Yardiminiza ihtiyacim var,artik yoruldum..

Bence siz abartıyorsunuz aynı şey sizin anneniz babanız için söylense emin olun tepkiniz çok farklı olurdu.. hee birde sürekli para istemiyorlarsa sadece bilet içinse bu sıkıntınız eşinizi boşuna üzmeyin.. birde ya eşiniz sert tepki verir olay büyürse onların kulağına giderse nolacak..siz evlenmiş olabilirsiniz ama bir evlatta kolay büyümüyor bence karışmayın hee abisi olurdu ablası olurdu neyse de ama anne baba farklı..

Senede 3 defa uçak masraflarını karşılamak bütçenizde onarılamaz bir gedikmi oluyor.
Yapmayın ya yazıktır.cok masraf etse senede 5 bin masraf eder.Annesi babası neticede.Size zararları yoksa,bunu dert etmeyin derim ben.Yilda 3 defa karşıladığı bir masraf için eşinizi üzmenize kendinizi germenize gerek yok bence.

Bilemiyorum bana dokunuyor.Ben gelmelerine birsey soylemiyorum. Yani sunu deseler , gerek yok biz biletimizi aldik geliyoruz anliyacagim.Ulasim masrafini cekmesek gelmeyecekler yani ben buradan bunu anliyorum.Ve bunun sureklilik kazanmasi hos olmiyor artik.Evet annesi babasi dogru ama bir gun de bir anne baba evladim karsiliyor hep ya biz artık kendi masrafimizi kendimiz karsilayalim demesi gerekmez mi?

Senede 3 defa uçak masraflarını karşılamak bütçenizde onarılamaz bir gedikmi oluyor.
Yapmayın ya yazıktır.cok masraf etse senede 5 bin masraf eder.Annesi babası neticede.Size zararları yoksa,bunu dert etmeyin derim ben.Yilda 3 defa karşıladığı bir masraf için eşinizi üzmenize kendinizi germenize gerek yok bence.
Senede besbin tl az mi sizce? Otobusle gelebilmek gibi blr alternatif varken ??

Bilemiyorum bana dokunuyor.Ben gelmelerine birsey soylemiyorum. Yani sunu deseler , gerek yok biz biletimizi aldik geliyoruz anliyacagim.Ulasim masrafini cekmesek gelmeyecekler yani ben buradan bunu anliyorum.Ve bunun sureklilik kazanmasi hos olmiyor artik.Evet annesi babasi dogru ama bir gun de bir anne baba evladim karsiliyor hep ya biz artık kendi masrafimizi kendimiz karsilayalim demesi gerekmez mi?
GEREKMEZ !

Biz eskisehirde oturuyoruz esimin ailesi bursada. Senede 2 defa arabayla gider alir gelir bize. Bu sene gitti aldi donuste otobusle birakti diye 40laf yaptim. Neticede dunyada olum var. Yasli insan. Bugun vefat etse esimin icinr dert olacak bir babami goturmedim diye. Cunku insanlar vefat edince 40 kere yaptiginiz degil 1 kere yapmadiginiz duser akliniza. Gerek yok hic konusmayin bence. Ozellikle maddi acidan sizi cok zorlamiyor ise.

Senede besbin tl az mi sizce? Otobusle gelebilmek gibi blr alternatif varken ??
Kalbinizi bozmayın bence anne ve babasını hoşnut ediyor sonuçta yetiştirmiş büyütmüşler anne baba duası alanın sırtı yere gelmez bizim kayınpederime yaptıklarımızı duysaydın bilmiyorum ne düşünürdün

5 bin lira az değil.Ama eşiniz bunu karşılayabilecek durumdaysa ve anne babasını rahat ettirmek istiyorsa kafaya takmaya değmez.
Artı 5 bini sembolik yazdım.Yol ucretleri hakkında bilgim yok
Esim bunu karsilayabilecek durumda evet ama ailesi de bir ucak olmasa da otobusle gelebilecek durumlari elbette var..her gelis gidisleri ucakla olmak zorunda degil ki ben de bunu anlatmaya çalışıyorum..

Ya 3'e 5'e takılmayın. Bu uçak biletleri sizi fakirleştirse, eminim gelmezler. Ne dertler var keşke 2 uçak bileti ile çözülse...

Siz eşinizin memleketine kaç kez gidiyorsunuz? Hani yılda iki üç kez de siz gidiyorsanız tamam ama nasıl buluşsunlar?
Sizin aileniz gelemeyecek olsaydı siz karışlamaz mıydınız?
Bence bilet alma demeyin sıklığını azaltın üç değil iki kez gelsinler onun yerine daha uzun kalsınlar.
6 saat az değil, yazık yahu. Ben otobüse binseler uçakla gelin derim.

6saatlik otobüs mesafesine uçuş olduğunu sanmıyorum. Siz kendi aracınızla gittiğinizde 6saat olduğunu düşünüyorsunuzdur. Bahsettiğiniz şehirlerden biri üç büyük şehirden biri ise ve uçuşlar bayram gibi absürt tarihlerde olmazsa kişi başı 200-250tl yapar gidiş geliş. İki kişi 3uçuşa 1500tl sen fazla vermezsiniz. Ayıp ettiğiniz laf.

Anne baba nasilsa oglum bir sekilde karsiliyor hallediyor diye mi dusunmeli? Anne baba bilmez ki neyden kistigimizi ya da bizi zor duruma soktugu halde onlarin rahat gelmesi acisindan boyle yapildigini? Dusunmeleri gerek ama ben olsam birkac kez oglum/kizim karsiladi diye masrafimi hep onun karsilamasini beklemem.Otobusle de olsa kendim gelirim.he zamanim kisitlidir veya cok acil bi durum olur o zaman soylerim durumum yoksa ucakla gelmek istedgimi.Boyle dusununce de nedense sizin gibi iyimser dusunemiyorum.Bugune kadar pek cok konu oldu maddi olarak ailesiyle az cok tanidim bu konudaki karakterlerini cozdum belki de bu yuzden.ayrica ailesi yasli insanlar degiller ve kara yolu ulasimini kaldirabilecek kadar da sagliklilar.

6saatlik otobüs mesafesine uçuş olduğunu sanmıyorum. Siz kendi aracınızla gittiğinizde 6saat olduğunu düşünüyorsunuzdur. Bahsettiğiniz şehirlerden biri üç büyük şehirden biri ise ve uçuşlar bayram gibi absürt tarihlerde olmazsa kişi başı 200-250tl yapar gidiş geliş. İki kişi 3uçuşa 1500tl sen fazla vermezsiniz. Ayıp ettiğiniz laf.
Var 6 saate uçuş. İstanbul- Ankara, istanbul- edremit, istanbul- çanakkale.

Eşinizin üzerindeki haklarını düşününce uçak bileti fazla mı geliyor size gerçekten?
Konuyu ilk başta sizin ailenize uçak bileti alıyor diye okudum. Tabi öyle olsa söylenir miydiniz hiç :KK51:
Kötü kalpli olmayın. Bu sömürmek değil, siz sömürmek görmemişsiniz.

Ayrıca ne desinler "yok oğlum senin durumun var alma, onunla eşine kıyafet alırsın, bize otobüs bileti al biz sürünerek geliriz" mi desinler??

Back
X