Yardımınıza ihtiyacım var.Düşünmeden duramıyorum.Ya hamile kalırsam?

drderin drderin Hayır lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın bilmeden. Yıkamak falan bir doğum kontrolü değildir. Meni ayrı, sperm ayrı şeyler. O kalkınca akan sıvı menidir ve meni hamile bırakmaz. Meninin içindeki sperm hamile bırakır ve o erkek boşaldığı anda zaten gideceği yere gider. Sizin kalkıp yıkamanız hiçbirşeyi değiştirmez, meniyi yıkıyorsunuz siz.

Gebelik zaten ayın her günü olabilecek birşey değil. Belli dönemleri var ve o dönemlerde ilişkinin olması lazım.

Konu sahibi, ilaç aldın mı? Ertesi günü hapı? Almadıysan bir an evvel al, ilişki kaç gün önce oldu bilemiyorum ama umarım etki eder.

Bundan sonra da lütfen korunun. Ama gerçek korunma. Geri çekme, yıkama vs. gibi uyduruk yöntemlerle değil. Kondom, doğum kontrol hapı gibi güvenli yöntemlerle...

İki gün önce ilişkim oldu ve sevgilim kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Yani sağlayıp sağlayamadığını bilmiyor.Bende ne olduğunu anlamadım.Düşünmeden duramıyorum,içim huzursuz. Ella alsam zararlı,hamile kalmışsam iki günlük bile olsa bir cana zarar vermek var işin ucunda diye beynim kemiriliyor.Hamile kalmamışsam aileme ne diyeceğim bilmiyorum.Sevgilim bu çocuğu ister mi bilmiyorum.Düşünmek için erken belki ben paranoyaklık yapıyorumdur bilmiyorum. Öneriniz var mı?

Iliski sonrasi haplar var hamile kalmamak için. Ya da doğum kontrol hapı falan iç bi kaç gün gebe kalmani önleyecek şeyler

drderin drderin Hayır lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın bilmeden. Yıkamak falan bir doğum kontrolü değildir. Meni ayrı, sperm ayrı şeyler. O kalkınca akan sıvı menidir ve meni hamile bırakmaz. Meninin içindeki sperm hamile bırakır ve o erkek boşaldığı anda zaten gideceği yere gider. Sizin kalkıp yıkamanız hiçbirşeyi değiştirmez, meniyi yıkıyorsunuz siz.

Gebelik zaten ayın her günü olabilecek birşey değil. Belli dönemleri var ve o dönemlerde ilişkinin olması lazım.

Konu sahibi, ilaç aldın mı? Ertesi günü hapı? Almadıysan bir an evvel al, ilişki kaç gün önce oldu bilemiyorum ama umarım etki eder.

Bundan sonra da lütfen korunun. Ama gerçek korunma. Geri çekme, yıkama vs. gibi uyduruk yöntemlerle değil. Kondom, doğum kontrol hapı gibi güvenli yöntemlerle...
Ben kadın doğum servisinde çalıştım. Kesin bi yöntem değil ama ilk etapta en azından yapılacak ilk şey budur. İçine boşalmış zaten içini temizlemeyez. Bunu biliyorum yanlış bir bilgilendirme yok

Iliski sonrasi haplar var hamile kalmamak için. Ya da doğum kontrol hapı falan iç bi kaç gün gebe kalmani önleyecek şeyler

Ertesi gün hapı tamam da, ilişki sonrası doğum kontrol hapı içmek ne alaka? Doğum kontrol hapı önceki ilişkilere etki etmez, hatta koruma etkisi bile hemen başlamıyor içer içmez...

Ben kadın doğum servisinde çalıştım. Kesin bi yöntem değil ama ilk etapta en azından yapılacak ilk şey budur. İçine boşalmış zaten içini temizlemeyez. Bunu biliyorum yanlış bir bilgilendirme yok

Spermi temizleyemedikten sonra yıkamanın anlamı ne? :)

Son düzenleme:
Ertesi gün hapı tamam da, ilişki sonrası doğum kontrol hapı içmek ne alaka? Doğum kontrol hapı önceki ilişkilere etki etmez, hatta koruma etkisi bile hemen başlamıyor içer içmez...

Bilmiyorum ki arkadaşım böyle bir olay yaşamıştı o gece panikle adet duzensizligi yaşayan bi arkadasin doğum kontrol hapini icmisti ve bi sıkıntı çıkmadı çok şükür belki faydası olur dedim

Bilmiyorum ki arkadaşım böyle bir olay yaşamıştı o gece panikle adet duzensizligi yaşayan bi arkadasin doğum kontrol hapini icmisti ve bi sıkıntı çıkmadı çok şükür belki faydası olur dedim

Hayır o tamamen şansa olmamıştır. Doğum kontrol hapının koruma süresi bile hemen başlamıyor, kaldı ki önceki ilişkiye etki etsin...

