- 17 Şubat 2022
- 219
- 113
- 23
Öncelikle geçmiş olsun Çok zor şeyler yaşamışsınız gerçekten herkesin bir sıkıntısı var ama kimse ben gibi dünyanın sonuymuş gibi davranmıyor farkındayım..Bakın ben önce kaburgamın altında bir ağrı ile gittim. İlk doktor gaz sancısı dedi inanmadı
Ama 2.ye randevu alana kadar ne oturabiliyorum ne kalabiliyorum
2. De 3lu bir ekipmis. Benim randevu aldığım cok yogun olurmuş sonuç beklerken diğer 2si öğle tatilinde çağırdı
Meğer kalin bagirsakta yara varmış. Tedaviye basladi Ama çok kötüleştim kontrole gittim yatırdı kolonoskopi endoskopi yapıldı. Çıktıktan 4 gün sonra grip oldum ama ne hastalık. Test negatif 3 gün ne yediysem çıkardım ( meğer mikroplu gastrit varmış bsy yemiyorum portakal suyu içeyim derken mahvoldum) 1 haftada gözüm açıldı.
Sonra midem coştu coştu 2 aydır brokoli haşlanmış yada fırın sebze ve tavuklu pilava yaşıyorum ama tavuktan nefret ederim çoğu gün isyerinde aç gittim aç geldim bir çıkarmaya basladimmi 2 gün sürüyor su bile çıkıyor yeni yeni düzeldim aç karna bir sürü ilaç içiyorum hoş karnim zaten doymuyor
Cuma günü yeniden 39 derece ateşle kalktım evdeydim yeter gitmiyorum dedim 3 gündür yatıyorum akşam eşimde ateşlendi gittik test verdik
Bu arada kunduraci göğsüm var kalbim de büyüme olmadığını diğer doktorlara ikna edemiyorum kardiyoloji ye gitmem lazım ( 1 kez gittim birrsey yok demişti ztn)
Göğsümdeki kitleler pandemiden beri kontrol edilmedi
Belimde acaip bir ağrı var her gün 1 saat gidiş 1 saat geliş 100 km yol yapıyorum
Oluyor yani takılsam yataktan çıkamam
Cuma günü eşim ise gitmeden bir sese uyandım ateş 40a dayanmış sayiklayacaktim adam zor düşürdü
O gece kimseyi çağırmazdım bekledim ne gerek var dedim
Bebeğimin bana ihtiyacı var toplamam silkelenmem lazım Sanki ben, ben değilim 1 aydır kendimi taniyamiyorum