- 24 Eylül 2016
- 1.098
- 738
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Ben telefonumun ücretini tamamıyla geri aldım tüketici derneği sayesinde . biraz uzun sürdü (1 sene kadar) ama kazandık ve parayı aldıkValla kendimde dahil tuketici haklarından pozitif sonuc alan gormedim ben.
Ilimli konustularsa sorun cikarmazlar bence. Etik olan da once dukkana gidip derdini anlatmak zaten. Hastaligina belki care olamazlar ama urununu degistirip (hatta sen de ilimli olursan) hediye bile verirler belki.Tekrar merhaba, dükkanı fişin üzerindeki numarayı aradım gayet ılımlı bi şekilde özür dileriz gelin değiştirwlim dediler giderim ama orda tartışma çıkarırlar diye bi düşünmedim değil. Vazgeçip kendilerini haklı göstermeye çalışırlar filan . Neyse bi gidicem bakalım
Bn halilarim icin tam 8 ay bekledim. ki %100 hakliydim. ama hic bi sonüc alamadim.Ben telefonumun ücretini tamamıyla geri aldım tüketici derneği sayesinde . biraz uzun sürdü (1 sene kadar) ama kazandık ve parayı aldık
Konu sahibi o donuyor dediğin 2 dk da donuyor nasıl anlayamadın 45 dakika bekledin mi cidden donması için? keşke hemen bir parça bez yapıştırıp çekiverse idin... geçmiş olsun.
Elektronik işi de sakat aslında ama ben htc marka tlfu aldığım günden itibaren 1 senede 3 ay kullanamadım hep servislerde idi, bir de üste para verip 5 senelik garanti yaptırmıştım. ilk sene yedek tlf veriyorlardı işimi gördüğü için sorun çıkarmadım ama sene dolunca artık yedek tlf da veremiyoruz dediler benim tepem attı. o zamana kadar 6 kere servise gitmişti zaten ama ilk 2 sinin belgelerini atmışım ciddiye almadığımdan. elimdeki 4 belge ile başvurdum ve 1 sene sonunda para hesabıma yattıBn halilarim icin tam 8 ay bekledim. ki %100 hakliydim. ama hic bi sonüc alamadim.
Kapısının önüne dökme yoldan geçenler sokak hayvanları falan etkilenmesin.Sana harika bir çözüm o adayı gidip dükkanın içine dök. Senin başına gelen onların başına gelsin.
Ağda sadece sıcakken akışkanKapısının önüne dökme yoldan geçenler sokak hayvanları falan etkilenmesin.
bende sonuc alamayanlarin yeteri kadar ugrasmadigini dusunuyorum. Simdiye kadar ugrastigimizherseyin ucretini aldik.Ben telefonumun ücretini tamamıyla geri aldım tüketici derneği sayesinde . biraz uzun sürdü (1 sene kadar) ama kazandık ve parayı aldık
Konu sahibi o donuyor dediğin 2 dk da donuyor nasıl anlayamadın 45 dakika bekledin mi cidden donması için? keşke hemen bir parça bez yapıştırıp çekiverse idin... geçmiş olsun.
Ağda sadece sıcakken akışkanevime 2 saat yolda zaten :) gidip güzelce konuştum ve değiştirdiler
Ne olduğunu söylemediler platin bişey yazıyodu kabul ettiler hemen hiç sorun yaşamadım düşündüğüm gibi olmadıIyi guzel bari. 1 senelik davalari duyunca korktum bi an seninkide uzun surucek diye. O 2 tl neymis??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?