- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
- Konu Sahibi SorunluyumSorunlu
-
değer verilmemesi gereken insanlara fazla değer verince "zaman" bir yerden sonra bize "dur" diyoralsanaalsanasmile
acı bir tokatla kendine getiriyor:mymeka:
önce tokatla gerçekleri yüzümüze çarpan zaman,sonra yaraların sarılması için yeniden elimizden tutuyorvereliniortak
gerçeklerin farkına varınca, yani aklı selim ile olaylara bakınca insan daha az üzülüyor değil mifisfisfis
gittikçe güçlü görüyorum seni ve çok mutlu oluyorum :teselli:a.s.
biran önce şu yazımı kağıda döküp onun eşyalarıyla göndermem lazım.asıl yüküm ozaman hafifliyecek.en çok geceleri tek başıma kalınca zorlanıyorum.herkes uyuyunca tek başıma kalınca gözümde canlanıyor herşey.düşünmeyeceğim diyip uyuduğumda ise rüyalarım.bunlardan bir kurtulsam.benden mutlusu olmayacak.çoookkk uzun zamandan beri koptuğum arkadaşlarım yanımda,iş yerinde farkına varamadığım,şimdilerde ise her gün benimle olan arkadaşlarım var.ne büyük yanlış.hayatımın merkezi onu yapmışım.yazıkkk çok yazıkkk ama bana değil ona yazıkkkkyerimseniben
:roflol: tam hödükmüş-tatlicadiarzu-valla ben sana bişey diyimmi aynı seninki gibi bi arkadaşım vardı daha ilk buluşmamızda annem çağırıyo diye gitmişti sürekli annesinin ve ablalarının başkısı altındaydı ayrılmak istedi neden dediğimde ablam seni beğenmedi annem bana kız bulcak bende senden soğudum dedi çoook seviyodum üstelik e sonuç ayrılık oldu şimdi başkasıyla evliyim iyikide ayrıldım diyorum onunla evli olsaydım yanmıştım sürekli annem diyo hay senin anana.....
daha önce başka konunda da yazdım.
bu iş o adamda biter..... sevgılımın annesi de beni istemiyor. bir kere sevgılımın olduğu şehre gittim kaldım senin gibi (ama evlerinde değil, ailesiyle karşılaşmadım) sonra kadıncağız bana düşman oldu. aileme falan söyledi benim o şehre gittiğimi. sevgılımle bizi ayırmak için de kullandı bu olayları.. neyse..
sonuçta sevgılım 'ben istiyorum' dedi 'benim sevdiğim evleneceğim kız o kabul edin veya etmeyin' dedi ve evden çıktı gitti. O zamandan beri 2 sene olacak.. hala da anası babası kim ne derse desin önceliği bana verir. (bu arada benim ailem de onunla devam edersen Hakkımız helal değil dediler, ama sonrasında vazgeçmeyeceğimi anladılar
Sevgılın seni sevmiş, çok sevmiş hatta ama aşık olduğu kadın için göze alamamış bazı şeyleri. eğer kendi kendine yapamazsa bunu, şimdi belki barışırsınız ama yine böyle bir zorlukta elini yarı yolda bırakıverir.. Artık senin yapabileceğin bişey yok bence hozefincim... beklemekten başka....
doğum günü planım için ne diyosunuz.yağız atın tekmesi ağır olur diyip içimden geleni dökmek için iyi bir fırsat olabilir mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?