Yardımınıza çok ihtiyacım var en azından son şansımı kalbimin sesiyle kullanmak için

aslına bakılırsa çok da mantıklı bir ayrılık nedeniniz yok,sanırım onlara ayak uyduramazsın diye düşünmüş ve nişanlını da buna ikna etmişler.
ama ne olursa olsun nişanlın seni tanıyor onlara anlatabilirdi kendi ikna olacağına onları ikna edebilirdi...
yine de serin kanlı ol canım eğer nişanlın da onlar gibi düşünmüyorsa seni geri kazanmak için çabalayacaktır.

bu da doğru...

sende söylemişsin zaten

".basma kalıp düşünceler içindeler.(istanbul kızı diye bakıyorlar,askere giderken geldi kaldı diye bakıyorlar ama oğlumuzu yarı yolda bırakmadı yanında oldu demiyorlar,belki oraya ayak uyduramayacağımı düşünüyorlar,diğer bir düşüncemde istanbula gelip kız alma masrafını istemiyorlar)ama tek bişey var,erkek arkadasımın kafasından bu sorunları atıp sirkelenip ayakta durması ailesine de kararlı olduğunu göstermesi lazım ki onlarında kafalarındakiler değişsin"

annesi ve senin aranda gidip gelmekten yorulmuş olabilir.guclubacismile erkek arkadaşının kafasını toparlayıp annesnin kafasına soktuğu soru işaretlerinden kurtulması için senden ışık alması lazım. son kez ve kararlı bir ışık.aklinialirimsmile

o ışık için ne yapmam lazım bilmiyorum.bu arada sanırım hastayım.yarın doktora gidicem.vücudumda kızarıklıklar yaralar olmaya başladı.sürekli ellerim titriyor
tek istediğim bidaha görüşmeyecek bile onu nasıl sevdiğimi unutmaması...

hozefincim cnm ben hatırlıyrm sizi.askerdeki ayrılığınıza vakıf olmuştum.ama bilmiyordum işin içinde ailesi olduğunu.ya belliki ailesi cok büyük bir etken ayrrılığınıza.diyelimki barıştınız diyelimki evlendiniz???bu kadın sizi rahat bırakmıycak diye bir hisse kapıldım ben.sevginizin gücünü biliyorum.bağlılığınızıda biliyrm.ayrıyken bile hep direndiğinizi,acı çeke çeke askerliği bitirdiğinnizi biliyorum ama onun sevgisi ne yazıkki ailesinin önüne geçemiyor farkındamısın?.bu gerçeği hiç göz ardı etme.bi erkek böyleyse asla değişmiyor ne yazıkki...

Biliyorum acı ama , ilerde daha da acı çekmemen adına arkana bile bakma derim. Şimdi yokluğu acı veriyordur mutlaka, yeter ki yanımda olsun ,ben herşeye katlanırım ,diyorsundur. Ama yok, inan çekilmiyor. O sevdiğim dedin insan , ailem ailem dedikçe, seni ezdikçe, tükettikçe, geriye zerre kadar sevgin kalmayacağına emin ol. ışte o zaman çok ahhh edersin.

Bazen gerçekler yüzümüze yüzümüze vuruyor. Ben böyle bir sevgi olduğuna da inanmıyorum. Seven insan ,sen bir bayan olarak nasıl arkasında duruyorsan, o bir erkek olarak hayli arkasında durması lazım. Böyle erkekler ömrü billah düzelmez. Çok acırsın sonra yaşadıklarına. O kadar seviyorsa herşeyi göze alırdı, peki niye almıyor.

merhaba canım evet hatırlarsan sevdiğini özleyenlerde dertleşirdik hep...

ewet çok haklısın canım.ben dönsün dönmesin demiyorum artık.çabalamayacaksa zaten dönmemesi en hayırlısı.sadece son kez bişeyler ifade etmek istiyorum.askerde yazdığı defteri bende onu göndericem geri.orda onun anıları var bende kalmasın.ama içinde her sayfada ben varım.ailesiyle benim aramdaki çelişkisi.sonra cesareti sonra kararsızlığı ama sevdiği özlediği.ayrı kaldığımız günlerde özlemi var.ezberledim her satırı ve okudukçada aklım karışıyor.anlam vermekte zorlanıyorum.

caınm merhaba ben seni çok iyi anlıorm.uğraşmak ve kurtarmak istysn ama o eğer bişi yapmazsa tek taraflı olursa sen öle yıpranıcaksn ki bigün kendlğnden bırakacaksn.iisi mi bırak o uğraşsn.biliorm çok zor sölemesi kolay bırak demesi diceksn ama sadece sölemiorm yaşıormda şuan o uğraşmadğı sürece yokum ben...sen de böle yapmalısın inan bana en doğrusu

karar verdim sayenizde.düşünmeme engel olamam ama.bana verdiği şeyleri geri göndericem bu hafta.birde açtığım konu vardı.bir varmış bir yokmuş(aslında hiç yokmuş)diye.o yazıyı ayrıldıktan sonra yazmıştım.onu yazıp göndericem.en azından içimi dökmüş olurum.sonrada herkes yoluna.tek istediğim ailesinin parmağı bu işte varsa düşündüğüm gibi,yaptıklarının farkına çok büyük pişmanlık yaşıyarak varsınlar...

ailesinin lafına bakıyosa isterse melek olsun
bitsin gitsin derdim bende.
Çünkü ailesini dinlemeyen erkekler bile evliyken seni çok şaşırtabiliyorlar
aileye ola tutkunluklarıyla.
Yarın evlendiğinde haklıyken yanında seni savunabilecek bir eş göremediğinde yıkılrsın
o sevgi biter, mecburi ilişki kalır.
Bence tadında kalsın.kendi kararını kendi veremedikten sonra erkek olsa sevse deli gibi kaç yazarki
Sonra canını yakmasın iyi karar ver.

