• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım vAr :( :(

Deniyordu bence seni.. boşalım diyerek boşanmak istemiyormuş gibi geldi bu süreçte neyi istediğini iyi düşün elbette onu seviyorsun o da seni seviyor türkiye de iyi terapistler var bence TRT de çıkan bir bey var mesela bugün sabah çıkmıştı adını bilemiyorum. Kendini dinle sevdiğin şeyleri yap rahatla biraz kuzu düzeleceğini inanıyorum.
Ne kadar iyisiniz Çok tesekkür ederim içime su serptiniz hep mutlu olun. İnsallah mutlu haber yazarım ben de buraya birgün kimbilir

Evli değilim.
Olaylı bir nişanlılık yaşadım.
Ve yollarımızi ayırdık.
Tek diyebileceğim,
Olayların zincir kisminda hata var.
Sevgililik, nişanlılık ve evlilik her biri birbirinden bağımsız ilerliyor .
Hemen hamile kalmasaniz iyi olurmuş ama olmuş .
Çocuk bir kişinin isteği ile olan ve yine onu isteği ile düşen birşey degil.
Eşiniz çok ayıp etmiş hem hamile eşi insan o şekilde konuşmaz.
3 aylık evlilik de 1 ay ara vermek de neyin nesi ?
Sen arama birak hatasını anlasın.
Hakkında hayirlisi olsun.

Evli değilim.
Olaylı bir nişanlılık yaşadım.
Ve yollarımızi ayırdık.
Tek diyebileceğim,
Olayların zincir kisminda hata var.
Sevgililik, nişanlılık ve evlilik her biri birbirinden bağımsız ilerliyor .
Hemen hamile kalmasaniz iyi olurmuş ama olmuş .
Çocuk bir kişinin isteği ile olan ve yine onu isteği ile düşen birşey degil.
Eşiniz çok ayıp etmiş hem hamile eşi insan o şekilde konuşmaz.
3 aylık evlilik de 1 ay ara vermek de neyin nesi ?
Sen arama birak hatasını anlasın.
Hakkında hayirlisi olsun.
5 sene hiç ayrı kalmadık son 1,5 sene aynı evde yasadık 3 ay önce evlendik ve bebeğimiz olsun istedik.. sonra bunları yaşadım :( tabii ki aramayacağım beklemek zor olsa da dayanacağım. Hatasını anlasın, oturup yanlışlarımızı konuşalım bu ilişkiye çook sans versek de bu sefer evliyiz bebeğimiz olacak bir sansı hakediyoruz diye düşünüyorum. Özlesin istiyorum benim gibi :( umarım uzlaşırız dua ediyorum hergün

5 sene hiç ayrı kalmadık son 1,5 sene aynı evde yasadık 3 ay önce evlendik ve bebeğimiz olsun istedik.. sonra bunları yaşadım :KK43: tabii ki aramayacağım beklemek zor olsa da dayanacağım. Hatasını anlasın, oturup yanlışlarımızı konuşalım bu ilişkiye çook sans versek de bu sefer evliyiz bebeğimiz olacak bir sansı hakediyoruz diye düşünüyorum. Özlesin istiyorum benim gibi :KK43: umarım uzlaşırız dua ediyorum hergün
Canım seni çok iyi anlıyorum.
Hayal kırıklığı nedir inan çok iyi biliyorum..
Bir bebek sahibi olmak için yıllarca uğraşan insanlar var.
Hayatinizin en güzel dönemlerinden birisi bu süreç.
Seni anlaması gereken bir donemdesin.
Hormonal değişim.
Fiziksel ve ruhen bir değişim yaşıyorsun.
Ama bunları ona sen degilde tarafsız birisi anlatmalı.
Çok ciddi hata yapmış.
Malesef ki erkekler nikahtan sonra "nasil olsa benim " moduna giriyor .
Evliliğinizi kurtarın.
Böyle hamile halinle 1 ay anne evinde otur olmaz.
Erkek adam kendisi gider yine karisinin ihtiyaçlarını karşılar.
Rahatsız etmeden .
Sonra yine ayrılıyor isen ayrıl.

