Yardımınıza ihtiyacım var lütfen yol gösterin :(( ilişkim bitmek üzere

snmclk15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
54
6
1
31
arkadaşlar buraya yazarak ve sizlerden gelen cevaplarla rahatlıyorum biraz olsun.. Nasıl başlasam bilemiyorum 1buçuk yıllık bi ilişkim var her şey yolunda hiç bi sorunumuz yok uzaktan yürütüyoruz maalesef ama bi süredir de birbirimizi göremiyoruz ilk defa bu kadar uzun Zaman oldu ama yokluğunu hiç hissettirmeyen bi sevgilim var gün içinde belki 20den fazla arıyor sürekli mesajla iletişim halindeyiz herşeyi anlatıyoruz birbirimize beni ufak sürprizleriylede şımartıyor bu konulardan bi öneceki yazımda bahsetmiştim şimdi yine aynı oldu herşey yine böyle güzel giderken bana beni haketmediğini söyledi bazen sevgisini hissedemediğini söyledi banada oluyor aynısı ama geçiyor uzaktayız diye düşünüyorum bu ikinci ilk bana böyle söylediğinde benim çok hatalarım vardı ona hakvermiştim ama şuan yok ve aklım almıyor çok kırıldım bitirmek istemiyorum ama bu durumda da daha fazla sürdürmek ne kadar doğru bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ??

Uzaktan durumları ne zamana kadar devam edecek? Geleceğini göremiyorsanız ayrılın derim. İlişki beraber vakit geçirildiğinde güzeldir mesajlaşmak bana çok bişey ifade etmedi mesela

Uzaktan durumları ne zamana kadar devam edecek? Geleceğini göremiyorsanız ayrılın derim. İlişki beraber vakit geçirildiğinde güzeldir mesajlaşmak bana çok bişey ifade etmedi mesela
Doğru söylüyorsunuz ama normalde çok sık görüşüyoruz bu sıra böyle oldu bilmiyorum napcağımı

Sizin onun yanına gidip görüşme şansınız yok mu? İlişkilerde dönem dönem böyle inişler çıkışlar yaşanıyor normal. Evlilik durumları yok mu yakın zamanda?

İstesem gidebilirim ama şuan gitmeli miyim bilmiyorum. Evlilik için en az 1 yılımız var ikimiZde üniversiteyi yeni bitirdik çünkü

Aslında biz bi kere daha böyle bi durum yaşamıştık basıp kendisi gelmişti yanıma düzelmişti herşey uzaklık arada olunca böyle Yanyana olunca değişiyor ama bu iki olduğu için gitmek doğru mu bilemiyorum

biraz siz bunu demesini tavır olarak algılamışsınız.bence biraz sitem var, özlem var gibi geldi.imkanız varsa bir süpriz yapın bence.

Back
X