Yardımınıza çok ihtiyacım var yoksa çıldıracağım...

Ben şahsen eski sevgilinle beraber olup
Hamile kaldığını Söylemen taraftarı değilim!!
Dürüst olman gerekmiyor bu konuda canım..
Hayat senin hayatın,eşler illa hayatındaki herşeyi bilmek zorunda değiller...

Hiçbirşey yapamaz..

Bence eski sevgilinizi nereye etcekseniz şikayet edin
Sonra bu sizi seven yani yeni tanıştığınız adamla evlenin.....

o hasta ruhlu ve sana zamanında şiddet uygulamış,seninle evlenmeyip kürtaj olmana sebep olarak sana travmaların en büyüğünü yaşatmış,senin sevginin zaafını kendi kötü egosu için kullanmış o berbat insandan uzak dur.yeterli mi?böyle bir soruyu duymak bile beni çileden çıkarmaya yetti.ısıracak köpek havlamaz diye boşuna dememişler.hayatını sana değer veren insanla kur.yasakkelime

cinsel birlikteliğiniz olmuş olabilir tamam olmamalıydı belki ama şiddete hakarete rağmen sırf cinsel birlikteliğiniz olduğu için onunla olmak zorunda değildiniz bu işin geçmiş kısmı..
şimdiye gelince yine onunla birlikte olmak zorunda değilsiniz bırakın ne hali varsa görsün olduysa oldu artık sırf ilişkiye girdiğiniz için o adama mecbur hissetmeyin kendinizi lütfen..okumuş bir insansınız memlekette hak var hukuk var gider şikayetinizi yaparsınız daha da yaklaşamaz size havlayan köpek ısırmaz zaten..
sevdiğiniz insana gelince, eğer gerçekten saf temiz yalansız ve sağlam bir birlikteliğe adım atmak istiyorsanız uygun bir üslupla anlatmalısınız kabul ederse hislerinizde yanılmıyorsunuzdur gerçekten seviyordur sizi..

havlayan köpek ısırmaz canım.korkma bisey yapamaz.yapacak olsaydı tehdit etmezdi zaten.ne kadar aciz biri oldugu seni korkutmaya calısmasından belli.sen onunla bir hata yapmıssın lütfen onu affedip hatanı tekrarlama. sana siddet uygulayan,tehdit eden biriyle olmamalısın.yeni tanıstıgın kişiye eger güveniyorsan sans ver ama asla ilk ilişkindeki hataları tekrarlama(evlenmeden hamile kalmak gibi)

bana destek olan herkese çok teşşekkür ediyorum bir bilseniz söyledikleriniz ne kadar iyi geldi sayenizde kendime güvenim yerine geldi insan bazen bir şeyleri paylaşmaya o kadar ihtiyaç duyuyor ki çevresinde ona destek olacak birilerine her zaman ihtiyaç oluyor sizler bana bunu samimiyeti verdiniz herkese çok teşekkür ediyorum

bigün adam bu gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırsa ne olucak
bence evlilikte kartlar açık oynanmalı
iki tarafta dürüst olmalı ki sağlam temellere otursun

bana göre iki tarafında önceki ilişkileri ikisini de ilgilnedirmez
önlerine bakmaları lazım
ama adam peşini bırakmıyo bunu yeniye nasıl açıklicak
açık ve net olursa eğer gerçekten seviyo ve değer veriyosa
arkadalın yanında olur

Amaaan bırak Allasen canım ya. Öldürecekmiş de mış mış mış.
Isıracak köpek havlamaz bi kere. Çok benzerini ve hatta daha beterini yaşadım üniversitede.
Tehdit de edildim alı da konuldum, şiddet de gördüm... noldu?
Hiç bi b..k yapamadı, havladığıyla kaldı.
Ama bu nasıl oldu, ona korktuğumu hiç belli etmedim hem de hiç.
Hiçbir tehdidine de boyun eğmedim, sen de eğme.
Bir süre kışkırtmadım sadece, evleneceğim kişiyle öyle çok ortalarda görünmedim, ona da anlatmıştım zaten olanı biteni, biliyordu.
Bir kaç ay sessiz sakin geçirdik, ondan sonra da hemen nişanı taktık.
O da yaptığı hayvanlıklarla kaldı.
Endişe etme bu kadar, kolay değil öyle, sen hayatındaki insana dürüst ol, her şeyi anlat.
O psikopattan da uzak dur, hiçbir şekilde görüşme, her şey yoluna girecektir.