Üzüldüm :KK43: o melek şimdi :KK43: dediğin gibi herseyin hayırlısını versin rabbim. Güçlü olmak zorundayım. Kötü düşünmek istemiyorum ama bu süre öyle bir acıtıyor ki canımı insan herseyi düşünüyor acaba sevgisi mi bitti? Onca sey bi anda nasıl biter, özleyecek miyiz birbirimizi bi şansı daha hakediyoruz gibi gibi :KK43:
Tabiki de bi şansı daha hak ediyorsunuz. Yuva bu öyle hemen dağılmamalı. İki tarafın da ortak çabasıyla bu yuva dağılmaktan kurtulabilir. Hakkı'nızda hayırlısı olsun. Sen güçlü ol

Yargılamayın bence o hepimize kendini açıyor ve çaresiz savunmasız bir çocuk bekliyor. Kestirip atması kolay elbette.

Yargılamak yada kınamak amaçlı söylemedim o cümleyi. Evlilik süresince yaşananlara bakarak söyledim. Konu sahibi 3 aylık evli ve 3 aylıkta hamile. Sırf eşi istediği için hamile kalmış. Allah nasip ediyor sonuçta orası ayrı ama bazı şeylerinde düşünülmesi lazım. Kendilerine evliliklerine biraz zaman vermeden çocuk yapmak büyük cesaret. Adamı hiç demiyorum zaten sanki dalga geçiyor oyun oynuyor. Daha üç aylık evlilikte karısına 1 ay ayrı kalalım kafamızı dinleyelim diyor. Oyuncakmı bu sıkıldım kaldırıp bir süre kenara koyayım istersem yine oynarım. Hamile bir kadına ettiklerine bak. Karısını annesine gönderiyor kalkıp çocuk gibi annesine şikayet ediyor. Boşanma lafları havada uçuşuyor. Evlilik bu kadar basit bişeymi? Kolaymı bu kadar? Böyle evlilik olurmu sizce?

Canım benim,iki sene önce bu yollardan geçmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Allah bebeğine sağlıklın olacak adama da akıl fikir,vicdan ve merhamet versin.

Ben eşimle severek evlendim.Hamile kalana kadar -bir Doğu hizmeti dönemi haricinde- hiçbir problemimiz olmadı.Prensesler gibi davrandı bana.Çok sevdi,sevdiğini de her zaman hissettirdi.Hayatımın en mutlu günleriydi hamile kalmadan önceki 5 sene.

Hamile kaldıktan yaklaşık 4 ay sonra eşim birden abartılı bir şekilde değişti.Ben o günlere "kaşının üstünde gözün var" günleri diyorum.Diş fırçası fırçalıktan tezgahın üstüne düşmüş diye yapmadığını bırakmıyor,günlerce konuşmuyordu benimle.İşi abarttı aynı sofraya oturmadı,benimle konuşmadı,küstü,kapris yaptı.Hamilelik boyunca ağlamadığım tek bir gün bile hatırlamıyorum.Bambaşka,tanınmaz bir adama dönüştü.Adeta içinden canavar çıktı.Karnım burnumdayken sebepsiz yere kaç kere evi terk etti.Aldattığından şüphelendim,telefonları,yazışmaları,faturaları takibe aldım,hiçbir şey yok.

Birkaç gün önce bu durum hakkında bir arkadaşın topiğinde konuşmuştuk.Bu durumu yaşayan çok fazla kadın var maalesef.O aşık olduğumuz,herkesten farklı olduğunu düşündüğümüz Ada'm,kadın hamile kalıp çocuk ana rahmine düşünce klasik yurdum erkeğine dönüşüyor acı ama gerçek.Yoksa hangi akıllı kafa hamile eşiyle 1 ay düşünelim diye bir fikir sunar?Hamilelikte insan eşine o kadar ihtiyaç duyuyor ki bu anlatılamaz bir şey.Şu süreç atlatılsın ne yapıyorsan yap değil mi?Ama olmaz,klasik zihin yapısı bu işte malesef.

Sen inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın.Çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve evliliğindeki bütün sorunlar biter.Tavsiyem geri adım atıp taviz verme.Özlüyorsun biliyorum zor ama bu adamlara bunu hissettirdiysen yanarsın.Benim eşim az önce evi 3456675433467. kez terk etti.Artık nefret ettim,bıktım,usandım.Defolsun geri gelmesin diyorum.

