yardımınıza ihtiyacım var kızlarrr:-(((((

eaglegirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
31
0
86
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar başımda öyle bi dert var ki anlatamam çok acı veriyo biriyle tanıştım 3 ay önce ve deli gibi aşık oldum ilk kez biri için böyle şeyler hissettim ve bi çok ilki onunla yaşadım ama tavırları öyle değişik ki çözemiyorum çıkıyomuyuz onu bile anlayamıyorum bazen canım hayatım iyiki varsın diyebiliyokn bazen mesajlarıma bile cevap vermiyo ne yapmalıyım ne olur yardımmmmmmmmmmm:-((((( onu çook seviyorumm hemde çok

Neden kendisi ile tutarsız davranışları hakkında konuşmuyorsunuz ki?:uhm:

Neden kendisi ile tutarsız davranışları hakkında konuşmuyorsunuz ki?:uhm:

bencede.. lale ablaya katılıyorum... belkı bı sıkıntısı vardır.. sızın sormanızı konusmanızı beklıyordur.. bır de daha yenı bı ılıskı soyledıgınıze gore bı problem yoksa zamanla oturacaktır.. :delphin:

Neden böyle yapıyorsun diyerek suçlar tarzda konuşmak yerine bi sıkıntın falan mı var demek daha mı doğru olur sizce?

karşındakini özellikle de erkekleri suçlar tavırda bir konusmaya başlamak her zaman konusmanın daha başında bitmesine sebep olur.

aşırı derecede gururlarına düşkünler, bu yuzden ona mesela, yaşanılan şu şu olaylardan dolayı gerçekten uzulduğunden falan bahsedebilirsin.

karşındakini özellikle de erkekleri suçlar tavırda bir konusmaya başlamak her zaman konusmanın daha başında bitmesine sebep olur.

aşırı derecede gururlarına düşkünler, bu yuzden ona mesela, yaşanılan şu şu olaylardan dolayı gerçekten uzulduğunden falan bahsedebilirsin.

çok teşekkür ederim

Back
X