- Konu Sahibi umutsuzum_ben
-
bence evleneceğin kişiye dürüst olmalısın
geçmişte bir hata yapmış olabilirsin bunun bedelini
ömür boyu kimse ödetemez size
onu da savcılığa şikayet edin ve kendisine de durumu bildirin
kolay mı be öldürcem demek
Ben şahsen eski sevgilinle beraber olup
Hamile kaldığını Söylemen taraftarı değilim!!
Dürüst olman gerekmiyor bu konuda canım..
Hayat senin hayatın,eşler illa hayatındaki herşeyi bilmek zorunda değiller...
Hiçbirşey yapamaz..
hayatımda çok büyük bir hata yaptım ve ben bunu kimseyle paylaşamıyorum yıllardır içimde sakladım ama artık birilerine anlatmam lazım çünkü kendi başıma çözemiyorum
lisedeyken biriyle tanıştım beni sevdiğini söylemişti uzun süre direndim ama en sonunda çıkma teklifini kabul ettim benden 5 yaş büyüktü ve ben hayat konusunda o kadar tecrübesizdim ki beni sevdiğini söylüyordu bende inandım ve ben istemedende olsa onunla cinsellik yaşadım sadece bir defa yaşamama rağmen hamile kaldım ben evlenmek istedim ama kabul etmedi ve bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ondan sonra hayatım kabusa döndü benim ondan ayrılamayacağımı bildiği için sürekli ayrılmakla tehdit etti, defalarca terketti ve geri döndü ben her seferinde affettim en ufak bir sorunda dayak atmaya başladı ve sürekli küfürler işittim ondan ben bunları kabul etmeyince ben böyleyim işine gelirse benimle olursun işine gelmezse çekip gidersin diyordu ben de bunca yaptığına rağmen sevdiğimi sanıp ona katlandım asla kimseye derdimi anlatamadım bunları yaşarken üniversite sınavına girdim ve öğretmenlik kazandım bitirdim şu an çalışıyorum ve o hayatına dair hiç bir şey yapamadı şu an işsiz hayatta tutunabileceği hiç bir şey yok şimdi biriyle tanıştım ve ilk defa sevildiğimi hissediyorum ve o insan benimle evlenmek istiyor bende ona karşı boş değilim çünkü ilk defa gerçek sevgiyi hissettim ve diğerine ayrılmak istediğimi söyledim kendini ya da beni öldürmekle tahdit etti beni evlensem bile beni rahat bırakmayacağını ve beni çok sevdiğini bir daha affedersem değişeceğini söyledi.ben diğer insanla evlenmek ve yepyeni bir hayat kurmak istiyorum sizce ben bunca şey yaşandıktan sonra sırf onunla berabaer olduğum için beni ömür boyu mutsuz edecek insana mı dönmeliyim yoksa beni seven ve evlenmek isteyen insanla mı olmalıyım ve ben o insanla evlenirsem ona haksızlık etmiş olur muyum ona bu yaşadıklarımı ona anlatamam ama bu vicdan azabıyla da yaşayamam ne olur bana bir yol gösterin ben asla evlenmemeliyim bunu biliyorum ama anne olmayı çok istiyorum yaşadığım onca şeye rağmen yeni bir başlangıç yapmalıyım yoksa hayatımı cehenneme çevirmeye devam mı etmeliyim çok çaresizim ne olur bana bir yol gösterin:sinifsinif:
Ben şahsen eski sevgilinle beraber olup
Hamile kaldığını Söylemen taraftarı değilim!!
Dürüst olman gerekmiyor bu konuda canım..
Hayat senin hayatın,eşler illa hayatındaki herşeyi bilmek zorunda değiller...
Hiçbirşey yapamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?