Yargılamak yada kınamak amaçlı söylemedim o cümleyi. Evlilik süresince yaşananlara bakarak söyledim. Konu sahibi 3 aylık evli ve 3 aylıkta hamile. Sırf eşi istediği için hamile kalmış. Allah nasip ediyor sonuçta orası ayrı ama bazı şeylerinde düşünülmesi lazım. Kendilerine evliliklerine biraz zaman vermeden çocuk yapmak büyük cesaret. Adamı hiç demiyorum zaten sanki dalga geçiyor oyun oynuyor. Daha üç aylık evlilikte karısına 1 ay ayrı kalalım kafamızı dinleyelim diyor. Oyuncakmı bu sıkıldım kaldırıp bir süre kenara koyayım istersem yine oynarım. Hamile bir kadına ettiklerine bak. Karısını annesine gönderiyor kalkıp çocuk gibi annesine şikayet ediyor. Boşanma lafları havada uçuşuyor. Evlilik bu kadar basit bişeymi? Kolaymı bu kadar? Böyle evlilik olurmu sizce?
Sana hak veriyorum ama olmuş artık canım..

Ne kadar iyisiniz Çok tesekkür ederim içime su serptiniz hep mutlu olun. İnsallah mutlu haber yazarım ben de buraya birgün kimbilir
Estağfurullah canım ne demek, inşallah hayatın düzene girer..

Canım benim,iki sene önce bu yollardan geçmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Allah bebeğine sağlıklın olacak adama da akıl fikir,vicdan ve merhamet versin.

Ben eşimle severek evlendim.Hamile kalana kadar -bir Doğu hizmeti dönemi haricinde- hiçbir problemimiz olmadı.Prensesler gibi davrandı bana.Çok sevdi,sevdiğini de her zaman hissettirdi.Hayatımın en mutlu günleriydi hamile kalmadan önceki 5 sene.

Hamile kaldıktan yaklaşık 4 ay sonra eşim birden abartılı bir şekilde değişti.Ben o günlere "kaşının üstünde gözün var" günleri diyorum.Diş fırçası fırçalıktan tezgahın üstüne düşmüş diye yapmadığını bırakmıyor,günlerce konuşmuyordu benimle.İşi abarttı aynı sofraya oturmadı,benimle konuşmadı,küstü,kapris yaptı.Hamilelik boyunca ağlamadığım tek bir gün bile hatırlamıyorum.Bambaşka,tanınmaz bir adama dönüştü.Adeta içinden canavar çıktı.Karnım burnumdayken sebepsiz yere kaç kere evi terk etti.Aldattığından şüphelendim,telefonları,yazışmaları,faturaları takibe aldım,hiçbir şey yok.

Birkaç gün önce bu durum hakkında bir arkadaşın topiğinde konuşmuştuk.Bu durumu yaşayan çok fazla kadın var maalesef.O aşık olduğumuz,herkesten farklı olduğunu düşündüğümüz Ada'm,kadın hamile kalıp çocuk ana rahmine düşünce klasik yurdum erkeğine dönüşüyor acı ama gerçek.Yoksa hangi akıllı kafa hamile eşiyle 1 ay düşünelim diye bir fikir sunar?Hamilelikte insan eşine o kadar ihtiyaç duyuyor ki bu anlatılamaz bir şey.Şu süreç atlatılsın ne yapıyorsan yap değil mi?Ama olmaz,klasik zihin yapısı bu işte malesef.

