- 17 Şubat 2022
- 219
- 113
- 23
Öyledir diyordum ama şimdi de ateş çıkıyor..Burdan kımse sızın ne için bunları yasadıgınızı gormez.Eger gıttınız doktor bır problem gormedıyse psıkolojık olabılır .Kaygı çok kotu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyledir diyordum ama şimdi de ateş çıkıyor..Burdan kımse sızın ne için bunları yasadıgınızı gormez.Eger gıttınız doktor bır problem gormedıyse psıkolojık olabılır .Kaygı çok kotu
Hayır ama şuan gribim ağırlaştı dün full ateslendim boğazım dolu afedersiniz balgamda az kan bile geldi dün acile gitmistim söktürücü verdi acaba ondan mı diyorum. Ay bilmiyorum ki her gün yeni birşeyBen kardiyologa gittigimde nabzin cok yukselmesi sana zarar vermez korkma demisti. Nabzim durdugum yerde 170e cikiyordu. Doktorlar sasiriyordu. Ama cok sukur simdi hiçbirşeyim kalmadi. Benim baslamasi koronayla oldu ama. Sizin oyle birsey var miydi en basında?
Bir yandan grip bir yandan kaygı her gün yeni birşey iyiyim derken hep başka bir belirti çıkıyor kaygı da tetikliyor tabi.Ben de sizin gibiyim . Nabzım EKG de 145 çıktı. Doktor nabız düşürücü ve sakinleştirici bir ilaç verdi ama şimdi iki gündür de tansiyonum çok düşük aşırı halsiz hissediyorum . Kansızlık ya da guatr da yok. Muhtemelen panik atak kaynaklı
Bir de grip eklendi üstüne kaygı zaten hiç gitmiyor hiç bu kadar uzun sürmemişti.Burdan yorum yapmak doğru değil ama değerler normal ise belirtiler panik atak gibi. Geçmiş olsun.
Bir de grip eklendi üstüne kaygı zaten hiç gitmiyor hiç bu kadar uzun sürmemiştiBurdan yorum yapmak doğru değil ama değerler normal ise belirtiler panik atak gibi. Geçmiş olsun.
Ben kendimi daha çok hasta ederim grip bile çok ağır geliyor..Magnezyum eksikliği ve yetersiz su içmekte sebep olabilir
Magnezyum aslinda çok zor tespit edilirmis ama yine de bilinen yöntem ile bir baktırin isterseniz
Bir de grip eklendi üstüne kaygı zaten hiç gitmiyor hiç bu kadar uzun sürmemişti
Ben kendimi daha çok hasta ederim grip bile çok ağır geliyor..
d3 eksik muhtemelen, yada panik atak olabilir, tiroidlerinizde sorun olabilir kan testi vermeden de cikmaz d3 tsh falanMerhaba hanımlar.Çok sıkıntılıyım kalbim çok hızlı atıyor, çabuk yoruluyorum uzun zamandır nefes darlığı yaşıyorum,kbb dan tutun da kardiyoloji ye kadar çıktım, EKG efor testi de verdim normal çıktı sebepsiz taşikardi dedi.Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum yazamadı bugün
Bir kan testi veremedim, vaktim yetmedi oldukça da kaygılı bir insanım maalesef hasta olmaya gelmeyeyim yani. Aynı zaman da doğum yapalı 9 ay oldu. Aranız da kansızlığı olup bu sorunları yaşayan var mı? Bir nebze rahatlarım belki..
Triode bakılmadan nasıl sebepsiz taşikardı diyebildiler ki ? Doktorlar bir garip gerçekten. Mutlaka baktırın.Zaten 1 aydır bir kaygı durumu yaşıyorum onunla savaşıyorum diyeyim, bir de kalp de taşikardi var deyince daha da kaygılanmaya başladım.Bir de size muhtaç bir bebeğiniz varsa çok zor gerçekten
Haklısınız 1 ay öncesine kadar gayet iyiydim mutluydum, neden bu kadar korkak depresif oldum inanın bende anlam veremiyorum.Yapmayın Allah çaresiz dert vermesin o ağır hastalıkları gecirenlerden ne farkımız ne önceliğimiz var?
Bu kadar zorlastirmaya gerek yok
Haklısınız 1 ay öncesine kadar gayet iyiydim mutluydum, neden bu kadar korkak depresif oldum inanın bende anlam veremiyorum.
Umarım öyle birşeydir şu gribim bir geçsin ilk işim onlara baktırmak olacak inşallah.d3 eksik muhtemelen, yada panik atak olabilir, tiroidlerinizde sorun olabilir kan testi vermeden de cikmaz d3 tsh falan
kovit testi verdiniz mi soran oldumu cevap verdiniz mi bilmiyorumUmarım öyle birşeydir şu gribim bir geçsin ilk işim onlara baktırmak olacak inşallah.
Toparlanamadım gitti şimdi de gribim dünü full ateşli geçirdim. Boğaz desen kötü
Kalple alakalı olmadığını söyledi aslında, başka birşey tetikliyormuş kan verecektim yetişmedi.Sonrada grip oldum bir toparlanamadım gittiTriode bakılmadan nasıl sebepsiz taşikardı diyebildiler ki ? Doktorlar bir garip gerçekten. Mutlaka baktırın.
Buna inanıyorum.. hastalık ardı ardına gelince bu hale geldimAyrıca panik atak sebep değil sonuçtur çoğu doktor bunu atlar mutlaka fiziki bir sebebi vardır.
Hayır gece acile gittim birşeyler yazdı test için sabah gelin dedi,gitmedim ateşim de çıkmadı bugün ama boğazım nasıl tahriş olduysa boşaltırken minik bı kan gördüm umarım normaldir kafayı yiyeceğim artık ya.. Ailemin yanındayım sırf kötüyüm diye 1 aydır eşim almaya gelmişti yine hastalanınca tek dönecek adam sabah onada yazık çocuğunu da özlüyor, bunları düşündükçe duygusallık geliyor.Kusura bakmayın içimi döktüm..kovit testi verdiniz mi soran oldumu cevap verdiniz mi bilmiyorum
tuzlu karbonatli suyla gargara yapin bogaziniza, testide ihmal etmeyin bir arkadaşta boyle temizlerken kan gordu pozitif cikti.Hayır gece acile gittim birşeyler yazdı test için sabah gelin dedi,gitmedim ateşim de çıkmadı bugün ama boğazım nasıl tahriş olduysa boşaltırken minik bı kan gördüm umarım normaldir kafayı yiyeceğim artık ya.. Ailemin yanındayım sırf kötüyüm diye 1 aydır eşim almaya gelmişti yine hastalanınca tek dönecek adam sabah onada yazık çocuğunu da özlüyor, bunları düşündükçe duygusallık geliyor.Kusura bakmayın içimi döktüm..
Buna inanıyorum.. hastalık ardı ardına gelince bu hale geldim
İki gündür söktürücü içiyorum ve sürekli atıyorum. Onun etkisi olabilir mi acaba.O niyetle gitmiştim acile ama yaptıramadim öyle de kaldı ateşim düştü biraz bekleyeyim dedim öyle de ters zamana geldi ki.tuzlu karbonatli suyla gargara yapin bogaziniza, testide ihmal etmeyin bir arkadaşta boyle temizlerken kan gordu pozitif cikti.