Yardiminiza ihtiyacim var (resimli)

Vanilya Bitter

Akrep Kadını 🦂
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.682
1.766
IMAG1003_1.jpg Eki Görüntüle 1561129 İyi akşamlar arkadaşlar benim problemim enfeksiyon , gözümün son hali ister istemez kendimi aynaya bakmaktan bile alikoyuyorum biliyorum inşaallah kalıcı değil ama korkuyorum geçen hafta kuaföre gittim kaşlarımi aldirdim sanırım orda mikrop kaptım gözlerim yüzüm şişik ilaç kullanıyorum ancak yetmiyo en azından gözüm için bişey onerebilir misiniz bitkisel olabilir kolonya sürsem kasıma düzelir mi :cry: acile gittim , aile hekimi ve şirket doktoruna bile gittim napmaliyim belki diyebilirsiniz amma takmışsın diye ama napim iyice kalakaldım lütfen yadirgamayin

Son düzenleme:
ben genel olarak sisen ,kasinan yaralara elma sirkesi ile tampon yapiyorum ama sizn icin uygun olurmu bilemedim

Eki Görüntüle 1561129 İyi akşamlar arkadaşlar benim problemim enfeksiyon , gözümün son hali ister istemez kendimi aynaya bakmaktan bile alikoyuyorum biliyorum inşaallah kalıcı değil ama korkuyorum geçen hafta kuaföre gittim kaşlarımi aldirdim sanırım orda mikrop kaptım gözlerim yüzüm şişik ilaç kullanıyorum ancak yetmiyo en azından gözüm için bişey onerebilir misiniz bitkisel olabilir kolonya sürsem kasıma düzelir mi :cry: acile gittim , aile hekimi ve şirket doktoruna bile gittim napmaliyim belki diyebilirsiniz amma takmışsın diye ama napim iyice kalakaldım lütfen yadirgamayin

ben de anlayamadım. gözünüz şiş gelmedi bana. sadece kaşınız kızarmış. o da aldırdığınız içindir.

Maalesef sivilce değil yara gibi bişey ve gitgide dağılıyor :KK61: o gözüm kedi gözü gibi bi tuhaf oldu bi çekik oldu içe doğru yanaklarim da şişti doktorlar enfeksiyon ve stres dediler :KK61:
Çok geçmiş olsun. Fotoğrafta pek anlaşılmıyor, çok kötü gözükmüyordur diye düşünüyorum karşıdan da. Acaba tentürdiyot, alkol gibi birşeyle pansuman mı yapsanız enfeksiyon yayılmasın diye?

biz gözünüzün normal halini bilmediğimiz için şişliği ayırt edemedik ama kaşınız sanki iyileşme sürecine geçmiş gibi. dermatoloğa gittiniz mi yoksa sadece pratisyen hekim mi gördü.

dr enfeksiyon var dediyse antibiotikli pomat gibi bişey de vermeli, ya da yüzünüze yayılıyosa belki ağızdan antibiotik kullanmalısınız, sinek ısırığı değil ki bu kolonya çare olsun

Ben geçen gün bi haberde izledim bi kadın Arkadaşının far fırçasından bi enfeksiyon almış ölmüş Allah korusun sizi,kaşınızı aldırdığınızı doktora söyledinizmi çok rahatsızsanız başka doktora gidin.

biz gözünüzün normal halini bilmediğimiz için şişliği ayırt edemedik ama kaşınız sanki iyileşme sürecine geçmiş gibi. dermatoloğa gittiniz mi yoksa sadece pratisyen hekim mi gördü.
Herhangi bir dermatologa gitmedim maalesef iki gündür ceneme de geçmesiyle sisligin acil ve doktora gidip durdum iki tane ilaç verdiler içiyorum kaç gündür geçmedi halen kalıcı olursa diye korkmaya başladım :KK61:

Herhangi bir dermatologa gitmedim maalesef iki gündür ceneme de geçmesiyle sisligin acil ve doktora gidip durdum iki tane ilaç verdiler içiyorum kaç gündür geçmedi halen kalıcı olursa diye korkmaya başladım :KK61:
bir dermatoloğa gösterin bence daha doğru teşhis koyup krem verebilir. kulaktan duyma şeyler belki daha çok zarar verir. bakteriyel mi alerjik reaksiyon mu bilmiyorsunuz çünkü. geçmiş olsun...

Ben geçen gün bi haberde izledim bi kadın Arkadaşının far fırçasından bi enfeksiyon almış ölmüş Allah korusun sizi,kaşınızı aldırdığınızı doktora söyledinizmi çok rahatsızsanız başka doktora gidin.
Söyledim kasımı aldırdım ondan sonra ilk olarak sivilce gibi başladı sonra böyle yaraya döndü dedim antibiyotik verdi iki tane ama halen değişim yok gitgide kabus gibi 3 doktor gördü net bişey bulamadılar enfeksiyon ve stres dediler

Eğer kuaförden kaptığınızı düşünüyorsanız önce onları şikayet edin. Dezenfekte olmayan aletleri kullanmasınlar.

Göz bu şakaya gelmez.Enfeksiyonsa bu , durdurulmazsa yayılır.. Yara açılmış üstelik yanlış görmediysem. Sizi korkutmak istemem fakat acilen bir dermatologa görünmeniz gerekiyor. Antibiyotikli krem ve ilaç vereceklerdir büyük ihtimal. Çok geçmiş olsun.

X