Yaptığınız hata için yorum yapmayacağım,
çünkü, kendiniz hata olduğunu anlamışsınız zaten...
yazınızı okurken,içimden keşke dedim,
küçük genç kızlarımız var aramızda,bazen soruyorlar,
çok seviyorum ama benimle cinsellik yaşamak istiyor ne yapayım diye,
keşke onlarda okusa bu yazdıklarınızı,örnek olması açısından...
bakın mesleğinizi elinize almışsınız,artık çok daha güçlü bir hanımsınız...
o adamın söylediklerine inanacak kadar da cahil değilsiniz,
kim kimi öldürüyor Allahaşkına,dağ başı mı burası,
bence o adamla ne görüşün,ne de konuşun,
hayatınızdan tamamen çıkarmanız şart,mutlu olmak istiyorsanız..
ve yeni tanıştığınız arkadaşınıza da,bence başınızdan geçenleri
anlatmalısınız ki,zaten öğrenmesi gereken bir durum diye düşünüyorum,
evlilik düşündüğünüz için..
hakkınızda hayırlısı olsun...
sevgiler...

Bence evlenmek istediğin erkeğe herşeyi anlatmalısın seni gerçekten seviyosa geçmişte yapmış olduun hatalar yüzünden seni terk etmez bu olayı tek başına kapatamayabilirsin ve istemeden öğrenebilir bu durumda sana daha kötü sonuçlar doğurabilir. Mutlaka ona kendine anlatmalısın ve eski sevgilin içinde savcılığa başvurmalısın.Hem evleneceğin erkekte bu problemleri bilirse senin yanında olur ikiniz bu olayı daha çabuk atlatabilirsiniz.Evlendikten sonra bunu söylemek isteyecesin ama söyleyemeyceksin ama her gün ya öğrenirse gidermi diye üzüleceksin ve böyle bir hayat çok zor olacak.Söylemelisin..

Ayrıca geçmişte hatalar yaptın diye yeni bir hayat kurmana neden engel olsun ki sen böyle bir hayatı neden hak etmeyesin ki onlar hataydı ve sen bunun geç yada erken farkındasın bu yüzden yeni bir başlangıçta yapabilirsin bence..Allah yardımcın olsun.

Öncelikle adamı savcılığa şikayet edin, can güvenliğim yok diyerek. Sonra bu adamı şikayet etsenizde size en azından kötülük yapmak isteyecektir. Bu sorunu tek başınıza aşamazsınız. Bunun için sevdiğiniz insana durumu anlatmanız lazım. Sonuç ne olursa olsun anlatın. Her daim diken üstünde yaşayamazsınız. Böylece o kişinin de sizi gerçekten sevip sevmeyeceğini anlamış olursunuz. İkiniz birlikte olursanız, sevdiğiniz kişi o pisliğin karşısına çıkar dik durursa inanın bir şey yapamaz.
Haaa bu arada öldürücem lafını takmayın, it ürür kervan yürür demişler, korkak insanlar tehdit ederler ancak. Ama siz önce şikayetinizi yapın sonra sevdiğiniz kişiye dürüst olup herşeyi aynen burada yazdığınız gibi içtenlikle anlatın.

ay zaten bu olayı bu kadar uzatıp hata yapmışsın. hala zaman harcayıp o adama katlama hatanı..hemen ayrıl.savcılığa suç duyurusunda bulun sana ettiği tehditlerin delilleri varsa mesaj gibi falan..onlarla beraber dava açıp tedbir kararı aldırabilirsin..ateş olsa cürmü kadar yer yakar.
bak sen hayatına...allah doğru insanlarla karşılaştırsın...

