Yardımınıza ÇOK ihtiyacım var.

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Merhaba kızlar. Ben 18 yaşındayım ve bir yabancı dil kursuna gidiyorum orda ders veren bir hocadan hoşlanıyorum ama benden 9 yaş büyük. Ben kursa başlayalı 4 ay oldu ilk 2 ay onda bana karşı hiçbir hoşlanma belirtisi yoktu ama sonraki 2 ay surekli benle ilgilenip durdu. Ama aşırı ilgileniyodu herkes fark etti artık. Sonra bigun sınıfça yemeğe çıktık herkesin dediği şey bakışlarını senin uzerinden alamıyo oldu. sonra bu benim ondan hoşlandığmı öğrendi ve daha çok ilgilenmeye başladı. Bide bunun bi sevgilisi var ama onu hiç sevmediğini söylüyo, kötülüyo falan.Neyse bigun bana senden hoşlanıyorum çok çekicisin ve eğer yeni bi ilişkiye başlıycak olsam bu kişi kesinlikle sensin dedi. bende bişey demedim sonra ki günler yine sürekli ilgili davandı hatta ilgiyi arttırdı falan en sonunda ben mesaj attım artık bu durumdan rahatsız oluyorum sureklı bana yakın davranıyosun hoşlandığını soyluyosun ama sevgilin var bi karar ver artık dedim oda tamam yarın buluşalım konuşlaım dedi. ertesi gün buluştuk bana arkadaş kalalım dedi. Resmen şoka girdim. Tabi hiçbi açıklamasını yapmadı bide bana onceden soylediğine göre bu kızla birlikte olmak zorundamıymış neymiş. Ne yapıcağımı bilmiyorum kızlar ondan hala çoooook hoşlanıyorum :(

Olay çok basit... tazecik tertemiz 18 yaşında bir kız ve diğer tarafta her çiçekten bal almayı seven, ne istediğini bilmeyen, fırlama belki de kazonova bir çakal!

daha 18 yaşındasın, aslında olgunluğa adımının en güzel başlangıç evresi.. Şuan ne hissedersin ne yaparsın bilemem ama 27 yaşına geldiğinde geriye dönüp baktığında bu olayı gülerek hatırlayacağını ve kendine çok kızacağına eminim ...

Tabi ki bu benim düşüncem.. Çok dikkatli olman dileğimle..

Olay çok basit... tazecik tertemiz 18 yaşında bir kız ve diğer tarafta her çiçekten bal almayı seven, ne istediğini bilmeyen, fırlama belki de kazonova bir çakal!

daha 18 yaşındasın, aslında olgunluğa adımının en güzel başlangıç evresi.. Şuan ne hissedersin ne yaparsın bilemem ama 27 yaşına geldiğinde geriye dönüp baktığında bu olayı gülerek hatırlayacağını ve kendine çok kızacağına eminim ...

ya bi keresinde bi olay oldu onu şimdi burda anlatmayım bu olay beni çok üzdü ve daha sonra bana açıklama yaparken bildiğin gözleri doldu kendini suçlu hissetti. bilemiyorum bana hep çıkarcı değilde samimi gibi geldi. tabi dediğiniz gibide olabilir belli olmaz.

Eğer karar vermesini istemeseydin, hem pastam dursun hem karnım doysun diyecekti beyimiz..
Tabi buradaki pasta sevgilisi, atıştırmalık ta sen oluyorsun..

Yaşın daha çok genç, bir şeyi unutma hiç; erkekler asla ve asla "istemedikleri" bir insanlar zorla bir ilişki sürdürmezler...

En doğrusunu yapmışsın, şimdi önüne bak..Uzak dur derim..

Eğer karar vermesini istemeseydin, hem pastam dursun hem karnım doysun diyecekti beyimiz..
Tabi buradaki pasta sevgilisi, atıştırmalık ta sen oluyorsun..

Yaşın daha çok genç, bir şeyi unutma hiç; erkekler asla ve asla "istemedikleri" bir insanlar zorla bir ilişki sürdürmezler...

En doğrusunu yapmışsın, şimdi önüne bak..Uzak dur derim..

arkadaşlarımda senin gibi düşünüyor...yorumun için teşekkürler

aklıma ben geldim:)bende bilgisayar öğretmenime aşık olmuştum oda boş değildi tabi çıktık:)okuldan uzaklaştırdılar öğrencisiyle ilişkisi var diye:)allahım ne salakmışım ya:)sakın böyle bi hataya düşme benden tavsiye...gerçi olan ona oldu ama haketmedi değil pis sapık hoca:)

Gözleri dolduğunda samimi olduğunu düşünmen normal amaç da bu zaten! İnan insanın yaşı ilerledikçe çerçeveyi daha net görüyor. '' Kendimi öldürürüm benimle çık'' da diyebilirdi, bence şükret. Ki o zaman da kimseye inanma. Akli dengesini sorgulamak lazım. Ayrıca kız arkadaşına gidip seni ve olayı farklı da anlatmış ve aralarında eğlenmiş olabilirler. İnsanları asla tanıyamazsın..

