Yardımcımız hakkında

Az kalmış abla virüs var sen evinde otur yat uyu gelme biz sana paranı göndeririz diyecekmişsiniz..

bu ne güzel şartlar böyle. insanlar 2300 asgari ücret için ne ağır işlerde çalışıyor. hasta olma hakları bile yok işlerinden olurlar. biraz sert durun bence ayarı kaymış işin.

gündelik olarak biz de hiç düşünmedik, öyle planlasak gelmediği günleri keserdik.. kızıma tamamen kendim bakıyorum bu süreçte, genellikle yardımcımız boş kalıyor telefonu ile konuşuyor vs. Öyle dip bucak temizlik benzeri ev işleri yapmıyor. Parası az mı bilemedim benim aldığım maaşın büyük çoğunluğu gidiyor...
Hangi şehirde yasiyorsnz blmyrm ama bence gayet iyi

En son gene saçma sapan bir izin isteğinden sonra uyarımızı yaptık.(uyarıya gerek olmasa diye bekledik olmadı) İki haftadır dikkat ediyor gibi, umarım güzel olur. Teşekkürler yorumlarınız için.

En son gene saçma sapan bir izin isteğinden sonra uyarımızı yaptık.(uyarıya gerek olmasa diye bekledik olmadı) İki haftadır dikkat ediyor gibi, umarım güzel olur. Teşekkürler yorumlarınız için.
Tamam anladı diye düşünmeyin, uzun bir süre mesafeli davranmanızı tavsiye ederim. Kolay gelsin

Merhabalar ben fikir almak istiyorum. Bebeğime kendim bakıyorum ve özel durumundan kaynaklı zaten kimseye gitmiyor. Eve yardımcı almaya başladık yaklaşık 6 ay oldu 9 ile 18.00 saatleri arasında 2500 lira ile anlaştık. Şuan çalışmadığım için 9,30 ile 10 arasında gelip akşam ortalama 17.00 gibi çıkıyor sıkıntı yapmadık evde çok da iş olmuyor boş duruyor, sıkmak istemedik. Pandemi dönemi 10,30 ile 16,30 yapalım dedik kalabalığa karışma kendini de bizi de korumuş olursun. Ancak benim sorum şu yardımcımız ayda ortalama 5 gün yA hasta oluyor ya da işi çıkıyor hiç gelmiyor. Çoğu zaman da uyanamayıp bir kaç saat geç geliyor. Çalışmaya başladığımda nasıl güveneceğim ya da normal mi sizce yorum yapabilir misisiniz?
Normal değil
İş disiplini yok
Seni yıpratır.
Konuş çeki düzen versin

Sigortasız sanırım. Sigortali calistirsaydiniz bu sorumsuzluklari kolay kolay yapamazdi

Merhabalar ben fikir almak istiyorum. Bebeğime kendim bakıyorum ve özel durumundan kaynaklı zaten kimseye gitmiyor. Eve yardımcı almaya başladık yaklaşık 6 ay oldu 9 ile 18.00 saatleri arasında 2500 lira ile anlaştık. Şuan çalışmadığım için 9,30 ile 10 arasında gelip akşam ortalama 17.00 gibi çıkıyor sıkıntı yapmadık evde çok da iş olmuyor boş duruyor, sıkmak istemedik. Pandemi dönemi 10,30 ile 16,30 yapalım dedik kalabalığa karışma kendini de bizi de korumuş olursun. Ancak benim sorum şu yardımcımız ayda ortalama 5 gün yA hasta oluyor ya da işi çıkıyor hiç gelmiyor. Çoğu zaman da uyanamayıp bir kaç saat geç geliyor. Çalışmaya başladığımda nasıl güveneceğim ya da normal mi sizce yorum yapabilir misisiniz?
Bizde de yardımcı var yarım gün geliyor. Ise alırken en baştan çok disiplinli biri olduğumu, giriş çıkış saatlerine çok önem verdigimi ve işe baslayinca kamera takacağımı söyleyerek işe aldım.
Bence siz de beklentilerinizi saygili bir şekilde anlatırsanız buna uygun davranir diyw düşünüyorum. Mesela dün yardımcım yarim saat erken çıktı bugün de yarım saat erken geldi çünkü öbür türlü mesaisini doldurmamış oluyor. Kendisinr erken çıkarken "abla bugun yarim saat erken cikabilirsin yarin da yarım saat erken gel "derim. Siz de bu şekilde baslayabilirsiniz.

Evet uyarıdan sonra anladı zannettim, ancak buraya bakınca görüyorum ki topu topu 2 hafta tam geldi. Cuma gelmedi pazartesi saat 11 de bugün de gelemeyeceğim dedi resmen her hafta sonunu birleştirmeye çalışıyordu 😳 ve atık gelme dedik... bu da bize tecrübe oldu arkadaşlar haklıymışsınız. İnanın iyi niyet hiç bir işe yaramıyor bazı insanlara...

Back
X