Yardımınıza ihtiyacım var!!... Lütfen..

haydo

Tescilli üŞengeç
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
964
1.918
33
herkese merhaba..

bebek arabası araştırıyorum , buradaki konuları da okudum.
Genellikle casual cadillac önerilmiş.
Ne kadar çok araştırırsam o kadar kafam karışıyor, sanırım daha da uzatmadan ben de bu modelden alacagım. Siz araştırırken olmazsa olmazlarınız neydi özellik olarak?
Önerir misiniz? Artıları eksileri nelerdir lütfen yardımcı olun..
Birde cadillac air travel system ile cadillac travel system farkı nedir? Aradaki 300 lira hariç
az para değiller , alınca pişman olmak da istemiyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

kızlar herkes bebegini sırtında mı taşıyor??
Bi akıl verin yahu.

Ben her seferinde ayni seyi yaziyorum. Casual cadillac 2016 serisini kullaniyorum. Her acidan cok memnunum. Surum olarak cok rahat, tekerlek sikinti cikarmiyo, pusetide cok guzel normal yatagida. Yanlis bilmiyosam digeriyle tek farki tekerlekleri. Birisi sisme birisi normal. Biz gittigimiz yerde ozellikle arastirdik bosuna 300 tl fark odemeyin bu daha kullanisli dediler ve bunu aldik. Cok para baymaya gerek yok araba icin. Zaten bastona geciliyo bi sure sonra

Çok tesekkur ederim cevabınız için,inanın bebek arabası diye forumu aratıp tek tek konuların hepsını okudum. Kararsızlık , bilgisizlik ve tecrübesizlik bir araya gelince böyle oluyor malesef.

Bende sizin gibi cok arastirdim. Arastirdikcada kafam karisti. Ben arabayi bebek olduktan 1 ay sonra aldim. Acele etmenize gerek yok. Ama dedigim gibi tecrube cok onemli, rahatlikla ihtiyacinizi karsilar :)

Ben inglesina trilogy travel system aldım.
En önemlisi senin ihtiyaçların. Biz çok gezen bir aileyiz. Bebek şimdiye kadar 4 kere uçakta git gel yaptı. 5-6 kere de arabayla uzun yol gitti geldi. Daha 7 aylık :)
Böyle olacağını daha hamileyken bildiğimden, kolay katlanabilir bir modele ihtiyaç duydum. En fazla ana kucağını kullandım sanırım. Pusetin gövdesine ana kucağını takıp gezdik, böylece taksiye binerken bile bebek koltuğumuz yanımızda oldu. Ama ilk 3 ay kar kış yüzünden hiç dışarıya çıkmadık. O sebeple port bebe yi hiç kullanmadım. Benim arabanın en sevdiğim özelliği ana gövde üstündeyken katlanabiliyor oluşu.
Tek şikayetim de biraz ağır olması. Gövde üstündeyken 10 kg civarı. Sana tavsiyem, puset bakarken tavsiyelerden önce kendi ihtiyaçlarını düşünmen. Çok pahalılar çünkü. Üstelik bir çoğu fiyatının yarısını bile karşılamıyor performans olarak. Kolay gelsin. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…