Merhaba kızlar. Ben 18 yaşındayım ve bir yabancı dil kursuna gidiyorum orda ders veren bir hocadan hoşlanıyorum ama benden 9 yaş büyük. Ben kursa başlayalı 4 ay oldu ilk 2 ay onda bana karşı hiçbir hoşlanma belirtisi yoktu ama sonraki 2 ay surekli benle ilgilenip durdu. Ama aşırı ilgileniyodu herkes fark etti artık. Sonra bigun sınıfça yemeğe çıktık herkesin dediği şey bakışlarını senin uzerinden alamıyo oldu. sonra bu benim ondan hoşlandığmı öğrendi ve daha çok ilgilenmeye başladı. Bide bunun bi sevgilisi var ama onu hiç sevmediğini söylüyo, kötülüyo falan.Neyse bigun bana senden hoşlanıyorum çok çekicisin ve eğer yeni bi ilişkiye başlıycak olsam bu kişi kesinlikle sensin dedi. bende bişey demedim sonra ki günler yine sürekli ilgili davandı hatta ilgiyi arttırdı falan en sonunda ben mesaj attım artık bu durumdan rahatsız oluyorum sureklı bana yakın davranıyosun hoşlandığını soyluyosun ama sevgilin var bi karar ver artık dedim oda tamam yarın buluşalım konuşlaım dedi. ertesi gün buluştuk bana arkadaş kalalım dedi. Resmen şoka girdim. Tabi hiçbi açıklamasını yapmadı bide bana onceden soylediğine göre bu kızla birlikte olmak zorundamıymış neymiş. Ne yapıcağımı bilmiyorum kızlar ondan hala çoooook hoşlanıyorum