Gençsin, seni hak eden biriyle görüş bence..

o yaşlarda her zaman yaşça büyükler kızların dikkatini çeker...o seni kendine yedek olarak görmüş resmen sana arkadaş kalalım vs demesi senin beklemediğin birşey olduğu için bağlanmışsın.kaçan kovalanır mantığı...ama daha neler çıkcak karşına kafanı rahat tut

Eğer gerçekten düzgün biri olsaydı öğrencisine bu gözle bakmazdı. Neyse umarım atlatırsınız, şuan üzüldüğüm tek kişi sevgilisi. Dilerim ki sevgilisinin nasıl bir pislik olduğunu geç olmadan anlar.

Şuan olay sende bitiyor..
Hala ondan hoşlandığını hissederse sana yaklaşmaya devam edecektir..
Bunun sonucunda belkide 2. sevgili bile olabilirsin :45:
Sakın gerçekten hoşlandığını düşünme öyle olsa hiç bir sebep sevgilisiyle devam ettirmezdi onu..
Boşver nasılsa bir hoşlantıymış :34: Gözünde büyütme onu sıradan biri oda bugünden itibaren sadece öğretmenin :34:

Sevgilisi olan birine bakmanız hata zaten
O karşılık verince ne sanıyordunuz ki ? Sevgilisini bırakıp sizinle olmasını mı

Ben üzülmedim doğrusu
Sizi kandırsaydı sevgilim yok deseydi üzülürdüm size
Ama siz bile bile lades demişsiniz zaten

Erkek kıtlığı var sanırım ki ilişkileri olan adamları etrcih ediyorsunuz!!! Yanlış yoldasın güzelim

Pael arkadaşımız çok güzel ifade etmiş. ona katılıyorum. Kesinlikle öyle olacaktır. Maalesef sen duygularına yenik düşüp kursda pek ciddi olamamışsın.
Özelinle kursunu birbiriyle karıştırmışsın. Kesinlikle 3. şahız olma. Ne olursa olsun! O sevgilisini bıraksaydı, sen yine 3. şahıs olurdun. Çünkü senin için sevgilisini bırakacaktı.
hani derlerya yuva yıkanın yuvası olmazmış diye. şöyle düşün, seninle birlikte olup, 6 ay veya 1 sene sonra başka bir öğrencisiyle seninle yaşadığını onunlada yaşasa, hoşuna gidermiydi??? Kendini herzaman insanların yerine de koymaya çalış. Adam 27 yaşına gelesiye kadar, daha kaç genç kızın canını yakmıştır!
DİKKATLİ OL'

tam kanma yaşındasın..ama kanma diyelim sonra pişman olcağın şeyler yaşama sakın..

Merhaba kızlar. Ben 18 yaşındayım ve bir yabancı dil kursuna gidiyorum orda ders veren bir hocadan hoşlanıyorum ama benden 9 yaş büyük. Ben kursa başlayalı 4 ay oldu ilk 2 ay onda bana karşı hiçbir hoşlanma belirtisi yoktu ama sonraki 2 ay surekli benle ilgilenip durdu. Ama aşırı ilgileniyodu herkes fark etti artık. Sonra bigun sınıfça yemeğe çıktık herkesin dediği şey bakışlarını senin uzerinden alamıyo oldu. sonra bu benim ondan hoşlandığmı öğrendi ve daha çok ilgilenmeye başladı. Bide bunun bi sevgilisi var ama onu hiç sevmediğini söylüyo, kötülüyo falan.Neyse bigun bana senden hoşlanıyorum çok çekicisin ve eğer yeni bi ilişkiye başlıycak olsam bu kişi kesinlikle sensin dedi. bende bişey demedim sonra ki günler yine sürekli ilgili davandı hatta ilgiyi arttırdı falan en sonunda ben mesaj attım artık bu durumdan rahatsız oluyorum sureklı bana yakın davranıyosun hoşlandığını soyluyosun ama sevgilin var bi karar ver artık dedim oda tamam yarın buluşalım konuşlaım dedi. ertesi gün buluştuk bana arkadaş kalalım dedi. Resmen şoka girdim. Tabi hiçbi açıklamasını yapmadı bide bana onceden soylediğine göre bu kızla birlikte olmak zorundamıymış neymiş. Ne yapıcağımı bilmiyorum kızlar ondan hala çoooook hoşlanıyorum :(

belki ağır olucak ama resmen dalga geçmiş aptal şey. sen daha 18 yasındasın eminim çokta güzel temiz bi kızsınn. bence bu yaslarda kendinden büyüklerle takılmamaya dkkat et. bazısı evet kıyamaz korkar. ama bazısı böyle tazeleri harcamayı çok sever. sil at aklından. yasın 18 daha önüne kimler çıkıcaaak kim bilir. o insan sevgilisi varken sana böleyse senleykende baskasına böyle olucak

Kızlar birkaç yorum hariç hepiniz benden yana olmuşsunuz desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada sabah günaydın diye mesaj atmış ama cevap yazmadım.

küçük kızkardeşim, hiç şaşırma daha nelerle karşılaşacaksın...
karşındaki 27 yaşında bir erkek, ne karakteri ne de kafası oturmuş sen ne kadar gençsen o da o kadar genç, senden hoşlanmış, biraz eğlenmek istemiş bakmış kapılıyorsun hemen arkadaş kalalım...
klasik erkek tavrı.
üzülme, bu karalar bağlayacak bir durum değil, kafanı dağıt kurs değiştir, kız arkadaşı ile rekabete girme sakın, uzak dur...
inan geçecek ve ileride güleceksin bu fırıldağın hallerine :)

Back
X