bence en büyük hatayı böyle bir adamla devam ederek yapmıssın ve bu yanlısı hala devam ettiriyorsun !
diğerinle acıkca konus evlenmeyi düşünüyorsan hiçbirseyi saklama bence aranızda bir sevgi varsa bunları ciddi sorun haline getirmeyecektir

bas tekmeyi o manyağa ve kimi seviyorsan onunla beraber ol seni tehdit ederse

savcılığa git şikayet et artık reşitsin karakların önemli

Evet yapmışsın bir hata ama keşkelerle yaşanmıyor maalesef.
Şimdi arkana dönüp bakarak eziyet etme kendine.
Sevdiğin insana anlatman konusunda yorum yapamıyorum Çünkü karşındaki insanın eğer yargılarını bilmiyorum. Mesleğin elinde kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsın artık kendine güven. Karşındaki insana bu olayı büyük bir cesaretle anlatırsan senin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Evlendiğinizde bu durumu zaten öğrenmeyecek mi?
Eğer anlattığında sonuç kötü olursa bu da yaptığın hatanın bedeli olur ancak.

Öteki ile ilgilide düşüncelerim şöyle,
Senin ondan başkasıyla yapamayacağını zannedip kullanmak istiyor seni.
Asla taviz verme. Hepimiz hata yapabiliriz.
Dağ başında değiliz ki. Gerekirse savcılığa suç duyurusunda bile bulunursun. Bir halt edemez.

Kesinlikle barzeye katılıyorum bence hamile kaldığını söyleme ama geçmişte problemli bi ilişkin olduğunu söylemelisin... eğer çok seviyorsa seni kabul eder tabi ki ancak ileriki yaşamınızda en ufak bir tartışmada yüzüne vurabilir eğer bu konular yeni tanıştığın arkadaşın için hassas ise... tövbe etmeli ve yeni yaşamına başlamalısın..
Ve arkadaşım eğer senin yerinde olsaydım psikolojik danışma alırdım önce kafamı tamamen eski kötü olaylardan temizlerdim...
Son olarak tehdit olayı büyük bir suçtur hemen savcılığa şikayet edin..
Allah yardımcınız olsunnn..

Bu senin hayatın neden kendini ona mecbur hissediyorsun kii
Karşındaki insan çok mantıklı olsaydı zaten sırf cinsellik yaşandığı için
Senin onun istediklerini yapacak biri olarak görmezdi canım..

Sakın eski sevgiline geri dönme.. kendine yeni bir sayfa aç..
Sevdiğin insana da söyle geçmişte çok sağlıklı bir ilişki yaşamadığını
Zaten seni gerçekten seviyorsa kabul edecektir inan bana..
Ama hamile kaldığını söyleyip,söylememen konusunda kararsızım gerçekten:uhm:

Kesinikle o insanla yollarini acilen ayirmalisin, aksi takdirde hayatin tamamiyle mahvolucak..
Seni kesinlikle ezmesine müsaade etme, arkadaslarinda dedigi gibi Polise ve ya savciliga sikayette bulun...

istemeyerek beraber olmakla hata işlemişsiniz evet
ama ona kendinizi mecbur hissedip her türlü psikopatlığını çekmekle daha büyük hata işlemişsiniz
şimdi ona katlanmaya devam ederseniz de hataların en büyüğünü işlemiş olacaksınız
ondan ayrılın ve sizi seven insanla gerekirse konusu yeri gelirse dürüst olarak hayatınızı kurtarabilirsiniz
yoksa giderek dibe batarsınız o adamla...

sırf beraber oldunuz diye kimseyle evlenmek zorunda değilsiniz!!
bi hata yaptınız diye bedelini bu kadar ağır ödemek zorunda değilsiniz
şu saatten sonra hala o insanla beraber olursanız kendi kendinizi cezalandırmış olursunuz
gerekirse polise savcılığa şikayet edin ama o insandan uzak durun
şuan sizinle evlenmek isteyen insanada herşeyi net bi şekilde anlatın ha işine gelir kabul ederse ne ala etmesse yol verin gitsin asla sizi kullanmasına izin vermeyin
ve asla ama asla bakire olmadığınız için kendinizi ezik hissetmeyin!!!
siz ezik hissettiğiniz sürece karşınızdaki kim olursa olsun sizi ezer!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…