Hepiniz haklısınız söylediklerinizde.Zamanında aile çevremdende çok duydum bunları.Sen orada yapamazsın.(Ödemiş)Yapardım tabiki ama bir süre sonra sevgi yerini sorunlara bıraktığında eminim zorlanırdım.Ailemden sevdiklerimden kimse olmayacaktı çevremde.Bunu da söylediler.Olsun dedim,o var ya yeter bana.Yetmez dediler,onun ailesi olacak sadece orda.Birgün dert yanıcaksın ikinci gün o dertlenmen kulaktan kulağa sana geri dönücek dediler.Elinde mesleği yok,ailesinin eline bakıyor dediler.O yapar herşeyi kaçmaz çalışmaktan dedim.Ne kadar kaçmazsa kaçmasın.Ailesi iş kurduğun da onlara boyun eğicek,başka yerede gidemez ailesini bırakıp dediler.Bırakmasın ailesini dedim,mutlu olalım yeter dedim.İyi düşün dedi herkes,sen üniversite okudun o bıraktı.Tamam anlaşamazsınız diye birşey yok ama illaki anlaşamayacaksınız.O ufak şehirde ufak şeyleri büyütüp sorun yapar üstesinden gelemezse bunalır.Senin bunalman için büyük şeyler olması lazım ama orda en ufak şey seni bunaltıcak dediler.Hep hayır hayır hayır dedim.Düşün dediler,düşünemedim hiçbirini.Tek düşündüğüm beraber olmamızdı.Hiç üzülmeyelim o mutlu olsun bende olurum dedim.Hatta bazen derdim ki şöyle pamukları sarıp sarmalasamda hiç kimse hiçbirşey zarar veremese ona.Olmuyormuş işte.

Şimdi düşünüyorum ve diyorum ki bu yürekte bu sevgiyle ben kaybetmedim ki.O kaybetti.Giden herzaman kaybeder bunu çok gördüm ben.Eminim anlar eminim pişman olur ama eğer ikimizinde içi şu günlerde bu kadar yanıyorsa ve buna sebep birileriyse.Günün birinde eden bulur desinler.Hepinize çok teşekkür ederim.Yanımda olduğunuz için.

hiçbir gelişme yok aslında ama içim rahat...düşündüm de ben seven tarafım neden ben üzüleyim ki...çaresiz olan o ben değilim.o yüzden içim rahat.üzülüyorum tabiki tamamen bitmez kolay kolay ama dediğim gibi hiçbirşey kaybetmedim ben...

bence sen kazanan tarafsın... için rahat olmalı evet çünkü sen elinden geleni yapmışsın...
bir erkek eğer hayatı ile ilgili önemli konularda bu kadar etkilenebiliyorsa ailesinden o acıların hepsini de hakediyor... bırak acı çeksin... onun çektiği acılara kanıp ilerde yaşaman muhtemel olan acıları anlatmak gereksiz... sen de biliyorsun çünkü...

evet yaşanmışlıklar kolay unutulamaz... içinde acısı kalır ; sana tecrübe olarak döner...
ama unutma ki sana güç ve destek olmayacak adamdan koca da olmaz baba da... yerimseniben

aynen canım

kaybeden sen değilsin kesinlikle
kaydirigubbakcemile5

biran önce şu yazımı kağıda döküp onun eşyalarıyla göndermem lazım.asıl yüküm ozaman hafifliyecek.en çok geceleri tek başıma kalınca zorlanıyorum.herkes uyuyunca tek başıma kalınca gözümde canlanıyor herşey.düşünmeyeceğim diyip uyuduğumda ise rüyalarım.bunlardan bir kurtulsam.benden mutlusu olmayacak.çoookkk uzun zamandan beri koptuğum arkadaşlarım yanımda,iş yerinde farkına varamadığım,şimdilerde ise her gün benimle olan arkadaşlarım var.ne büyük yanlış.hayatımın merkezi onu yapmışım.yazıkkk çok yazıkkk ama bana değil ona yazıkkkkyerimseniben

değer verilmemesi gereken insanlara fazla değer verince "zaman" bir yerden sonra bize "dur" diyoralsanaalsanasmile

acı bir tokatla kendine getiriyor:mymeka:

önce tokatla gerçekleri yüzümüze çarpan zaman,sonra yaraların sarılması için yeniden elimizden tutuyorvereliniortak

gerçeklerin farkına varınca, yani aklı selim ile olaylara bakınca insan daha az üzülüyor değil mifisfisfis

gittikçe güçlü görüyorum seni ve çok mutlu oluyorum
:teselli:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…