Hayır o tamamen şansa olmamıştır. Doğum kontrol hapının koruma süresi bile hemen başlamıyor, kaldı ki önceki ilişkiye etki etsin...

Tamam sakin olun bu ne sinir yorumlarınızı okudum da. Bi öneride bulundum yanlismis. Sakin bir dille uyarın geçin zaten zor bi gün geçiriyorum gece gece daha da sinirlenmek istemiyorum

Tamam sakin olun bu ne sinir yorumlarınızı okudum da. Bi öneride bulundum yanlismis. Sakin bir dille uyarın geçin zaten zor bi gün geçiriyorum gece gece daha da sinirlenmek istemiyorum

Ben zaten sakin bir dille yazdım, çemkirmedim :) ne size ne başkasına... burada hiç tanımadığım insanlara sinirlenecek kadar kendimden nefret etmiyorum :)

Yeni evliyken hamilelik düşünmediğim zamanlarda korunduğum halde 1-2 gün gecikse korkudan ölüyordum, şimdi zamanı değil diye..
Keza şimdi de öyle, Kızım 1 buçuk yaşında korunduğum halde her ay acaba mı diyorum...

Bekar bir bayan olarak sendeki bu rahatlığa şaşırdım, hamile de kalmış olsan her şey toz pembe olmayacak, kimse hamile kaldın diye sevinç çığlıkları atmayacak, sadece yanlış zamanda olduğu için yani.

Daha fazla geç olmadan ertesi gün hapını al ve sevgilinle evleninceye kadar da gerçek anlamda korunun bence..

Yillarca cocugu olmayan kadinlara gitmedik sehir gitmedik hastane kalmayan kadinlarimiza nasil aciklicaksin bu durumu

Yaparken düşüncektiniz çok sorumsuzca olmuş o bebegin günahı yok...

Evlenin yani .
Çocuğu olmayan kadınlara neden hesap veriyor şimdi konu sahibi? Neyi açıklaması gerekiyor tam olarak? İstediği halde çocuk sahibi olamayan kadınlarımız var diye hiç kimse bakamayacağı, güzel bir hayat sunamayacağı bir çocuğu doğurmak zorunda değil.

Valla git hapi al cana kiymak olmuyor olusmamis bi gebeligi olusmamasini engelliyor. Yaptiginiz cahillik sonrasinda da dusundugunuz yaptiginizdan da beter. Hapi alin ve bi dahakine dikkatli olun. Geri cekilme yontemiyse sizi bilgilendireyim 1 kereye masus geri cekilme yontemi deneyim dedim ve su anda her an dogum yapmak uzereyim yani hamilelik oluyor

Çocuk istiyorum diyorsunuz sevgilinizden emin değilsiniz buda demek oluyor ki sıcak bakmıyor bu duruma buna rağmen hamile kalmayı istiyorsunuz sizinle evlenmiş olucak diye düşünüyorsunuz .En doğrusu emin olduğunuz şeyleri yapın sadece:kahve:

Bu kadar bilinçsizliğe, sorumsuzluğa, düşüncesizliğe pes diyorum. Konuyu okudukça pes dedim vallahi konu sahibi olarak yazdıklarınıza. Biraz bilinçlenin yahu madem bu işlere kalkışıyorsunuz. Hamilelik istemeyen adam gibi korunur. Bu kadar basit. O kadar mantıksız ve çelişkili davranıp konuşuyorsunuz ki yani...

Ertesigün hapını alın..
Ve bundan sonra daha dikkatli olun..
Evlilik öncesi ilişkiyi kesinlikle onaylamasam da olan olmuş artık..
Evlenmeniz için engel neyse onu da halledip evlenin ve huzurla yaşayın bence.

Ella zararliymis icemezmis, kurtaj olmaktan daha zararli olmadigi kesin :işsiz:
Korunmuyorsun, zararli diye ertesi gun hapi icmem diyorsun ama hamile kalmak da istemiyorsun.
Macera ariyorsun gibi geldi bana.

ella al. zararlı bir hap ancak bir sefer kullanmada kalıcı bir zararı yok. o da ne kadar erken alırsan o kadar çok etkili olan bir ilaç. daha fazla zaman geçmeden al. evleniriz vs diye hayaller de kurma şu anda. çocuk yüzünden zamansız yapılan evlilik kimseyi mutlu etmez.

Ee spral taktir o zaman
nereye kadar hamilemiyim diye korku yasayacaksin
ustelik fiziksel birliktelik ask sevgi ister
eger seni sevseydi kendine bir evlat verecek kadini mafur etmezdi
sen ne olacak diye dusundugune gore guvenmiyosun
sizinki sadece ihtiyaclati tatmin
birakin bu gayri mesru isleri adam gibi nikahlanip
helal dairede is yapin
Hamile kalincada o bu duyunca ne olucak korkusu yasamayin
bide bence sizin kendinize sayginiz yok
olsa kendinizi dize nikah bile kiymayan bi adama kullandirtmassinix

Back