri yapsam ve gözümden kaçan bi yer olsa oranın tamamının yapılmamış olması gibi bi düşünceyle hükm edilmesini istemezdim . Eğer yapmadığımı düşündüyseniz bırakalım demiş yani .
Belki ev sahibi gözünden kaçmış heralde daha dikkatli olalım gibi bi mesaj yazdaydı tamam kusura bakmayın daha dikkatli olurum der geçerdi.

Kalan yerler sadece resimdeki gibiyse çok sorun edilecek bişey yok bence.İllaki kalır ufak tefek.Ama diyalog sert.
Evet haklısınız ama dediğim gibi bu ev pazar günü hariç hergün silinip süpürülüyor. Mutfak da tek bir damla bile yağ olmuyor. Açıkçası camları çok önemsemediğimi söyledim. İstediği gibi siliyor. Bazen 1-2 bazen hepsini. Benim istediğim yerler zaten dolap üstü ve mobilya altları.

Bence kadının agrasif tavrı “koltuk altlarını almayı unutmuşsun galiba” kısmı tüm koltuk altları öyleyse amenna ama gözünden kaçmış bir kısım için koltuk altları tümü öyle gibi yazılması kadının agrasif tavrına sebep olmuş olabilir
Neticede bende her yeri yapsam ve gözümden kaçan bi yer olsa oranın tamamının yapılmamış olması gibi bi düşünceyle hükm edilmesini istemezdim . Eğer yapmadığımı düşündüyseniz bırakalım demiş yani .
Zaten iki kanepe var bunlar onların altları.

Evet haklısınız ama dediğim gibi bu ev pazar günü hariç hergün silinip süpürülüyor. Mutfak da tek bir damla bile yağ olmuyor. Açıkçası camları çok önemsemediğimi söyledim. İstediği gibi siliyor. Bazen 1-2 bazen hepsini. Benim istediğim yerler zaten dolap üstü ve mobilya altları.
Mesajınız biraz sert gibi olmuş ama.buraya yazdığınız mesajalriniz bile ılımlı birisi olduğunuzu gösteriyor. Bence karşı tarafın bir derdi yoksa yaptığı ayıp. Hoş bir cevap degil

Anlıyorum sizi.Ama dediğim gibi kadının tavrı daha büyük bir sorun bence.Acaba kötü bir gününe mi denk geldi.Belki çok yoruldu o gün belki bişeye canı sıkıldı.Genel tavrı böyle degilse bir şans verin.İnsanlik halidir bazen eşref saatine denk gelir.

Mesajınız biraz sert gibi olmuş ama.buraya yazdığınız mesajalriniz bile ılımlı birisi olduğunuzu gösteriyor. Bence karşı tarafın bir derdi yoksa yaptığı ayıp. Hoş bir cevap degil
Evimde çalışan insanlara hep nazik davranırım. Bakıcım beş senedir benimle daha bir kez kalbini kurmamışımdır. Bu nedenle biraz şaşırdım açıkçası.

Aradı mi?

Yaptığı şeyi biliyorsa bu yaptığı terbiyesizliği de bilir.O ıslak mendil ve kirler gökten zembille inmedi herhalde.Utanmasa siz temizlemediniz diye sizi suçlayacak :D

K Kuf yaptıgım yorumun neyini begenmedin çok merak ettim

sende bu işi yapıyorsun ve atarlısın sanırım
Sizin de karşılığında benimkine bırakmanıza hiç şaşırmadım 😉
Benim mesajınızı beğenmememin sebebi var ama siz ne yazmış olursam olayım bırakacaktınız 😉

K Kuf yaptıgım yorumun neyini begenmedin çok merak ettim

sende bu işi yapıyorsun ve atarlısın sanırım
Bu işi yapmıyorum, yazdığından rahatsız olmak için bu işi yapmak ya da atarlı olmak gerekmez. Çok merak ediyorsan söyleyeyim, mesleğim öğretmenlik.

"Bunların atarı bizden fazla." ? Pardon? Sizler kimsiniz "bunlar" kim? Her yerinden kibir akan bir yorumu beğenmedim, bu kadar.

Bu arada bağlaç olan de ayrı yazılır 🙋🏻‍♀️

Bu işi yapmıyorum, yazdığından rahatsız olmak için bu işi yapmak ya da atarlı olmak gerekmez. Çok merak ediyorsan söyleyeyim, mesleğim öğretmenlik.

"Bunların atarı bizden fazla." ? Pardon? Sizler kimsiniz "bunlar" kim? Her yerinden kibir akan bir yorumu beğenmedim, bu kadar.

Bu arada bağlaç olan de ayrı yazılır 🙋🏻‍♀️

ne kadarrr ögreticisiniz maşallahhhhh ,

konumuz evde çalışan yardımcılardan bahsediyoruz ve benım evimde de 5 yıldır aynı kişi çalışıyor
ve onların ne kadar atarlı olduklarını gayet iyi biliyorum çünkü kendilerine mecbur oldugumuzdan eminler ,
o yüzden eyvallahları yok ,

birügn yaşar ögrenirsiniz umarım

ne kadarrr ögreticisiniz maşallahhhhh ,

konumuz evde çalışan yardımcılardan bahsediyoruz ve benım evimde de 5 yıldır aynı kişi çalışıyor
ve onların ne kadar atarlı olduklarını gayet iyi biliyorum çünkü kendilerine mecbur oldugumuzdan eminler ,
o yüzden eyvallahları yok ,

birügn yaşar ögrenirsiniz umarım
Muhtaç olduğun insanlar hakkında onlar bunlar deme o zaman canım 🙋🏻‍♀️
Ya da muhtaç olma, kendi işini kendin yap 🧔🏻

Muhtaç olduğun insanlar hakkında onlar bunlar deme o zaman canım 🙋🏻‍♀️
Ya da muhtaç olma, kendi işini kendin yap 🧔🏻

birinin sana muhtaç oldugunu bile bile bu şekilde davranmalarından bahsediyorum
işin içinde çocugun varsa ve bakacak kımsen yoksa mecbursundur ,

Back
X