Sen inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın.Çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve evliliğindeki bütün sorunlar biter.Tavsiyem geri adım atıp taviz verme.Özlüyorsun biliyorum zor ama bu adamlara bunu hissettirdiysen yanarsın.Benim eşim az önce evi 3456675433467. kez terk etti.Artık nefret ettim,bıktım,usandım.Defolsun geri gelmesin diyorum.
Yalnız olmadığıma, bu durumu yaşayan tek kadın olmadığıma inanın sevinemedim. Hatta ikimiz için de üzüldüm hikayenizi okurken :KK43: Nasıl oluyor da böyle merhametsiz olabiliyorlar anlayamıyorum. Bizde de sadakat sorunu yok ama hamileliğinde insan eşine çok ihtiyaç duyuyor anlamıyorlar, o kadar üzülüyorum ki .. ben de yuvamda eşimle olmayı çok isterdim şu an hem de herseyden çok. Ailem sağolsun yanımdalar evet sanslıyım bin şükür ama bu başka birsey .. biliyor musunuz durumu yerinde olmasına rağmen bekar evine gelin gittim hiç önemli değildi benim için tek onunla olayım başka birsey istemedim.. 4,5 sene yaaa son 1 sene aynı evde yasadım onunla.. 3 ay önce evlendik. Çocuk istiyordu ilişkinin taa basından beri.. be adam madem anlaşamıyorduk madem ben agresifim bunca sene niye yanımda oldun niye evlendin?? Niye çocuk yaptık beni ikna ettin. Şimdi nerdesin peki... Ben demedim çok sakin bir insanım diye.. ama sen çok zordun be adam . Seviyorum der evde saatlerce tv karsısında oturur 2 kelam etmezsin. Annen arkadaşların arasında hep üstünlük sendedir. Okumuş adamsın neden ezmek istersin herkesi? ezemeyince anlaşamıyoruz bilmem ne.. ya hamilelik hormonları mahvetti beni doktor bile söyledi inanmadın mı.. senin için çoğu huyumu törpüledim ben. Kaç kez attın yüzüğü geri döndürdüm toparlamaya çalıştım. İsteseydin giderdin tutamazdım. Hala whatsaap resmimizi değiştirmedin, hala ikimizin resmi var, hala facebookta da ikimizin resmi ve evli olduğun yazıyor. Habire cevrimiçisin değiştirmemişsin. Peki neden bu süre, neden canım acıyor hiç mi üzülmüyorsun be adam.. ben senden uzakta nefes alamıyorum.. ayrılmakla tehdit ettin 500 kez ilk defa tamam boşanalım dedim bu sefer süre istedin bir ay düşünmemiz için.. beni mi kandırıyorsun ne yapıyorsun anlamadım ki :KK43: gercekten birleşmek için çözüm mü arıyorsun yoksa soğutmak mı istiyorsun? İstediğin boşanmaksa buna hazır bir kadın vardı neden süre istedin ?? Hiç konuşmayalım kafamızı dinleyelim yine de birimiz boşanmak istersek anlaşmalı boşanırız dedin.. nedir derdin? :KK43:
Arkadaşım allah sana da sabır versin umarım eşin eve döner ve akıllanır allah bize yardım etsin

Hiç aramıcam 3 haftamız kaldı konuşmak için.. Bir kere aradım hata ettim iyi konuştu ama saygı göster bir karar aldık konuşmayalım diye dedi.. kafamı dinlemeliyim ihtiyacım var, çok kötü bir durumdayız özümsemek için zamana ihtiyacım var önemli birsey olmadıkça konşmayacaktık buna uyalım lütfen dedi. Ben de zaten geri dön ya da boşanalım demedim, sadece çok kırgın olduğumu ama bu durumda olmamızın kötü olfupunu söylemiştim. Tamam dedim kapattık telefonu. Hamilelik hırmonları arattı işte onu. Ama dayanıcam aramıcam bir daha umarım etkili olur aramamam.. umarım özler.. çünkü hep ben geri adım attım nasıl olsa dayanamaz diye düşünüyordur. Ben saygınlığımı geri kazanayım da sonra onun ne diyeceğimi göreceğim 3 hafta sonunda.. umarım kaybetme korkusu özlem merhamet sevgi hislerini tadar.. yoksa günler çok zor geçiyor benim için.. iyi ki sizler varsınız yazabiliyorum buraya, yoksa çıldırırdım herhalde... ( bu arada ben çıktım gittim evden eşyalarım duruyor o göndermedi yani o sadece süre istedi, nasılsa ailemin yanındayım bi süre verelim kınuşmayalım dedi.. yanyanayken hergün tartışmaya başlamıştık iki arkadaş gibi çekişmeye başlamıştık oysa ne kadar aşkla bağlıydık birbirimize...dayanamadım ilk defa radikal birsey yapmak istedim çok üzgündüm umarım aklı basına gelir, her tartışma sonrası evde kalıyordum toparlamaya çalışıyordum ikna etmeye calışıyordum düzeleceğimize, o da üstüme üstüme gelip trip yapıyordu. Hamile halimle dayanamadım bu sefer ) allahım sen yardım et

Hala aramadı.. sanırım dediği gibi bu 3 hafta hiç aramayacak .. bu kadar ayrı kalmayı göze alan bir adam muhtemelen ayrılmak isteyecek.. her geçen gün biraz daha olumsuz düşünmeye başladım.. yazık !

2 hafta kaldı konuşmamıza allahın izniyle dayanmaya çalışıyorum. Dün bebek doktor kontrolum vardı. Yalnız gittim. Ama sonra ultrason fotolarını eşime attım o dakocaman olmuş dahafoto var mı dedi teşekkür edip gülücük atmış sonuna...dahada konuşmadık. Mayısın 10 undakonuşacağız durumunuzu dua edin nolur

Back
X