yardımınıza ihtiyacım var;hamileyim ama kese gözükmedi:(:(:(

senin için çok sevindim canım :1:

bende tüm belirtiler var göğüslerde ve vajinada şişlik. karın ve göğüs ağrısı. doktor rahmin genişlediği için karnın ağrıyo bu çok normal dedi. mide bulantısı var canım hiçbişey yemek istemiyor. bilmiyorum bunlar dış gebelikte olurmu ama keseyi görmemesi canımı sıktı. :18: pazarteside göremezse alttan muayene isteyecek heralde. hayırlısı olsun inş.

canım benim sakın üzülme benimde kese görünmedi dış gebelik olabilir dedi doktor ama 1 hafta sonra gördük yani boşa üzme kendini biraz sabbret hayırlısı olsun...

Bende tüm belirtiler var göğüslerde ve vajinada şişlik. Karın ve göğüs ağrısı. Doktor rahmin genişlediği için karnın ağrıyo bu çok normal dedi. Mide bulantısı var canım hiçbişey yemek istemiyor. Bilmiyorum bunlar dış gebelikte olurmu ama keseyi görmemesi canımı sıktı. :18: Pazarteside göremezse alttan muayene isteyecek heralde. Hayırlısı olsun inş.

canım sakın stres yapma hamilesindir eger boş gebelik olsa doktorlar anlardı geç döllenme olmuştur benim ogullarımda geç döllenmişti kendimden biliyurm 8 haftalıkltı tam oalark ebbegimi gördüm sende dert etme için rahat etmiyosa kan testi yaptır degerin artıyosa bilgi gebelik var bir daha ne zaman çagırdı seni hem bebek daha küçük annesi 40 haftaları göürürsün işşallah kucagına alman dilegiyle:16::16:

bende tüm belirtiler var göğüslerde ve vajinada şişlik. karın ve göğüs ağrısı. doktor rahmin genişlediği için karnın ağrıyo bu çok normal dedi. mide bulantısı var canım hiçbişey yemek istemiyor. bilmiyorum bunlar dış gebelikte olurmu ama keseyi görmemesi canımı sıktı. :18: pazarteside göremezse alttan muayene isteyecek heralde. hayırlısı olsun inş.

hayırlı haberlerını beklıyoruz canım.ama takma buyuk ıhtımal gec döllenme olmuş.kesın ne zaman döllneceğımızı bılmeıdğımız için bazen adetle uyuşmuyor ondan kaynaklanıyor.keşke bunu duşuneceğıne en başta alttan ulturasyon yaptırsaydın en azından için rahat ederdı.bu arada sen folıc asıt içmeye başla .

cnım kardeşlerim benim allah hepinizden razı olsun..o gün doktora gitim ve keseyi gördü gayet sağlıklı dedi...ama ihmale gelmez bu duurmlar arkdaşlar yakında kadın doğum uzmanı bulunan arkdaşlar mutlkaa gitsin doktıora ihmal etmesin...ben iki buçuk saatlik yola gititm doktora gitmek için...yollar kar buz ve don ve virajlı çok kötü...
hiç ihmal etmeyin

gulburak ve diğer akrdşalerimen allah razı olsun

canım çok sevındım senın adına sırf bunun için girdim nete tatıldeyım ben de..Allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasıp etsın inşallah..ıkınızıde dıkkat et tekrar tebrık ederım senı..:)

allah analı babalı buyutsun ...hayırlı olsun cnaım.sağlıkla allah kucağına almayı nasıp etsın

yeni gebeliktir ondan gözükmemiştir korkma ilk haftalarda gözükmüyor hayırlısı olur inşallah

çok sağolun arkadaşlar bugün gittim ve çok şükür kese göründü. 8mm dedi. ama bebek için bişi demedi. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.
sat'ım 19 Aralıktı. ama dr. geç döllenme olmuş deyip sat'ımı 29 aralık yazdı. doğumu bu tarihten itibaren mi hesaplamam gerekiyor.

çok sağolun arkadaşlar bugün gittim ve çok şükür kese göründü. 8mm dedi. Ama bebek için bişi demedi. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.
Sat'ım 19 aralıktı. Ama dr. Geç döllenme olmuş deyip sat'ımı 29 aralık yazdı. Doğumu bu tarihten itibaren mi hesaplamam gerekiyor.

banada aynı şeyi söyledi tatlım..bebek için bişi demedi birdaki hafta gel kalp atımı duyulur dedi...

O yüzden sıkma cannı..normal bir süreç..ilk üç ay herkes için önemli ve riskli bir dönem....ve arkadaşlar bebek bekleyen arkadaşlara ve olmasını isteynelere dua edelim...

""rabbim benim güzel rabbim,,sen rahmansın,,,sen rahimsin,,sen birşeye ol deyince olduransın..bize hayırlı,,sağlık evlat nasip et...hayırsızsa hayırlı kıl,,,sağlıksızsa sağlıklı kıl""amin....

Ben her ayın 15 inde adet olurum düzenlidir.
Arkdaşlar ben aralık 15 de adet oldum..ocak 15 de idarardan test yaptırdm pozitif çıktı...
Ocak 20 de yani cuma günü doktora gittim dvlet hastanesine ultrasonda kese bişy göremedi..
Sonra bana dedi birde kandan betahcgne bakalım dedi baktırdım değerim 4223 çıktı hamilesin dedi...

Ama neden kese gözükmediki

dış gebelik olabilirmi arkadaşlar yardmcı olurmusnuz
canım bende o durumdayım dıs gebelık olabılr dendı bnmde beta hcgm 1965 kese gozukmedı dıs geblık olarak bakıldı dıs gebelık yok ama doktr acıkcası saglıklı bı gebelık olmayabılr dedı moralımı bozdu cocouk olusamamıs olabılr bendede salı gunu bıdha doktora gıdıcem beta yukselıo normal bı sekılde ama kese yok ortada

Back
X