- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
- Konu Sahibi SorunluyumSorunlu
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslına bakılırsa çok da mantıklı bir ayrılık nedeniniz yok,sanırım onlara ayak uyduramazsın diye düşünmüş ve nişanlını da buna ikna etmişler.
ama ne olursa olsun nişanlın seni tanıyor onlara anlatabilirdi kendi ikna olacağına onları ikna edebilirdi...
yine de serin kanlı ol canım eğer nişanlın da onlar gibi düşünmüyorsa seni geri kazanmak için çabalayacaktır.
bu da doğru...
sende söylemişsin zaten
".basma kalıp düşünceler içindeler.(istanbul kızı diye bakıyorlar,askere giderken geldi kaldı diye bakıyorlar ama oğlumuzu yarı yolda bırakmadı yanında oldu demiyorlar,belki oraya ayak uyduramayacağımı düşünüyorlar,diğer bir düşüncemde istanbula gelip kız alma masrafını istemiyorlar)ama tek bişey var,erkek arkadasımın kafasından bu sorunları atıp sirkelenip ayakta durması ailesine de kararlı olduğunu göstermesi lazım ki onlarında kafalarındakiler değişsin"
annesi ve senin aranda gidip gelmekten yorulmuş olabilir.guclubacismile erkek arkadaşının kafasını toparlayıp annesnin kafasına soktuğu soru işaretlerinden kurtulması için senden ışık alması lazım. son kez ve kararlı bir ışık.aklinialirimsmile
hozefincim cnm ben hatırlıyrm sizi.askerdeki ayrılığınıza vakıf olmuştum.ama bilmiyordum işin içinde ailesi olduğunu.ya belliki ailesi cok büyük bir etken ayrrılığınıza.diyelimki barıştınız diyelimki evlendiniz???bu kadın sizi rahat bırakmıycak diye bir hisse kapıldım ben.sevginizin gücünü biliyorum.bağlılığınızıda biliyrm.ayrıyken bile hep direndiğinizi,acı çeke çeke askerliği bitirdiğinnizi biliyorum ama onun sevgisi ne yazıkki ailesinin önüne geçemiyor farkındamısın?.bu gerçeği hiç göz ardı etme.bi erkek böyleyse asla değişmiyor ne yazıkki...
Biliyorum acı ama , ilerde daha da acı çekmemen adına arkana bile bakma derim. Şimdi yokluğu acı veriyordur mutlaka, yeter ki yanımda olsun ,ben herşeye katlanırım ,diyorsundur. Ama yok, inan çekilmiyor. O sevdiğim dedin insan , ailem ailem dedikçe, seni ezdikçe, tükettikçe, geriye zerre kadar sevgin kalmayacağına emin ol. İşte o zaman çok ahhh edersin.
Bazen gerçekler yüzümüze yüzümüze vuruyor. Ben böyle bir sevgi olduğuna da inanmıyorum. Seven insan ,sen bir bayan olarak nasıl arkasında duruyorsan, o bir erkek olarak hayli arkasında durması lazım. Böyle erkekler ömrü billah düzelmez. Çok acırsın sonra yaşadıklarına. O kadar seviyorsa herşeyi göze alırdı, peki niye almıyor.
caınm merhaba ben seni çok iyi anlıorm.uğraşmak ve kurtarmak istysn ama o eğer bişi yapmazsa tek taraflı olursa sen öle yıpranıcaksn ki bigün kendlğnden bırakacaksn.iisi mi bırak o uğraşsn.biliorm çok zor sölemesi kolay bırak demesi diceksn ama sadece sölemiorm yaşıormda şuan o uğraşmadğı sürece yokum ben...sen de böle yapmalısın inan bana en doğrusu
hiçbir gelişme yok aslında ama içim rahat...düşündüm de ben seven tarafım neden ben üzüleyim ki...çaresiz olan o ben değilim.o yüzden içim rahat.üzülüyorum tabiki tamamen bitmez kolay kolay ama dediğim gibi hiçbirşey kaybetmedim ben...
hiçbir gelişme yok aslında ama içim rahat...düşündüm de ben seven tarafım neden ben üzüleyim ki...çaresiz olan o ben değilim.o yüzden içim rahat.üzülüyorum tabiki tamamen bitmez kolay kolay ama dediğim gibi hiçbirşey kaybetmedim ben...
biran önce şu yazımı kağıda döküp onun eşyalarıyla göndermem lazım.asıl yüküm ozaman hafifliyecek.en çok geceleri tek başıma kalınca zorlanıyorum.herkes uyuyunca tek başıma kalınca gözümde canlanıyor herşey.düşünmeyeceğim diyip uyuduğumda ise rüyalarım.bunlardan bir kurtulsam.benden mutlusu olmayacak.çoookkk uzun zamandan beri koptuğum arkadaşlarım yanımda,iş yerinde farkına varamadığım,şimdilerde ise her gün benimle olan arkadaşlarım var.ne büyük yanlış.hayatımın merkezi onu yapmışım.yazıkkk çok yazıkkk ama bana değil ona yazıkkkkyerimseniben