Yardımınıza çok ihtiyacım var yoksa çıldıracağım...

umutsuzum_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
2
0
86
Kütahya
herkese çok teşekkür ediyorum şu an tesellilerinizle çok iyim geçmişime sünger çekip yeni bir başlangıç yapacam inşallah her şey daha iyi olur dualarınızla yanımda olun inşallah benim yaşadıklarımı başkası yaşamaz iyiki varsınız hepiniz çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
tmm başla ama o adamı peşinden silkeleyip at gerekırse polıse başvur
hiçbirsekılde sana sen istemedıkçe müdahalede edemez maselef genç kızlar kendilerinin kanırılmasına müsade ediyorlar cahillikden dolayı.sende onu terket hemen bellıkı adam psıkopat.
peki bu yasadığın olayı detaylıda olmasa bu erkek arkadasına anlatacakmısın yada sana birsey olduğunda yada oğrediğinde destek çıkacak mı bunlar çok onemlı
bir daha hayal kırıklıığına uramazsın umarım....

yaşadıklarımı anlatamam kısmı olmasaydı, adamla gözünüz kapalı devam edin derdim.
öldürürüm demesine bakmayın bunlar kuru laf, hiç birşey yapmaz ne size, ne kendine.
Evet yeni olanla devam edin ama, mutlaka ve mutlaka doğru zamanda doğru bir şekilde ona durumu anlatın. Ömür boyu yalanın üzerine kurulmuş bir evlilik ve vicdan azabı çekmek istemiyorsanız.

kesinlikle o psikopat adamla tekrar beraber olma(diğeriyle birlikte olsanda olmasanda),çünkü bu manyak adamla hiçbir zaman mutlu olamazsın ve başından geçenleri herşeyiyle diğer sevdiği çocuğa anlat ve seni herşeyinle kabul ediyorsa gerçekten seviyodur.ama kesinlikle hiçbirşeyi onu kaybedeceğim korkusuyla ondan saklama, ilerde daha fazal sorunların olabilir.lmaz:

herkes hata yapabilir.sen çok küçük yaşta kötü bi olay yaşamışsın.senin adına çok üzüldüm.
kesinlikle o insana taviz verme,onun tehditlerine boyun eymek zorunda deilsin.ben asla evlenmemeliyim diye de bir şey yok.sen de tabiki evleniceksin,bir ailen olucak,çocukların olucak.okumuş,mesleğini eline almışsın.o beş para etmez insana sakın ve sakın boyun eyme.karşındaki kişi nasıl bi insan bilemiorum,daha önce cinsellik yaşamana nasıl bakar bilemiyorum.ayrıntılı olmasa da anlatmalısın bence.herşeye de hazırlıklı ol...belki bunu gurur meselesi yapıcaktır.

Savcılığa mı polise mi nereye olursa olsun,hemen gidip şikayetinizi yapın..
Daha sonra hayatınıza dilediğiniz gibi yön verin..

bence hayatına girmk isteyen o insana bunları anlatmalısınn canımm.yeni bi hayat kurmak istiosan yalansız olmalıı.eğer o bu şekilde kabul etmezse seni sakın hayatını mahveden o insana geri dönmeyi düşünme.bunca şeyden sonra sana yaptıklrından sonra bu delilik olurr.bak ne güsel bişeyleri yoluna koymuşsunn.işin war.kimseye muhtaç deilsinn.o insanı artık çıkar aklından hayatındannlmaz:

eski sevgilinize dönmeyin...
sizi seven adamı kurtarıcı gibi görmüyor inanarak yürekten seviyorsanız onunla evlenin...
ancak önce geçmiş hesabınızı kendiniz kapatın... ne kadar sizi seviyorda olsa onu bu işlere alet etmeyin...

Çok Büyük Bir hata yapmış zamanında ama bu ilişkiye devam ederek hatanı dörde katlamışsın lmaz:

kesinlikle böyle kişiliksiz biriyle devam edemezsin yani hayatındaki ikinci kişi olmasa bile bu kişiyi hayatından bir an önce çıkarmalısın gözünü açmanın zamanı gelmedimi daha?

Taş Değmedik ayak olmaz zamanında ondan çocuk aldırdım vs diye asla ona muhtaç olmamalısın :umursamaz:

eğer diğer insanın seni gerçekten sevdiğine eminsen tüm olanları anlat ona kabül edermi bilemeyeceğim ama en azından vicdanın rahat olur :1closedeyes:

Diğeride hiçbirşey yapamaz havlayıp havlayıp susar zamanla .!.

