Yardımınıza ÇOK ihtiyacım var.

Kızlar birkaç yorum hariç hepiniz benden yana olmuşsunuz desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada sabah günaydın diye mesaj atmış ama cevap yazmadım.

sakın yanıtlama, bırak gitsin, yedeklemeye çalışıyor, tuzağına düşme
şu erkek milletine gıcık kapıyorum, dansözlerden daha yetenekliler.

kesinlikle uzak durmalısın böyle birisinden. seni kullanır atar bir köşeye. sadece uzak dur.

Merhaba kızlar. Ben 18 yaşındayım ve bir yabancı dil kursuna gidiyorum orda ders veren bir hocadan hoşlanıyorum ama benden 9 yaş büyük. Ben kursa başlayalı 4 ay oldu ilk 2 ay onda bana karşı hiçbir hoşlanma belirtisi yoktu ama sonraki 2 ay surekli benle ilgilenip durdu. Ama aşırı ilgileniyodu herkes fark etti artık. Sonra bigun sınıfça yemeğe çıktık herkesin dediği şey bakışlarını senin uzerinden alamıyo oldu. sonra bu benim ondan hoşlandığmı öğrendi ve daha çok ilgilenmeye başladı. Bide bunun bi sevgilisi var ama onu hiç sevmediğini söylüyo, kötülüyo falan.Neyse bigun bana senden hoşlanıyorum çok çekicisin ve eğer yeni bi ilişkiye başlıycak olsam bu kişi kesinlikle sensin dedi. bende bişey demedim sonra ki günler yine sürekli ilgili davandı hatta ilgiyi arttırdı falan en sonunda ben mesaj attım artık bu durumdan rahatsız oluyorum sureklı bana yakın davranıyosun hoşlandığını soyluyosun ama sevgilin var bi karar ver artık dedim oda tamam yarın buluşalım konuşlaım dedi. ertesi gün buluştuk bana arkadaş kalalım dedi. Resmen şoka girdim. Tabi hiçbi açıklamasını yapmadı bide bana onceden soylediğine göre bu kızla birlikte olmak zorundamıymış neymiş. Ne yapıcağımı bilmiyorum kızlar ondan hala çoooook hoşlanıyorum :(
tecrubesiz oldugun icin ne yapacagini bilmemen dogal...
burdaki ablalarinin ogutlerini iyi dinle...
benden de tavsiye ONDAN UZAK DUR....tuzaga sakin dusme....oyleleri kulllanip atmayi cok sever...ama gercekten kimseyi sevemezler....

Son düzenleme:
bende 18 yasındayken kendimden büyük bir hocama aşık olmuştum o zamanlar nasıl aşıktım dersler filan hak getire neyse o da benle ilgileniyordu resmen hep benle uğraşıyordu geç geliyordum nerdesin derdi oysaki diğer kızlara hiç sormaz bir hapşursam hemen hastamısın bak kendine dikkat et bilmem ne demeler felan filan daha bunun gibi çok ayrıntı
sonra ne mi oldu? okul bitti ve ben hocamın ismini bile hatırlamıyorum
bunlar gelip geçici yaşından dolayı olan şeyler
kendi yaşında düzgün birini bul ve onla çık bak bakalım o zaman hocan aklına geliyormu

senden 9 yaş büyük olan damın hiç de olgun bir yapıda olduğunu düşünmüyorum.
o , yaptığı işin gereğini yerine getirsin sen de amaçların doğrultusunda kursa gidip gelmeye devam et bence ve
görmezden gel.

ya bi keresinde bi olay oldu onu şimdi burda anlatmayım bu olay beni çok üzdü ve daha sonra bana açıklama yaparken bildiğin gözleri doldu kendini suçlu hissetti. bilemiyorum bana hep çıkarcı değilde samimi gibi geldi. tabi dediğiniz gibide olabilir belli olmaz.

kızlar eşim gecelik set çok seviyo giyiyo napmalıyım

ilgilendiğiniz için çok teşekkürler kızlar ama bugün fark ettim sanırım artık eskisi kadar takmıyorum bu beni çok mutlu etti =)

Back
X