Aile içinde geçimsizlik için. Eve gelmeyen eşler, vaktini dışarda geçiren eşler, kendisine ve çocuklarına ilgisiz ve sevgi göstermeyen eşler için aşağıdaki esmalar ve tevbe süresi 129. Âyet-i kerim okunur.
Eşin düzelmesi için dua edilir.
Duaya başlamadan önce 100 istiğfar, 100 salavat, 100 defa sübhanallahi ve bi hamdihi okunur.
Ardından ” Yâ Rabbim eşimi evine, bana ve çocuklarımı ısındır, sevdir.Kötü huylarından kurtar.” diye niyet edilir.
499 defa ” Yâ Bariu ya Rauf celle celalühü” okunur. Ardından 7 defa Tevbe süresi 129. âyeti kerim okunur.
فَإِن تَوَلَّوْاْ فَقُلْ حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِالْعَظِيمِ
“Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh (hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).”
Anlamı: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”
Bu dua tertibine her gün devam edilir.En az 21 gün devam edilir. Veya 41 devam edilir.
Alintidir!