Rabbim Yardımcın Olsun Canım a.s.

hadisin oradan öldürürmüş kolaymııı beeee

hem bu kadar şeyden sonra onu görmek piskolojini bozar ailenin haberi yokmu?

olmasa bile okumuş işini gücünü eline almış birisin

söyle ona şikayet ederim hayatımdan çık git de ama yok çıkmıyorsa şikayet et

kölesimisin gerekirse (ailen bilmiyorsa tabi) ailene söyle gerçekler ne olursa olsun

diğer tarafada gerçeği anlat seviyorsa kabul eder sahip çıkar ...etmiyorsa oda yoluna gitsin

bende sevgilimden ayrılmıştım (tabi cinsellik olmadı bizde) ama piskopattı ellibinkere beni terek etti sonuncu terk ediş benden geldi evleneceğime inanmadı beni kaçırmakla tehtit etti madde bağımlısı olduğundan yapabilirdide tlf arattırıyodu başkalarına beni en son kocam tlf aldı kardeşim ne istiyorsun ben nişanlısıyım dedi......ve sonra birdaha aranmadımm..............

cok ama cok hassa bir durum nasil bir yorum yapacagimi bilmiyorum yanlis yönlendiripte sonradan pisman olmak istemem kalbinizin sesini dinleyin dogrusunu o söyler size

geçmişteki hatanızın geleceğinizi etkilemesine izin vermeyin,ne mutlu ki size mesleğinizi elinize almışsınız,ben evlenmemeliyim gibi düşüncelerle kendinize haksızlık etmeyin,eski sevgilinizden uzak durun ve gerekli yerlere başvurun,sevdiğiniz insana da durumu anlatın,diğer arkadaşlarımın dediği gibi yeni kuracağınız yaşamda yalansız yol alın,seven insan sizi anlayacak ve gelecek her türlü tehlikeye karşı koruyacaktır.Umarım her şey yoluna girer ve mutlu bir yuva kurarsınız....

sen bunları yaşarken kaç yaşındaydın merak ettim bide şunu anlayabilmiş değilim birini seviyosun anladıkta daha iyice tanımadan yatağa girmek neden sevgi denilince hemen cinsellikmi akla gelmeli bide hamile kalınıyo zaten :bbo:başka türlü sevgi gösterilmezmi erkek içinde kadın içinde aynı şeyleri söylüyorum.halada o adamın ne pislik olduğunu anlayamadınmıda geri döneyimmi diyosun

bence evleneceğin kişiye dürüst olmalısın
geçmişte bir hata yapmış olabilirsin bunun bedelini
ömür boyu kimse ödetemez size
onu da savcılığa şikayet edin ve kendisine de durumu bildirin
kolay mı be öldürcem demek

O kişiye mahkum değilsiniz ki! Zaten sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bebeğinizi istememiş, sizinle evlenmeye yanaşmamış, hakaret etmiş, şiddet uygulamış. Daha ne yapsın? Tehditlerine aldanmayın, size nasıl ulaşıyor bilmiyorum ama telefonla ise telefonuzu değiştirin. Gerekirse polise başvurun. Kesinlikle iletişime girmeyin.
Ve diğer kişiye anlatamam diyorsunuz. Bence bilmeli. Eğer evlenmeyi düşünüyorsanız şeffaf olmalısınız. Sonuçta onu kandırmış olursunuz ve üstelik bir gün eski sevgiliniz karşınıza çıkıp rahatsız ederse sizi, eşinizin en azından bilgisi olmuş olur ve sizi korur. İleriyi düşünüyorsanız anlatın derim...

Canım çok zor bir durum ama madem kendine yeni bir hayat kurmak istiyorsun o zaman kendine bembeyaz temiz yalansız ve dürüst bir sayfa aç derim ben. Sevdiğin insana haksızlık edermisin demişsin evet eğer bunları anlatmazsan haksızlık edersin. Onun seni sevip sevmediğini de anlamış olursun eğer gerçekten seni seviyorsa seni herşeyinle sahiplenir kabul eder. Korkma hiç bir şeyden korkma o psikopatta senin korkmanı istiyor zaten senin korkunu koz kullanıyor. Herşey açık ve net olmalı. Git onu şikayet et ve herşeyi açığa kavuştur. O zamanlar cahilmişsin artık okumuş meslek sahibi koca kadınsın. Aklını kullan... Allah yardımcın olsun canım...

Yalan herzaman yalanı kovalar...
Cesurun bakışı korkağın kılıcından keskindir...

Adam psikopatsa ,ya seni ya kendimi öldürürüm diye konuşuyorsa..
Önce kendini öldürsün herkes te rahat etsin...

En güzel çözüm bu..

bence eski defterleri kapatmali ve tertemiz bir sayfa acmalisin hayatinda.zaten evli olmadigin halde niden boyle dengesiz bir insana katlandin ki....sana o kadar mutsuzluk yasatan bir insana geri donmek,affetmek bence intihar olur....cok ama cok iyi dusunmelisin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…