Yardımcımın kaç saat kalmasını gerektiğini kestiremiyorum.

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Merhaba kızlar
Çok basit bir sorum var
Hep aynı abla geliyor temizlemek için.

Ancak şöyle ben kaaç saat kalması gerektiğine karar veremiyorum. Çoğunlukla bu hafta sonu oldugu gibi yetistiremeyecek diye fayanları sildirmediğim oluyor , buna göre 12 :00'de gelip , 16:35 gitti ama yinede parasını tam alıyor. Normal mı bu ? yani yarım gün dediğimiz kaç saat olacak
daha önceden yazın bir kere 6 kadar kalması gerektiğini 5 'te cıktıgı için 10 tl eksik olarak istemişti parasını bende tamam demiştim.
Ama şuanda düşünüyorumda yani tam olarak kaç saat bu yarım gün temizlik ?

Buarada yemek yemiyor , ancak 30 dk kadar mola verıyor ara ara atıstırmalık cıkarıyorum sıgarayla beraber yıyor.
Sizinkilerin saatleri nasıl?

haftalık mı geliyor?
o kadar saatte fayans falan silemez ki zaten.
tam gün olunca 9 ile 4.5-5 arası kalınıyor bizim burda

yarım gün 8-12 veya 12-4 civarı oluyor
yanı soyle osylıyım yarım gun aldıgımda butun ıslerı bıtırıyor ve erken gıdıyor mesela bu hafta 3 cam sıldıgı ıcın uzadı ama sadece evı supurup sılse tuvaletlerı temızlese 3 gıbı bıtırır ısını ben 3 saat ıcın neden yarım gun parası vereyım kı?

Evet her hafta gelıyor buarada.
Buarada ben herseyı ona yuklememek ıcın tezgahları fılan kendım cıflıyorum bazen kapıları ben sılıyorum yetısmıcek dıye sonuc erken bıtırıp gıdıyor :KK49:

bence 4 buçuk saat kalmalı
30 dk mola vermeli
yani 4 saat çalışmalı diye düşünüyorum.
12 de gelse 16.30 da gitmeli.
16:30 gidecekse işte parasıda ona göre olmalı ama suanda 1.30 saat erken cıkmıs gıbı oldu ha ıs kaldımı utulerımı ben kendım yaptım mesela e yapmasaydım madem dıyorum kendı kendıme

buarada yarım gun 16:30 degıl ama 17:00 mi 18:00 mi onu bilmiyorum

yanı soyle osylıyım yarım gun aldıgımda butun ıslerı bıtırıyor ve erken gıdıyor mesela bu hafta 3 cam sıldıgı ıcın uzadı ama sadece evı supurup sılse tuvaletlerı temızlese 3 gıbı bıtırır ısını ben 3 saat ıcın neden yarım gun parası vereyım kı?

Evet her hafta gelıyor buarada.
Buarada ben herseyı ona yuklememek ıcın tezgahları fılan kendım cıflıyorum bazen kapıları ben sılıyorum yetısmıcek dıye sonuc erken bıtırıp gıdıyor :KK49:
ne kadar veriyorsunuz ücret olarak?

bence yarım gün 4 saat olmalı zaten. 3 saat için yardımcı almaya erinirim ben ya, kendim yaparım galiba :)

Tam gün al canım 15 günde bir alıyorum arada aksattugim oluyor. Sabah 8 akşam 8. Ben ona herhangi bir saat vermiyorum kadın çok iyi napicagini biliyor kendi o saatte bitiriyor bütün evi. Öğlen yemeği arada da çay tatlı veriyorum varsa evde. O kadar işi yarım günde beklemek yanlış

Haftada bir sabah 9 da gelir akşam 5 ,6 işi ne zaman biterse
Kahvaltıyı
Öğleyi beraber yeriz
Sigarası dinlenmesi kendi ayarlıyor
120 lira veriyorum
Ütü ve genel temizlik

ne kadar veriyorsunuz ücret olarak?

bence yarım gün 4 saat olmalı zaten. 3 saat için yardımcı almaya erinirim ben ya, kendim yaparım galiba :)
Çocugum var calısıyorum o yuzden onun vaktınden calmak ıstemıyorum
kadın temızlık yaparken bende oglumla ders calısıyorum
bırde ben kendım cok daha detaylıyım ben 6 saatte cıkamıyorum ısın ıcınden :D

Tam gün al canım 15 günde bir alıyorum arada aksattugim oluyor. Sabah 8 akşam 8. Ben ona herhangi bir saat vermiyorum kadın çok iyi napicagini biliyor kendi o saatte bitiriyor bütün evi. Öğlen yemeği arada da çay tatlı veriyorum varsa evde. O kadar işi yarım günde beklemek yanlış
her hafta evı bastan asagı kırklaması lazım ama tam gun ıcın
ayrıca kendımıde tam gun eve baglamak ıstemıyorum
buarada yaptıgı temızlık detaylı degıldı yanı koltukları cektırmedım zaten gecen hafta yerlesmıstık salon yenılenmıstı sadece yetıstıgın yerlerı al koltukları cekme dedım
tam gun bızı kasar

bende geçen gün aldım 8:10 geçe falan geldi kaçta çıktı bilmiyorumevde olmuyorum çünkü tahminim akşam üstü 4-5 gibi çıkmıştır... 100 tl verdim gayet iyiydi bu sefer...

Haftada bir sabah 9 da gelir akşam 5 ,6 işi ne zaman biterse
Kahvaltıyı
Öğleyi beraber yeriz
Sigarası dinlenmesi kendi ayarlıyor
120 lira veriyorum
Ütü ve genel temizlik
120 tl temizlik+ütü çok iyiymiş bende ütü yok sadece temizlik... ütü için yarım gün parası alıyorlar burada

120 tl temizlik+ütü çok iyiymiş bende ütü yok sadece temizlik... ütü için yarım gün parası alıyorlar burada
butun gardolabı utulemelerı lazım ama :D ne kadar utu olabılırkı yarım gun parası alacaklar kadar

Bana gelen hanımların tam günü 8 saat, yarım günü 4. 12 de başlayan, 4 te bitirir. Yarım gün olduğu için mola vermez, yapar gider.

yarım gün sizinki. yarım gün parası vermeniz lazım. yani kimsenin ekmeği değil dert ama 4 saate de tam gün parası alınmaz insaf yani. memurların çalışmasına göre hesap edin. ben öyle yapıyorum. benimki çift vasıta olmasına rağmen 8.30'da bendedir. kahvaltısını yapar.9.00'da başlar. 17.00-17.30 gibi çıkar. tabi ki yemek molası var.

Back
X