- 2 Aralık 2020
- 39
- 68
- 38
- 35
- Konu Sahibi DilekMehmet63
-
Merhaba bulabildiniz miÇok gecmiş olsun bende urfadayım tüp bebek yaptıracam doktur bulmak zor işin ehli bakımından kadir yaman hangi hastanede lotus ve bir iki tane daha hastane var doktur kadar hastane de önemli işlemeler için gaziantep yakın orayı da araştırıyorum bi bakın sizde isterseniz
Diyarbakır zeki akkum ya da yunus çavuş bunlar Urfa’ya yakın tavsiye ederimMerhaba bulabildiniz mi
Zeki Akkumu ben de cok duydum. Siz hangisine gittinizDiyarbakır zeki akkum ya da yunus çavuş bunlar Urfa’ya yakın tavsiye ederim
Öncelikle Allah şifa versin tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim kuzenim yaptı Urfa'da ama kapandı o hastane adı gelmedi şimdi aklıma ondan sonra Diyarbakırda yaptı orada da olmadı en son İstanbul'da yaptı. Bende İstanbul'da tüp bebek yaptım şükür pozitifi gördümArkadaşlar daha önce buraya yazmıştım iki sene önce hamile olduğumu mutluluğumu paylaşmıştım maalesef ki devlet hastanesi doktorunun ihmali yüzünden bebeğimi kaybetmiştim ikinci bebeğim de dış gebelik olunca genetik yaptırmış pıhtılaşma çıkmisti ikinci bebeğe kadar her şey yolundayken hangi doktora gittiysem aynı şeyi söylemişti takı bu sene Birden 1 olan amh kafaya takmamla 0.25 e düştü yaşım da ilerlediği için direkt tüp bebek yapalım dedik kadir yamana gittik bana adetin ikinci günü gel baslayalum dedi ama ikinci pazara denk geldiği için hoca yokmus pazartesi hoca yine yok bugün saat 1 de gelecekmiş bizim umudumuz olan şey onlar için ne kadar basit hemsiresiyle konuştum kadın biz 4. Günü başlıyoruz sorun yok dedi hoca ikinci gün demişti yani her şey işlerine geldiği gibi yani benim regl zaten 4. Günü bitiyor ilk 3 gün güzel sonra bitiyor kusura bakmayın uzun oldu o kadar dolmuşum ki psikolojim alt üst oldu bu arada tüplerim de tıkanmış ikisi birden lütfen bana iyi bir doktor önerin çevre illerde yalvarırım
Urfa'da kapanan bi hastane vardı kuzenim orada yaptı tüp bebek malesef olumsuz oldu hastane adı şimdi gelmedi aklıma. İmkan varsa İstanbul'u tavsiye ederim kuzenime de tavsiye ettimZeki Akkumu ben de cok duydum. Siz hangisine gittiniz
Maalesef İstanbul imkansızUrfa'da kapanan bi hastane vardı kuzenim orada yaptı tüp bebek malesef olumsuz oldu hastane adı şimdi gelmedi aklıma. İmkan varsa İstanbul'u tavsiye ederim kuzenime de tavsiye ettim
Allah'ım kolaylıklar versinMaalesef İstanbul imkansızneyse ben rapor çıkarmaya çalışacağım bu süreçte araştırayım
Uğur değer yada Zeki akkum bide Mert Ulaş var Harran üniversitesiÖncelikle Allah şifa versin tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim kuzenim yaptı Urfa'da ama kapandı o hastane adı gelmedi şimdi aklıma ondan sonra Diyarbakırda yaptı orada da olmadı en son İstanbul'da yaptı. Bende İstanbul'da tüp bebek yaptım şükür pozitifi gördüm
Urfa da kadir yamana gidilmesinde kime gidilirse gidilsin adamın dini imanı para üslup yok hasta piskolojisinden anlama.yok bütün hastalar onun için sadece ticaret doktor kimliği iyi ama olumsuzlukları onun önüne geçiyor Veysel toprak var efsane bir doktor
Tüp Bebek mi yaptırdınız yanında. Bende transfer yaptıracağım sadece ama sadece iki yumurtam var ziyan olsun istemiyorum gerçekten ilgisiz mi bana öyle gelmedi biraz hızlı davranıyor ama ilgilenmiyor gibi gelmedi aklım karşti benimde şimdiAdam bir rahim ölçümünü bile yapamadı ya ilaç kullanımını bile ayarliyamadi yapsa bir hasta daha alamicakti hiç olur mu ki be ne yazik ki negatif oldum
İlgisiz değil çok fazla müşteri derdinde tüp bebekte doktordan çok labaratuvar önemli ben Urfa'da hiçbir labaratuvara güvenmiyorum yani imkaniniz varsa başka yerleri araştırın derimTüp Bebek mi yaptırdınız yanında. Bende transfer yaptıracağım sadece ama sadece iki yumurtam var ziyan olsun istemiyorum gerçekten ilgisiz mi bana öyle gelmedi biraz hızlı davranıyor ama ilgilenmiyor gibi gelmedi aklım karşti benimde şimdi
Şuan dondurulmuş iki tane embriyom var önümüzdeki ay transfer yapılacak sadece ilk denemede kimyasal oldu bugün rahim filmi çektim tekrar temiz çıktı. İnşallah yararı olur yine olmazsa Kıbrıs'ı düşünüyoruz zaten Allah herkesin yardımcısı olsunİlgisiz değil çok fazla müşteri derdinde tüp bebekte doktordan çok labaratuvar önemli ben Urfa'da hiçbir labaratuvara güvenmiyorum yani imkaniniz varsa başka yerleri araştırın derim
Hepsinin nerdeyse tedavi taktiği kulandigi ilaçlar aynı tüp bebekte en önemli şey labaratuvar ve embiryolok benimde kafamda var Kıbrıs bide Şişli Memorial hastanesi ama Bülent trasta mükemmel bir doktor sizin tam olarak sorun neydiŞuan dondurulmuş iki tane embriyom var önümüzdeki ay transfer yapılacak sadece ilk denemede kimyasal oldu bugün rahim filmi çektim tekrar temiz çıktı. İnşallah yararı olur yine olmazsa Kıbrıs'ı düşünüyoruz zaten Allah herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?